Kdy ven po antibiotikách??

3420
14.4.06 23:11

Kdy ven po antibiotikách??

Ahojky,

od minulého týdne měl malý první antibiotika-zánět nosohltanu.Včera jsme byli na KO a nosohltan v regresi(téměř dobrý),antibiotika dobíráme zítra.
V neděli máme jít na akci mezi lidi a nějaké děti…chci znát Váš názor zda jít?!
Já ještě nejsem rozhodnutá,chtěla jsem podle počasí a pak se zdržet podle malého,co myslíte?

Moc díky!

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
15.4.06 10:54

Marty nemyslím ,že jsi špatná máma. Záleží na názoru. Ale řekla bych, že je to přehnané.
Záleží na počasí. My jsme ATB měly nedávno a dobrala je malá v sobotu, v pondělí byla kontrola a dr řekl, že můžem pomalu ven. Ale byli jsme už v neděli, protože bylo krásně a teplo. Je fakt, že ne mezi dětma.
Vždy po nemoci týden vynechávám jen plavání, jinak mezi děti chodíme. Záleží teda i na druhé straně samo. Některé maminky radši děti dost straní, aby náhodou nechytli něco, i když je návštěva už zdravá (při dobírání ATB už v drtivé většině případů jsou děti zdravé), některé je to jedno, berou to tak, že dítě je zdravé.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.06 17:05

Ahoj,

Marty má pravdu. Nemá se chodit mezi lidi, ale ven samo jo. Pokud je tak krásně jako dnes, tak to jedině prospěje :wink:

Gabinko - Marty to napsala, že ven ano, mezi lidi by nešla. S tím já se ztotožňuji a přehnané mi to nepřijde :)

Snad už bude opravdu krásně a toto se nebude muset řešit…

Mirka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí