Kdy dát dítěti poprvé rohlík?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
902
27.9.10 21:50

Okolo sedmi osmi měsíců…Spíš osmi!A spíš chleba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
28.9.10 10:10

jéžiš sem ai divná, ale rohlík dostal až ve dvou letech :think: jinak chleba v deseti měsících :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danča 2
13.7.11 12:10

No, já nevím - můj syn má skoro 11 měsíců a rohlíky zatím rozhodně nedávám. Jsou z bílé mouky, smete se do ní v pekárně i různý prach, jsou v tom různé protispékavé látky, plno éček… A navíc bílá mouka lepí střeva, takže se zhoršuje vstřebávání živin. Já bych to dětem vůbec nedávala…

• Citovat
  • Upravit
vreunka
13.7.11 21:05

Me dite uz ji od 5 mesicu uplne vse.. TEda ne uzeninu. Kurka chleba myslim ze uz ve 4 mesicich.

• Citovat
  • Upravit
9649
13.7.11 21:14

Holky, kde koupim ty krupky???
Neja nevim, kde je u nas obchod se zdravou vyzivou :-(
Jde to koupit i jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
13.7.11 21:19
BaraDolezal píše:
Jde to koupit i jinde?

já kupuju křupky v normálním obchodě(100% kukuřičná krupice) dneska jsem tam koupila i pohankové, takže určitě jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.7.11 21:24
lulushka píše:
BaraDolezal píše:
Jde to koupit i jinde?
já kupuju křupky v normálním obchodě(100% kukuřičná krupice) dneska jsem tam koupila i pohankové, takže určitě jo :wink:

Treba Albert? Nebo tak? Ty jo, musim pokoukat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.7.11 21:26
BaraDolezal píše:
lulushka píše:
BaraDolezal píše:
Jde to koupit i jinde?
já kupuju křupky v normálním obchodě(100% kukuřičná krupice) dneska jsem tam koupila i pohankové, takže určitě jo :wink:

já je kupuju v kauflandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
13.7.11 21:37

Já je koupila v malém ,,vesnickém" obchůdku, dneska jsem se po nich dívala na Albertu a neviděla :nevim: ale možná jsem špatně hledala, na Kauflu by je mít mohli, to je fakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
13.7.11 21:47
vreunka píše:
Me dite uz ji od 5 mesicu uplne vse.. TEda ne uzeninu. Kurka chleba myslim ze uz ve 4 mesicich.

Verunko, samozřejmě záleží jestli je dítě plněkojené nebo ne, ale v 5.měs, není to trochu brzy??? Před 10 lety u nejstaršího, bylo doporučení cereálií až kolem 10-12 měs, takže pečivo opravdu pozdě. Dle nejnovějších doporučení, by to nemělo být ani příliš brzy to je určitě Váš 4.měs, ani příliš pozdě, ideální 7.měsíc. Hlavně to velmi včasné podání může zvýšit velmi riziko celiakie a to je opravdu zbytečné. Myslím, že není důvod spěchat. Hlavně v dnešní době, kdy je tolik různých zdrojů a informací o správně výživě kojenců se divím, že někdo v 5.měs.podává skoro vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
13.7.11 21:50
BaraDolezal píše:
lulushka píše:
BaraDolezal píše:
Jde to koupit i jinde?

Křupky jsou také v lékarně, dm drogerii, dokonce myslím i lidl, určitě všechny větší řetězce, albert, kaufland atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
13.7.11 21:51

U nás mají ve Zdravé výživě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.7.11 21:59

Albert křupky nevede, to vím jistě, ale Kaufland, Globus i menší obchůdky je mají. My ( 7 měsíců) jsme dali rohlík jen na chvilku, než ho ožužle… nemá ještě zoubky ale trhá ho na kusy a to mám strach. Křupky ale v pohodě, měli jsme i jáhlové a ty se mu dařili lámat, tak jsem v Kauflandu koupila ty jejich kukuřičný a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.7.11 22:03

Albert křupky má… bio křupky…jsou tvrdší než ty klasické, ale pořád jsou to křupky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.7.11 22:25

Asi myslíš albert hypermarket, tak ten bio křupky asi jo, ale Alberty supermarkety je nemají… teda aspoň ne ten náš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí