Kdy vám chodí mateřská?

483
1.10.04 12:34

Kdy vám chodí mateřská?

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat,okolo kterého data chodí mateřská?Jsem z Prahy a zažádala jsem si o zasílání peněz na účet..Můžete mi prosím poradit?
Díky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
1.10.04 14:32

Ahoj, jestli myslíš rodičovský příspěvek od státu, tak mi chodí mezi 15. a 17. každý měsíc. Pokud máš ovšem na mysli mateřskou od zaměstnavatele prvních 28 týdnů od odchodu na mateřskou dovolenou, tak to je různý podle toho, kdy se vyplácí výplaty, aspoň můj zaměstnavatel to posílal zároveň s výplatama všech ostatních zaměstnanců.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
1.10.04 14:42

Mateřská chodila s výplatou a rodičovský příspěk chodí k 11, neboť jsem k 11.dni v měsíci ukončila mateřskou a nastoupila na rodičovskou dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.04 17:54

Děkuji

Děkuji,
to jsem nevěděla..Dělám u malé firmy,myslela jsem,že to posílá sociálka..Myslela jsem prvních 28 týdnů..díky moc

kokhina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.10.04 18:47

Ahojky,
taky jsem delala u maly firmy a posila to socialka. Velke firmy to posilaji a pak si to odectou od konecne sumy za soc.poj., to jentak pro uplnost.
Chodi mi slozenka tak kolem 23. Myslim ze do 25. by to meli poslat, nevim teda jak rychle se Ti to objevi na uctu, to asi zalezi i na bance u ktere ho mas.

Monis a princezny

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.10.04 19:26

Děkuji

Díky Monis,
to jsem potřebovala slyšet.. :D

Kokhina

• Citovat
  • Upravit
550
3.10.04 01:53
:P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.2.05 18:38

od 5.-10.Břeclav naštěstí tak brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.05 20:36

Ahoj…ona jde mateřská posílat na účet?Já myslela,že chodí jenom složenkou a kde si o to mám požádat aby mi to šlo na účet.Poradte prosím…Děkuji

• Citovat
  • Upravit
595
27.2.05 21:16

Nejlépe zažádat u toho, kdo Ti ji vyplácí. :lol:
Jestli jde o rodičák, tak na sociálce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
13.5.05 21:09

Ahoj chtěla bych se zeptat 29.4 jsem ukončila mateřskou dovolenou to bylo v pátek a nastoupila jsem od 30.4 na rodičák a na sociálce mi bylo řečeno,že dostanu penízky za duben tak v půlce května (za ten jeden den ),ale dnes mi přišlo 3635kč což je celá mateřská ta mi měla přijít za květen až v červnu nebo se mýlim a poslali to za květen už ted?Dnes je 13.května.Divím se proto,že jsem myslela ,že to posílají zpětně za ten daný měsíc,ale asi ne a také proto,že mi byli vyplaceny dávky mateřské a k tomu ted ten rodičák no to je peněz.S pozdravem Eliška a Elinka skoro 6m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
13.5.05 21:41

Ahoj, neni pravda, že mateřskou vyplácí velké firmy pracovala jsem u velké banky), to posílá soc. odbor… a nemá to nic společného s ukončenim prac. poměru, ptala jsem se na to na tom soc. odboru, ale mají to rozdělené, ten náš to posílá k 11 (myslim tim, že na účtu to mám 11) čau beruna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunyyy
12.10.10 11:21

Ahoj Maminky,

v půlce září jsem přešla z nemocenské na mateřskou dovolenou. Dělám pod velkou firmou v Praze a měla jsem pocit, že mateřškou mi hradi zaměstnavatel, protože to píšou většinou všude na internetu a i kamaradky mi to řikaly, že mateřskou po dobu 28tydnu vyplaci zaměstnavatel. Ale u nas na osobním oddělení mi, ale sdělili, že firma nemá s vyplácenim mateřske nic společného a bude mit o vyplacet socialnka.. Tak jsem s toho docela zmatena:( Moc děkuji předem za odpověd !!

• Citovat
  • Upravit
7114
7.7.16 09:28

Maminky kdy chodi materska na zlinsku na ucet? Svagrova prechazela z nemocenky na materskou… Dekuji:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
12.9.17 19:54

mateřská :(

Ahojky holky chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s komerčkou do dnešního dne mi nepřišla mateřská vždy chodí včas kolem 11. a teď nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí