Kdy ustanou prdíky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepřihl. Hana
1.5.12 21:01

@zuzouš musím souhlasit. Chlapi jsou kapitola sama o sobě 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
3108
1.5.12 21:01
:D :D :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
1.5.12 21:03
@kotaska91 píše:
to zelí jím já a mě víc chutná dušené

jo tak ty kojíš já to vzdala v 9 měsíci malý se tím dá se říct uspávala takže chtěl jen v noci a přes den ani ťuk tak aŤ vydrží a já při kojení taky jedla skoro všechno hlavně ať je strava vyvážená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
1.5.12 21:06

Malé je 5,5 měsíce a nemá to jako dudel, takže jsem ráda, že můžu kojit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.5.12 21:06
@nepřihl. hana20:00 píše:
Obvykle ustávají do konce 3m. U nás se zmírnily (neustaly) někdy ve 4m, ovšem s nástupem příkrmů se zase rozjely a trápily syna až do 10m :roll:

Cože? Jen to ne! To už bych asi začala mlátit hlavou o zeď :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.5.12 21:11

nám malý trpěl také docela dlouho…tak do 5měsíců určitě…kluci prý trpí více. Jak se začal více pohybovat, zlepšilo se to a prděl sám :) ale někdy jsou to pecky ještě teď a někdy si při tom také zabrečí…pomohly nám trochu kapičky, a chování…bylo to peklo, ale vše jednou přejde a dnes jen vzpomínáme…pevné nervíky a ať to uteče.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
1.5.12 21:14

Synovi je 7,5 měsíce a trápí ho pořád :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
1.5.12 21:28

U nás kolem 4. měsíce. Ne že by přestaly, ale lépe to snáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
1.5.12 21:50
@nepřihl. hana20:00 píše:
Obvykle ustávají do konce 3m. U nás se zmírnily (neustaly) někdy ve 4m, ovšem s nástupem příkrmů se zase rozjely a trápily syna až do 10m :roll:

Přesně. U nás s nástupem příkrmů to začalo znova. Ale trvalo to jen chvíli než si malý zvykl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
1.5.12 22:00

Tak mala to ma lepsi az s prvni lzickou zeleniny-po 4.mesici..nekdy ji to trapi i ted. Ji proste nedela dobre MM:-) Kdyz sni pres den dost prikrmu a min kojim, je v pohode, kdyz vic kojim, ma zas boleni:-( A boleni by mela, i kdybych byla o chlebu a vode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
1.5.12 22:02

prdíky - no mě prořval skoro všechna kojení až někdy do 6, 7 měsíce. tříměsční kolika se jmenuje tříměsícční, že ve třech měsících graduje, nikoliv končí :roll:

Každopádně jsme byli velmi nespolečenští a já byla furt doma. Jinak si všichni mysleli, že mu trhám nejmíň hlavu. S příkrmama se to ale nezhoršilo. A bylo úplně jedno, co jím. A o spotřebě sab simplexu ani nemluvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.12 22:58

U malého prdíky přestali kolem toho 4.měsíce po zavedení příkrmů. Musíte vydržet já vím, že je to hrozný, ale přejde to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.5.12 13:32

Ahoj říkají kolem 3.měs. max do roka,ale nám jsou 2roky,prcek lítá jako čert a trpí na to v noci dodnes :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.5.12 13:41

prdíky

ahoj my mame zkušenost že měl prdíky ze sunaru a přešli jsme na hami až se více hybal tak bolení bříška přestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.5.12 13:45

Kamarádky malej to měl celkem dost do devíti měsíců, ale my to odbourali někdy ve třetím. Doporučuju probiotický kapky, myslím, že ty hodně pomůžou - sice trvá, než zaberou, ale je to fajn. A navíc je to i na imunitu, tak se tím nic nezkazí.

Držím palec, ať to přejde brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+