Kdy ustanou prdíky?

135
1.5.12 20:28

Kdy ustanou prdíky...

Ahoj maminky, prosím vás v kolikátém měsíci vetšinou ustávají prdíky? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
1.5.12 20:32

ve třetím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733

my jsme měly velké problémy s prdíky, ale malou to přešlo ze dne na den na konci 3 měsíce, tak vydrž, vím že je to těžké :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2

U nás chvíli po třetím. Teď konečně prdí jak starý chlap a já musím zaklepat, že máme klid. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
1.5.12 20:33

Všeobecně se říka,že po třetím měsíci,ale u každého je to asi jinak :think:

• Citovat
  • Upravit
3624
1.5.12 20:35

U nás taky někdy během 3 měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.5.12 20:35

Hurááá, tkaže když se to povede, tak už jen měsíc :dance: . Přes den mi prdí docela pěkně, ale v noci na to asi nějak zapomíná a k ránu má strašné křeče chuděrka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
1.5.12 20:42

My měli s prdíky opravdu velké problémy, prcek trpěl silnými kolikami, nejhorší to bylo kolem 4-7 týdne, asi kolem 2,5 měsíce to zničeho nic přestalo a zatím máme pokoj, ted mám doma sice uprděné :mrgreen:, ale zato konečně spokojené a veselé miminko :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.5.12 20:46
@Bemula píše:
My měli s prdíky opravdu velké problémy, prcek trpěl silnými kolikami, nejhorší to bylo kolem 4-7 týdne, asi kolem 2,5 měsíce to zničeho nic přestalo a zatím máme pokoj, ted mám doma sice uprděné :mrgreen:, ale zato konečně spokojené a veselé miminko :srdce:.

Přesně jako unás 4-7týden byl příšerný, ted už to trošičku ustoupilo, takže doufám, že jí to také co nejdříve pustí, ten měsíc ještě zvládneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
1.5.12 20:51

jo kolem toho třetího nám to ustalo ale trápí ho kolikrát i teď nejhorší je cibule (tchyně dělala cibulovou omáčku a já myslela že se mi malý uřve a to má 16 měsíců :zed: :pocitac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
1.5.12 20:54
@Mucha píše:
jo kolem toho třetího nám to ustalo ale trápí ho kolikrát i teď nejhorší je cibule (tchyně dělala cibulovou omáčku a já myslela že se mi malý uřve a to má 16 měsíců :zed: :pocitac: :mavam:

Tak mi jsme strašně trpěli, ale jak ji to přešlo v těch 3 M, tak teď můžu jíst klidně zelí a nic jí to nedělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
1.5.12 20:58

:D no jo kluci jsou uprděnější :D tak zelí jsem ještě neriskovala ještě by se mu rozervali střívka božátko ale je zase zdravé no uvidíme je lepší dušené nebo syrové? jinak květák taky nadýmá ale není to tak hrozné tak ten mu dáváme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.5.12 20:59

Mému muži neustaly nikdy :roll: :lol: Jinak se říká, že kolem 3m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
1.5.12 20:59

Obvykle ustávají do konce 3m. U nás se zmírnily (neustaly) někdy ve 4m, ovšem s nástupem příkrmů se zase rozjely a trápily syna až do 10m :roll:

• Citovat
  • Upravit
11733
1.5.12 21:01
@Mucha píše: :D no jo kluci jsou uprděnější :D tak zelí jsem ještě neriskovala ještě by se mu rozervali střívka božátko ale je zase zdravé no uvidíme je lepší dušené nebo syrové? jinak květák taky nadýmá ale není to tak hrozné tak ten mu dáváme :dance:

to zelí jím já a mě víc chutná dušené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+