Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejspíš se bude jednat o problém s ovulací… a bez ní otěhotnět nejde.
Pokračuj v měření BT, ale zašla bych za dobrým (lepším) Dr., který udělá UTZ, vezme krev na hormonální profil. Nevím, kolik ti je, zda spěcháte. Ale lepší to řešit v CARu – a neznamená to, že hned musíte využít jejich metody, ale lépe tomu rozumí než gynekologové a udělají potřebná vyšetření. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, mám takový problém je to cca 3 měsíce co jsem po zpoždění byla u dr. na vyvolávačku, po 5 dnech ms přišla ale nebyla taková jako jsem byla zvykla byla o den kratší a skoro nic moc z toho nebylo, od té doby je to cca 73 dní co jsem to nedostala, s mužem se snažíme skoro rok o mimčo. TT negativní, Ovu testy mi nikdy nevyšli a je to cca 3 týdny co jsem začal měřit BT. když jsem byla naposledy u dr tak jsem ještě zpoždení neměla, pak jsem se z provních důvodů tam nedostala a ted mě Dr objednala až za měsíc. Nevíte o co by se mohlo jednat?
brali ti kreni testy na prolaktin?? Ja mela vzdy problemy s menstruaci. Dostala jsem ji mnohem pozdeji nebo brzo a pak mi nahodou delali test na prolaktin. Normalne se myslim nedela. Musi se to vyzadat. Muze to byt tim. Prolaktin je takova prirozena antikoncepce.
Zdravim,chtela jsem se zeptat.. Mam 8 dni zpozdeni testy mi vychazi zatim bez //.Kdy mam nastivit lekare a nebo zkusit dalsi test?? Dekuju ![]()
Ahojky, mám takový problém je to cca 3 měsíce co jsem po zpoždění byla u dr. na vyvolávačku, po 5 dnech ms přišla ale nebyla taková jako jsem byla zvykla byla o den kratší a skoro nic moc z toho nebylo, od té doby je to cca 73 dní co jsem to nedostala, s mužem se snažíme skoro rok o mimčo. TT negativní, Ovu testy mi nikdy nevyšli a je to cca 3 týdny co jsem začal měřit BT. když jsem byla naposledy u dr tak jsem ještě zpoždení neměla, pak jsem se z provních důvodů tam nedostala a ted mě Dr objednala až za měsíc. Nevíte o co by se mohlo jednat?