Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím Vás holky
prosím Vás poradí mi některá co na podporu otěhotnění? S čím jste sama měla dobrou zkušenost? Pila jsem kontryhelovy čaj, užívala kyselinu listovou, pila grepovy džus před ovulaci a skoro rok stále nic
uz jsem z toho nešťastná, měsíčky mam na den přesně, ale jsem po dvou operacích cyst na vajecnicich v roce 2009 na levém a letos v březnu na pravém, mam strach ze nebudu moct mít mimi
je mi 27 a uz bych mimi strašně chtěla ale prostě se nedaří, byli jsme si i odpocinout a odreagovat u moře a taky to nepomohlo. Doporucil Vám třeba doktor nějaké hormony? Děkuji za rady ![]()
@Moniseeek a vyšetření nějaké máte? Po tak dlouhé době bych to už řešila s dr.
@HanHa vyšetření ještě nemám, ale objednala jsem nás s přítelem na konzultaci v ivf tak uvidime co nám doporučí. Ke svému doktorovi mam jit na kontrolu v září.
Zkus gynex.Je vybornej.Kamaradka nemohla otehotnet pres rok a pul z duvodu ruznych cyst a po mesici užívání našla dvě čárky ![]()
@Moniseeek určitě pomohou
jinak já bych zkusila pár měsíců Nosifol
@Moniseeek pokud uz jdete na konzultaci na ivf muze to byt repro centrum ktere nebude nic resit a natlaci vas do IUI a kdyz nictak IVF. Mozna se obrat na sveho gynekologa drive - muze poslat na hematologii, genetiku a pri nezdarech taky na reprodukcni imunologii. Ivf stoji nemale penize a pokud nemate zjisteny priciny neuspechu, tak aby to nebyly vyhozene penize (napr porucha v imunite muze zpusobovat biochemicka tehotenstvi, casne potraty a je potreba tohle nejdriv prelecit). Preji at se brzy zadari ![]()
Já pila caje Ludmily Mojžíšové. Pak jsme zkouseli lubrikační gel na podporu otěhotnění a vyslo to, ale taky to mohla byt náhoda, ze zrovna ten mesic kdy jsme zkusili ten gel to vyšlo.
Nosifol, me fungoval hned dvakrat. Partner zase pred vasi ovulaci ACC (ano opravdu ten lek na kasel)…pomohlo kamaradce po dvou letech snazeni.
@HanHa píše:
@Moniseeek určitě pomohoujinak já bych zkusila pár měsíců Nosifol
Nosifol, Fertiprona a Inosifol, vše je na stejném principu - vitamíny (stejné jako Superfolin nebo Pregnafolin) + inositol (který lze koupit i samostatně) **** myslím, že to vyjde levněji…
jinak kontryhel nebo pak čaj na početí, dobrý je prý od mojžíšové… grepový džus a jíst hrozny v 1. fázi cyklu…
dále všichni si hrozně chválí hormonální jógu nebo taky cvičení podle mojžíšové a další cvičení na pánevní dno… lze si také nechat nějak odblokovat kostrč nebo tak něco, nějaký chmat, už nevím, jak přesně se to jmenuje…
dále, kamarádce řekli, že o bdue obtížně s otěhotněním a zadařilo se jí díky tinkturám na ***.. takže vyber si, co je ti nejbližší
na každého funguje něco jiného… a chlapovi doporučuji SELEZIN ACE
a ty 100% nějaké vitamíny nebo minimálně kys. listovou…
edit admin - odstraněny odkazy
Mě lékařka řekla, že pokud jsem mladá, bylo mi 27,tak až po roce a půl by to řešila. Do té doby jsme se měli snažit přirozeně. Povedlo se po trictvrte roce ve chvily, kdy jsem si opravdu, ale opravdu v hlavně srovnala, že až se to povede, tak se to povede a dala se do klidu. No a další měsíc MS nepřišla… A teď mám půl roční holčičku. Takže držím pěsti, ono to půjde.
@Moniseeek píše:
@HanHa vyšetření ještě nemám, ale objednala jsem nás s přítelem na konzultaci v ivf tak uvidime co nám doporučí. Ke svému doktorovi mam jit na kontrolu v září.
V CAR se o vas postarají, ale trvejte na veskerem vysetreni a nenechte se tlacit do IVF. Ještě me napadlo, vis jiste, ze mas ovulaci? MS muze chodit pravidelne, ale ovulace jiz byt nemusi.
Za sebe bych doporučila Fertipronu - jsou tam veskere potrebne vitaminy. Nebo pokud veris bylinkam, tak jiz zminovany Gynex. Hodne stesti ![]()
@Adulka24 ovulacni testy jsem si delala, ale nikdy nevyšel úplně 100%centni tak nevim. Pocitala jsem si plodne dny i na kalkulackach a ty mi ukazaly taky pokaždé jinak. Pozna doktor z ultrazvuku ovulaci? Nejspíš si zajdu příští týden at mi zkusí poradit i on.