Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dvě krásný čárky jsem mela 3 týdny po vynechání menstruace.
Nikdy jsem netestovala dřív jak týden po ms.
@Dojcanis to je fakt hodne brzo.jak vis,kdy jsi mela uhnizdeni?
@karkarka píše:
@Dojcanis to je fakt hodne brzo.jak vis,kdy jsi mela uhnizdeni?
Jednorázové sem růžově zaspinila ![]()
@novakova.t píše:
Pořád a všude dokola....x milionů diskuzi… 14dni po ovulaci. Nebo-li v den vynechání MS. Někomu dřív někomu později
Přesně tak ,je to pořád stejné
Holky co myslíte jsem těhotná..
Stačí si rozkliknout milion stejných otázek
@Dojcanis ja si te pamatuju z predchoziho nicku.poprve jsi otehotnela neplanovane pres antikoncepci.takze tady zakladatelce nerikas pravdu.ja myslela ze cekas druhe,u ktereho ti delala doktorka ultrazvuk.
Ahoj, kdy se ukazou dve carky na testu je ruzne…prvni tehu az v 7tt s to sem mela ms a druhe tehu ns začátku 5tt.
@Spáč píše:
Ahoj, kdy se ukazou dve carky na testu je ruzne…prvni tehu az v 7tt s to sem mela ms a druhe tehu ns začátku 5tt.
Ahoj, moc děkuji za odpověď. Ja prave take dostala MS. A test mi ukazuje je velmi velmi slaboucke duchy. Ale je to teprve 2tyden po styku. Cítím bolest podbřišku, jsem hodne unavnena. A dokonce mi i podbřišek tvrdne občas. Tak nevím jestli tam je jeste nejaka šance presto ze jsem to dostala. A jestli není na testování brzo. Jinak při MS takove bolesti normalne nemám je to jiné. Díky ![]()
@karkarka píše:
@Dojcanis ja si te pamatuju z predchoziho nicku.poprve jsi otehotnela neplanovane pres antikoncepci.takze tady zakladatelce nerikas pravdu.ja myslela ze cekas druhe,u ktereho ti delala doktorka ultrazvuk.
Edit:smazano
Příspěvek upraven 02.08.18 v 12:43
@Anonymní píše:
Ahoj, moc děkuji za odpověď. Ja prave take dostala MS. A test mi ukazuje je velmi velmi slaboucke duchy. Ale je to teprve 2tyden po styku. Cítím bolest podbřišku, jsem hodne unavnena. A dokonce mi i podbřišek tvrdne občas. Tak nevím jestli tam je jeste nejaka šance presto ze jsem to dostala. A jestli není na testování brzo. Jinak při MS takove bolesti normalne nemám je to jiné. Díky
To prece muze byt biochemicke, kdyz krvacis a carka nesili
@Dojcanis to si psala ze si byla na potratu.tak pochybuju,ze ti sledovala doktorka ovulaci.
@karkarka píše:
@Dojcanis to si psala ze si byla na potratu.tak pochybuju,ze ti sledovala doktorka ovulaci.
Edit:smazano
Příspěvek upraven 02.08.18 v 12:44
@Dojcanis radsi to uz nerozvadej.ja cetla tve diskuze pod tvym predchozim nickem.nelzi zakladatelce zes mela 6 dni po ovulaci pozitivni test.
Krasnou carku mi ukazal 12 dpo, driv jsem netestovala. Taky se ale nemusi ukazat nic a stejne muzes byt tehotna. 13 dpo muze byt klidne pro nekoho den ms nebo uz i chvile zpozdeni.