Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, kdy jste začali s praním oblečení pro miminko? Jsem ve 30tt a už jsem si říkala, že bych oblečení vyprala, ale nevím jestli to není brzo? ![]()
Klidně můžeš, záleží jen na Tobě
Já měla tolik problémů, nebylo jisté, zda donosím, tak jsem vše dělala na poslední chvíli..
Příspěvek upraven 16.09.13 v 11:44
Není to brzo. Už bych začla. Já měla ještě dřív a ještě že tak. Pak jsem musela dost odpočívat a neudělala bych nic.
Ahojda, ja prala uz v srpnu a susila to na slunicku, takze myslim, ze muzes v klidku zacit
ted cokoliv vyperu, tak to schne pomalu
i se mi to s mensim briskem pekne zehlilo ![]()
@moby Já mám termín za 3 dny a mám vypráno už skoro dva měsíce
Jsem ráda, jednak to rychle schlo na sluníčku a jednak teď se sotva valím a jsem ráda, že aspoň stíhám udržovat běžný pořádek
Takže klidně už začni, aspoň to budeš mít hotové a budeš v klidu ![]()
Jéééé já začla prát jak jsem se dozvěděla pohlaví a po genetice zhruba po 20tt a byla jsem ráda, že to mám hotový,,,to žehlení si s tim pupkem nedovedu představit to stejný stát…:-)
Prala jsme tak kolem 30tt a ve 32tt jsme sbalila z větší části i tašku
Rodila jsme 40+0 ale s pocitem, že mám vše co potřebuji ![]()
U prvního jsem prala právě kolem toho 30tt. a byla jsem ráda. Na konci se mi ty poslední týdny už totiž nechtělo vůbec nic, natož stát nebo sedět s žehličkou u prkna. U druhého jsem všechno dělala až měsíc před porodem, dříve jsem měla na starosti školu a učení, takže nebyl čas a opravdu: čím dříve, tím lépe. ![]()
Tak jak holky radí, klidně už začni, dokud jsi ještě celkem v pohodě a nemáš žádné potíže, já už mám vypráno od konce školního roku(to jsem byla nějaký 20tt) kvůli dětem, protože přes prázdniny bych to s nimi neudělala, nebo by to bylo více obtížné, hlavně když jsou starší děti holky. jinak ještě pár věcí doprávám teď. Já kvůli zdrav. problémů které jsem za tu dobu co sjem těhotná měla, tak už i podle dr. doporučení mám sbalenou i tašku do porodnice.
Já jsem ve 35.týdnu a ještě jsem nezačala prát, dokonce ještě nemám všechno nakoupené ![]()
Tak snad to stihnu
![]()
Začínám vyšilovat z toho, že nemám co se týče výbavičky vpráno, uklizeno, nakoupeno… ![]()
Já jsem dneska 29plus5 a mám vypráno - chtěla jsem to stihnout dokud bylo hezky… vyžehlit musím ještě jeden košík oblečení. Mám i vypranej a složenej kočárek, fusak, povlečení,.. chybí jen autosedačka, dokopit pár věcí a sbalit tašku do porodky… Takže klidně už začni ![]()
Ahoj, já jsem dneska 35tt a pár týdnů už mám vypráno. Chtěla jsem taky sušit venku na sluníčku. Holky tady mi poradily, že to pak můžu šoupnout do vakuového pytle a odsát vzduch, ať se na prádýlko nepráší a zůstane voňavé.. Tak jsem to tak udělala a příští týden si to pomalu roztřídím, vyžehlím a uložím do skříně, protože s pokojíkem finišuju dnes a zítra. Maximálně „dopírám“ kousky, co jsem ještě dostala/koupila v posledních dnech, deky, zavinovačky a tak..
Ahojky já čekám druhé takže vím že lepší dřív než pozdě a hlavně s tím bříškem ke konci je to záhul. Teď tedy peru a žehlím hned co koupím a je to jen se mi kapánek plete co už mám a co ještě bude potřeba
přeji příjemné praní a žehleníčko
![]()
Jsem 30tt a mám vypráno a vyžehleno a něco naskládáno ve skřínce, už jen maličkosti, a nakoupit ještě to co mi chybí do porodky. ale já mám jinou otázku, už máte nachystanou ložnici, jako postýlku atd? máte to už nainstalovaný? ![]()
@zanetka2712 Od začátku, co jsme to koupili
První dítě, první vnouče, takže jsme „nadržení“ ![]()
I když je mi jasné, že to budu muset všechno znovu vydrhnout, než porodím..
Příspěvek upraven 16.09.13 v 12:30