Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
No co nejdřív, vždy je lepší at to zatuhne přes noc
. Já si dělám domácí veku na chlebíčky tak tu bych si udělala již dnes večer+ pomazánku a zítra už jen dodělat chlebíčky ![]()
@maminka201 Jestli je babička soudná, na úklid hledět nebude…byt/dům s dvouletým dítětem nemůže být nikdy tip-ťop.
Dort klidně dnes večer, až ti malá usne…budeš dělat v klidu…a do zítra se rozleží.
Chlebíčky: Pomazánky klidně večer, nazdobit zítra kdykoliv a dát pod mikroten…v lednici.
V tomto případě už bych asi dort měla skoro hotový.
Kvůli tuhnutí náplní a takovému tomu proležení (zvláčnění korpusu) je podle mě dobré, když dort chvíli „stojí“.
@SIMONA1234 Mám 3 cácorky
,budu dělat jen krtuv dort.Je to jednoduché, jen upeču těsto, nápln je jen šehačka s čokoládou a to je vše.
@slavuska1 Moje tři úžasný sluníčka, co mi svítí na cestu mým báječným životem
![]()
Největší bohatství, nejvíc, čeho člověk může v životě dosáhnout, je mít dítě.
nádherně řečeno ![]()
Udělala bych dneska večer, aby stihl dobře zatuhnout, rozležet se ![]()
@maminka201 píše:
@SIMONA1234 Mám 3 cácorky,budu dělat jen krtuv dort.Je to jednoduché, jen upeču těsto, nápln je jen šehačka s čokoládou a to je vše.
No jo…já nekoukala na podpis
Tak to tuplem neuklízej…
![]()
Holky děkuji všem, už je v lednici je to fakt rychlovka.Snad nebude do odpol. jak srajda
Ahoj maminky, zítra dcera slaví své 2 narozeniny.Budu dělat krtkuv dort. Otázka je asi blbá, ale kdy by jste začali vše dělat? babička
děkuji všem 
(moje mamka)má přijet na 14:00.Budu dělat ještě chlebíčky. Ještě mě čeká uklid, který budu dělat do zítřka ještě 100×