Kokosové mléko z plechovky?

482
19.10.11 17:04

Kokosové mléko z plechovky?

Ahoj holky,mýho chlapíka zajímá, jestli může sedmiměsíční mimčo kokosové mléko z plechovky :nevim: ? Je to sice alergen, ale normálně se dětem od 1/2 roku může dávat domácí mandlové… :nevim:
Zkoušela jste to některá? Přidávat ho třeba do kaší?
Díky za jakoukoli odpověď :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21911
19.10.11 17:26

No to bych urcite nedala,nevidim jediny duvod,davat pulrocnimu takove veci 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
19.10.11 17:33

kokos je jediny orech, jenz obsahuje skodlive tuky, takze urcite ne, s mlekem to nema nic spolecneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
19.10.11 17:48

Nemůže :-) Proč taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.10.11 18:01

http://www.magazinzdravi.cz/kokosovy-orech
no není to lepší než ty umělý srač.. Hami nebo nutrilon, kde je cukr a další dobroty????? To bych zase já nedala … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
19.10.11 18:11
Janulin píše:
no není to lepší než ty umělý srač.. Hami nebo nutrilon, kde je cukr a další dobroty????? To bych zase já nedala … :nevim:

Delas si srandu ze?Pro tvou informaci je cukr i v materskem mlece.Lidske telo sacharidy potrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.10.11 18:15
Eemii píše:
Janulin píše:
no není to lepší než ty umělý srač.. Hami nebo nutrilon, kde je cukr a další dobroty????? To bych zase já nedala … :nevim:
Delas si srandu ze?Pro tvou informaci je cukr i v materskem mlece.Lidske telo sacharidy potrebuje.

ono czáleží, jaké cukry… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
19.10.11 18:23
Janulin píše:

myslis to umely mleko co nadojila krava???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

Janulin to by mě teda zajímalo, jaké UM dáváš jestli teda dáváš - pokud nekojíš, kde jsou cukry taky jak bylo již zmíněno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482

tak vám holky děkuji za odpovědi, a už bych to radši ukončila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.10.11 18:29

neměla jsem na mysli kojenecká mléka, tak bílý cukr nepřidávají, myslela jsem ty jejich mléčné kaše…kam cukr přidávají…
kokosové mléko bych použila jako náhražku těchto mléčných kaší, nepřijde mi na tom nic zdraví škodlivého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.10.11 18:32
PetaP píše:
Janulin to by mě teda zajímalo, jaké UM dáváš jestli teda dáváš - pokud nekojíš, kde jsou cukry taky jak bylo již zmíněno..

UM nedávám, kojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
19.10.11 18:32
Janulin píše:
neměla jsem na mysli kojenecká mléka, tak bílý cukr nepřidávají, myslela jsem ty jejich mléčné kaše…kam cukr přidávají…
kokosové mléko bych použila jako náhražku těchto mléčných kaší, nepřijde mi na tom nic zdraví škodlivého…

tak když Ti na tom nepřijde nic zdraví škodlivého tak to dej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
19.10.11 22:22

Janulin však přeci nemusíš dávat dítěti mléčné kaše (a už vůbec ne s cukrem…), já jsem synovi ještě nikdy žádnou mléčnou kaši nedala a už vůbec ne s cukrem.
Můžeš dávat kaši rýžovou, kukuřičnou, jáhlovou, špaldovou (až zavedeš lepek), pohankovou, ovesnou..... Pokud bys chtěla „zdravou“ mléčnou, tak přidáš UM, které koupíš. Já dávám kaši jen s vodou (a přesnídávou, případně jogurtem), pak ještě kojím.
Kokosové mléko bych dítěti nedala, nemá to pro něj žádný přínos, navíc je to exoticé ovoce…

Jo a v kaši jsou hlavně důležité ty obiloviny, takže to kokosové mléko nenahradí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.10.11 23:42

Kase se da dat i bez mlika. Ja davala bud s vodou, nebo s odstrikanym MM. U toho kokosovyho z plechovky bych se teda bala spis ty plechovky, to neni nic moc. Dala bych az starsimu diteti cca rocnimu, ale suseny, z plechovky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí