Příkrmy od 5. měsíce kvůli zaměstnání

101
20.10.11 11:16

příkrmy od 5. měsíce kvůli zaměstnání

Zdravím všechny,
ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s přikrmováním o měsíc dříve než se standardně doporučuje. Za týden se vracím do zaměstnání na zkrácený úvazek (dceři bude za týden 5 měsíců) a uvažujeme, že ji začneme místo jednoho krmení MM dávat příkrm. Manžel mi sice dceru bude vozit na krmení do práce (pracuji kousek od domova), ale jen jednou, podruhé už by to bylo na hraně a já bych nakonec v práci byla skoro celý den s těmi dvěma kojícími přestávkami, ale na můj dojezd domů by malá příliš dlouho čekala. Zatím plně kojím - tedy spíše odstříkávám, protože malá raději stříkačku než prs.
Máte s tím někdo zkušenosti?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
20.10.11 11:20

Evino,
ten měsíc se v žádném případě nepotento, začni normálně zeleninkou nebo kaší, myslím, že v žádném případě mimču neublížíš. Kolik lidí přikrmuje už od čtvrtého měsíce, aspoň na noc, vůbec bych si s tím nedělala hlavu.

Ať se ti v nové práci líbí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
20.10.11 11:22

My zacali uz ve 4.mesici, protoze byla mala od 5.tydne uz na UM. Nejak bych ten mesic uz neresila. Ono ti stejne podle me nesni hned plnou davku (zeleninky), bude se muset postupne. Nebo dej misto jednoho kojeni umele, nebo tohle jsi PROTI ?
Ale mesic bych fakt neresila, ublizit to urcite nemuze.

Sunnyside píše:
Evino,
ten měsíc se v žádném případě nepotento, začni normálně zeleninkou nebo kaší, myslím, že v žádném případě mimču neublížíš. Kolik lidí přikrmuje už od čtvrtého měsíce, aspoň na noc, vůbec bych si s tím nedělala hlavu.Ať se ti v nové práci líbí! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
20.10.11 11:33

My začínali na 4.měsíci pač máme velkého jedlíka a dobrý :-) Určitě to hravě dáte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.10.11 11:37

Díky,
ptám se právě proto, že všude čtu, že pokud je dítě na UM, tak se může přikrmovat už od 4.měsíce, ale nebyla jsem si jistá, jestli to nevadí, když kojíme od narození.
Zkusíme, uvidíme, mám ještě nějakou zásobu MM v mrazáku, kdyžtak zeleninu budeme doplňovat UM, jednou za den se to snad nezblázní.
(A práci mám starou, žádná novota, alespoň vím, do čeho jdu a snad to nebude takový stres.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
20.10.11 11:38

Pokud má chuť baštit, tak bych klidně začala dřív, pokud chuť nemá a stejně krmíš stříkačkou, tak bych prostě tatínkovi odstříkala a je to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí