Kdy vynechat noční stravu?

32
20.10.11 21:58

kdy vynechat noční stravu

Ahojda,zajímalo by mě jaké máte zkušenosti-kdy začít vynechávat noční stravu a jak na to??? díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
20.10.11 22:05

jak staré máš dítko? Já naší půlroční dávám v noci jen když se náhodou probudí (chodí spát mezi 8-9, rano v 5 když vstává přítel tak dostane flašku a budi se kolem 9). Budim jí jen když náhodou přes den jí málo.
Spánek miminka je pro mě moc posvátný na to abych si dávala budíka kvůli mlíku, to může dohnat přes den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.10.11 22:08

Já si spíš myslím, že dítě nebudí, že chce, aby se dítě nebudilo :think:

Mému synovi je 12,5 měsíce a zatím jí vynechal jen 1×. Zkusila jsem vysvětlovat, uspávat, přemlouvat, málokdy to zabere, spíš jen posune dobu jídla. Teď se vzbouzí kolem 5 hodiny ráno a po jídle pokračuje ve spánku tak do 8-9 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.10.11 22:18

Musis zkusit co vam vyhovuje no…
Kamaradky holcicka zacala spinkat bez nocniho krmeni snad po prvnim mesici, moje dcerka odvyka ted, je to asi tri tydny co jsme zacaly a muzu rict, ze uz mame asi 100% uspech :mrgreen: no a dalsi znama dava v noci mlicko v roce a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.10.11 22:20

Syn má 5měsíců.A byla bych radši kdyby spinkal a nebudil se na jídlo ano :lol: budí se dvakrát kolem 1 a kolem 4 a vstává v 7.Jen mě zajímalo kdy se to asi tak mění,nebo se to musí nějak učit-nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.10.11 22:21

Já si myslím že už kolem roku by dítě mělo spát celou noc bez jídla, tzn minimálně 10 hodin.

• Citovat
  • Upravit
9649
20.10.11 22:22
wendyna píše:
Syn má 5měsíců.A byla bych radši kdyby spinkal a nebudil se na jídlo ano :lol: budí se dvakrát kolem 1 a kolem 4 a vstává v 7.Jen mě zajímalo kdy se to asi tak mění,nebo se to musí nějak učit-nevim…

Musi se ucit… :mrgreen: nekdy ditko samo prestane, ale to je myslim malokdy :think:
A zkousela jsi dat cajik? Jestli nema jen zizen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.10.11 22:22
wendyna píše:

to je ještě miminko, to mu dávej.

• Citovat
  • Upravit
9649
20.10.11 22:25

My jsme zacali neco po osmem mesici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
20.10.11 22:26
wendyna píše:

Malý je 8 měsíců a vzbudí se 1-4 za noc. Hlad má pokaždé, čaj, voda, konejšení zatím nezabírá, tak jí dám ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.10.11 22:27
Terrad píše:
wendyna píše:
Malý je 8 měsíců a vzbudí se 1-4 za noc. Hlad má pokaždé, čaj, voda, konejšení zatím nezabírá, tak jí dám ještě čas.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.10.11 22:30

V 5 měsících bych to neřešila… 2. nejmladší dcerka v 5 měsících celou noc prospala a je to čestná vyjímka. Další 3 děti se budily. je to strašně individuální, ale v 5 měsících má ještě nárok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.10.11 22:32

čaj mu nestačí.má hlad.Tak hlavně že vim že má ještě čas,abych neprošvihla nějaký odnaučování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
20.10.11 22:38
wendyna píše: čaj mu nestačí.má hlad.Tak hlavně že vim že má ještě čas,abych neprošvihla nějaký odnaučování :lol:

Prostě dej najíst, ono to časem přejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
20.10.11 23:16

Já jsem kojila v 11h a ve 3h. V půl roce jsem vynechala kojení ve 3 (náhodou jsem zjistila, že mu stačí dát dudlík a spí dál-další noc se vzbudil a chvíli kňoural, pak už nic) a asi v 11m jsem vynechala i to poslední kojení, stejným způsobem.

Ale v 5m bych aspoň 1× určitě kojila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko