Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky,
od minulého týdne měl malý první antibiotika-zánět nosohltanu.Včera jsme byli na KO a nosohltan v regresi(téměř dobrý),antibiotika dobíráme zítra.
V neděli máme jít na akci mezi lidi a nějaké děti…chci znát Váš názor zda jít?!
Já ještě nejsem rozhodnutá,chtěla jsem podle počasí a pak se zdržet podle malého,co myslíte?
Moc díky!
Gabka
Marty nemyslím ,že jsi špatná máma. Záleží na názoru. Ale řekla bych, že je to přehnané.
Záleží na počasí. My jsme ATB měly nedávno a dobrala je malá v sobotu, v pondělí byla kontrola a dr řekl, že můžem pomalu ven. Ale byli jsme už v neděli, protože bylo krásně a teplo. Je fakt, že ne mezi dětma.
Vždy po nemoci týden vynechávám jen plavání, jinak mezi děti chodíme. Záleží teda i na druhé straně samo. Některé maminky radši děti dost straní, aby náhodou nechytli něco, i když je návštěva už zdravá (při dobírání ATB už v drtivé většině případů jsou děti zdravé), některé je to jedno, berou to tak, že dítě je zdravé.
G
Ahoj,
Marty má pravdu. Nemá se chodit mezi lidi, ale ven samo jo. Pokud je tak krásně jako dnes, tak to jedině prospěje ![]()
Gabinko - Marty to napsala, že ven ano, mezi lidi by nešla. S tím já se ztotožňuji a přehnané mi to nepřijde ![]()
Snad už bude opravdu krásně a toto se nebude muset řešit…
Mirka