Kdy už dávat piškoty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kdy už dávat piškoty?
Milé maminky,
chtěla bych se vás zeptat, kdy můžeme začít dávat piškoty? Máme 4m dceru a je v noci kojený, přes den dostane tak 2× MM a jinak sunar.
Děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ve 4m je strašně brzy. Obvykle se začíná zeleninou. pak ovoce, kaše… Kluk je ještě nedostal, nechci mu dávat nic sladké, takže dostává křupky - kukuřiččné, rýžové, pohankové. Všechny bez příchuti. Jsou hnusné, ale děti je jí po pytlích. Ale i ty bych před 5-6tým měsícem nedala.
- Citovat
- Upravit
A s příkrmy jste asi ještě nezačali ,nebo ano?Pokud né tak určitě zelenina,pak ovoce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,taky se mi zdá brzy,to ani nemá většina dětí zoubky.Já malému tak od 8-9 měsíce dávám pár rolámaných sušenek Hami.Dne si konečně
vzal jednu z talíře a dal si jí sám do pusy a kousal
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve 4 měsíci je asi fakt brzy,pokud jsi myslela klasické dětské piškoty,tak ty já začala dávat až v roce,a to ještě občas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cim pozdeji tim lepe, nejdriv po roce. Nejprve si nastuduj, jak s prikrmy a porad se s pediatrem. Ve 4m to je opravdu moc moc brzo a nezlob se, nesmysl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky myslim, ze ve 4m je brzo, muzu se zeptat proc ji je chces davat? v tomto veku ji mlicko staci…
ja je nedavam doted, misto nich mame ryzovy krupky, mala je miluje a ja ji s nima pomaham taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve 4.měsících je určitě na piškoty brzy. Malému jsem je zkusila dát teprve před 2.měsíci a nechtěl-jen ožužlal a vyplivl. Kupuju kukuřičné křupky a po těch se může zbláznit. Vidím, že není sám, který je závislý na křupkách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
koupila jsem amarantové piškoty bez lepku a zatím je měl dvakrát na požužlání, ale až teď je mu skoro 7 měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda ja koukaam to davate detem ktery mate na UM? ja zacla teprve zeleninu
pozvolna 5-6 mesic, ted jsem zacla davat kase a pridam svacinu ovocnou.. ty krupky se davaji az kdyz maj zubiska ne?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krupky jsem male dala nekdy po 7.mesici, az zacala trosku papkat prikrmy, to mela jen spodni jednicky a jak kroupala holka sikovna
ty krupky se v puse snadno rozpusti, ani ted, kdyz ma mala zuby, tak krupky nekouse, narve si celou krupku do pusy a žužla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monjie píše:
teda ja koukaam to davate detem ktery mate na UM? ja zacla teprve zeleninu
pozvolna 5-6 mesic, ted jsem zacla davat kase a pridam svacinu ovocnou.. ty krupky se davaji az kdyz maj zubiska ne?:)
kdepak. ty křupky se rozpustěj, nemusí se kousat. zkus si to. složení čistá kukuřice, rýže popř. pohanka. Takže nic závadného. Dítě to zabaví, zachrání to řadu krizových situacích - od 7mi měsíců bych bez křupky nepřebalila, neuvařila, neoblékla dítě… Navíc svičí i zručnost.
- Citovat
- Upravit