Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kotaska91 píše:
to zelí jím já a mě víc chutná dušené
jo tak ty kojíš já to vzdala v 9 měsíci malý se tím dá se říct uspávala takže chtěl jen v noci a přes den ani ťuk tak aŤ vydrží a já při kojení taky jedla skoro všechno hlavně ať je strava vyvážená ![]()
Malé je 5,5 měsíce a nemá to jako dudel, takže jsem ráda, že můžu kojit ![]()
@nepřihl. hana20:00 píše:
Obvykle ustávají do konce 3m. U nás se zmírnily (neustaly) někdy ve 4m, ovšem s nástupem příkrmů se zase rozjely a trápily syna až do 10m
Cože? Jen to ne! To už bych asi začala mlátit hlavou o zeď ![]()
nám malý trpěl také docela dlouho…tak do 5měsíců určitě…kluci prý trpí více. Jak se začal více pohybovat, zlepšilo se to a prděl sám
ale někdy jsou to pecky ještě teď a někdy si při tom také zabrečí…pomohly nám trochu kapičky, a chování…bylo to peklo, ale vše jednou přejde a dnes jen vzpomínáme…pevné nervíky a ať to uteče.. ![]()
@nepřihl. hana20:00 píše:
Obvykle ustávají do konce 3m. U nás se zmírnily (neustaly) někdy ve 4m, ovšem s nástupem příkrmů se zase rozjely a trápily syna až do 10m
Přesně. U nás s nástupem příkrmů to začalo znova. Ale trvalo to jen chvíli než si malý zvykl. ![]()
Tak mala to ma lepsi az s prvni lzickou zeleniny-po 4.mesici..nekdy ji to trapi i ted. Ji proste nedela dobre MM:-) Kdyz sni pres den dost prikrmu a min kojim, je v pohode, kdyz vic kojim, ma zas boleni:-( A boleni by mela, i kdybych byla o chlebu a vode…
prdíky - no mě prořval skoro všechna kojení až někdy do 6, 7 měsíce. tříměsční kolika se jmenuje tříměsícční, že ve třech měsících graduje, nikoliv končí ![]()
Každopádně jsme byli velmi nespolečenští a já byla furt doma. Jinak si všichni mysleli, že mu trhám nejmíň hlavu. S příkrmama se to ale nezhoršilo. A bylo úplně jedno, co jím. A o spotřebě sab simplexu ani nemluvě…
U malého prdíky přestali kolem toho 4.měsíce po zavedení příkrmů. Musíte vydržet já vím, že je to hrozný, ale přejde to ![]()
Ahoj říkají kolem 3.měs. max do roka,ale nám jsou 2roky,prcek lítá jako čert a trpí na to v noci dodnes ![]()
ahoj my mame zkušenost že měl prdíky ze sunaru a přešli jsme na hami až se více hybal tak bolení bříška přestalo ![]()
Kamarádky malej to měl celkem dost do devíti měsíců, ale my to odbourali někdy ve třetím. Doporučuju probiotický kapky, myslím, že ty hodně pomůžou - sice trvá, než zaberou, ale je to fajn. A navíc je to i na imunitu, tak se tím nic nezkazí.
Držím palec, ať to přejde brzo ![]()
@zuzouš musím souhlasit. Chlapi jsou kapitola sama o sobě