Kdy dát dítěti poprvé rohlík?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
rohlík
Ahojky, jen tak pro zajímavost, v kolika měsícich jste dali dítěti poprvé rohlík nebo kůrku chleba na žužlání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tusím ze 6 a az 7 mesícu…uz byl ve sprtaku..pamatuju si,ze jsem byli na prochazce v lese..a silene jsem se bala,ze se tim udusí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak nejak 9 - 10M, ale my jsme alergici. jinak bych dala driv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no , slečna bude mít totiž za pár dní 7. měsíců, zatím je taky jen na kukuřičných křupkách, ale dneska ráno, má drahá polovička snídala na zemi vedle malé, tak ta si bleskovou rychlostí dolezla k rohlíkům a honem s jedním do pusy
a žužlala a žužlala, spolkla jenom pár kousíčků, pak už jsme jí to brali no ale byly úplně nadšená z toho že má v pusině něco jiného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, to mi chcete říct, že už můžu dát našemu 6,5 měsíčnímu chlapíkovi kukuřičnou křupku? O něčem do ruky na jídlo pro Kryštůfka tajně sním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolem 9 - 10 a nejdříve to bylo dlouho o přilepení na patro a pohazování okolo..Pak se rozjela a dokázala trhat jak Azor..
Pozor na ty kusy!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my tak kolem 8.měsíce.Bála jsem se že se bude dusit,že mu to zaskočí,jelikož do ted máme problém s kouskama v jídle,ale šlo to dobře…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dagmar10 píše:
Holky, to mi chcete říct, že už můžu dát našemu 6,5 měsíčnímu chlapíkovi kukuřičnou křupku? O něčem do ruky na jídlo pro Kryštůfka tajně sním
Kukuřičnou, rýžovou nebo třeba pohankovou, ty miluje naše malá. Není v tom nic, jenom mouka (krupice), jinak žádná sůl apod. Seženeš v prodejnách zdravé výživy.
Jsou bezva i pro takhle malý caparty na žužlání, protože se okamžitě v puse rozpouštějí a nehrozí, že jim zaskočí. Navíc je děti zbožňujou a hodí se proto i jako drobný úplatek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ohgledne krupek - vzhledem ke slozeni, jsem zacala davat v okamziku, kdy uz jedl prislusnou kasi. tedy kdyz mel kasi ryzovou, dostal krupku ryzovou atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My až kolem roka a to alergik malý není. Do té doby měl křupky. Zato teď tahá jeden rohlík za druhým ![]()
- Citovat
- Upravit
Malá dostala rohlík v 6měsících. Křupky jsem objevila až později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit