Kdy začít s jídlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.2.16 16:44

Kdy začít s jídlem

Ahoj mám chlapečka 2 měsíce. A už od 6 týdne nám doktor řekl, že bych měla mu dávat štávičky z mrkve jablíčka atd. Není to Brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
733
2.2.16 16:47

Co to máš za doktora? 8o Nějaký starší kus, co? Nejdříve od ukončeného čtvrtého měsíce, pokud kojíš a přibírá v pohodě, stačí od šestého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.2.16 16:53

Joj. mela jsme doktorku starsi rocnik, ale rozumnou. dite bylo na UM, tak jsme zacali pomalinku kolem 4,5m. pokud je kojeny tak i pozdeji.
je fakt, ze stava mu neublizi, ale prece jenom - mrkev stavi (stava z mrkve se dava proti prujmu) a cerstve jablko je zas dost agresivni.
zacala bych spis par lzickama povarene zeleniny. pripadne kousek rozmackaneho bananu (jedno z nejlip stravitelnych veci vubec).

rozhodne ale pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
2.2.16 16:56
@MamkaNikča píše:
Ahoj mám chlapečka 2 měsíce. A už od 6 týdne nám doktor řekl, že bych měla mu dávat štávičky z mrkve jablíčka atd. Není to Brzo?

Je to brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
2.2.16 17:07

Já se k tomu tak lehce přidám s dotazem - holky a čím jste začínaly? Asi by se mělo rozvařenou, rozmixovanou a propasírovanou mrkví, potom brambory… co potom? Nějakou další zeleninu, třeba kapustu a tak, nebo začít už s ovocem (banány…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
2.2.16 17:19

@Modesta cuketu,batátu, řepu, brokolice…ovoce bych dala tak 14 dní po zelenině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
2.2.16 17:28
@Modesta píše:
Já se k tomu tak lehce přidám s dotazem - holky a čím jste začínaly? Asi by se mělo rozvařenou, rozmixovanou a propasírovanou mrkví, potom brambory… co potom? Nějakou další zeleninu, třeba kapustu a tak, nebo začít už s ovocem (banány…)

Mrkev samotnou nedavat, prcka tim ucpes. Namichat mrkev s bramborem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.2.16 17:47

Je to brzo. Pokud je kojený, začni až od 6.měsíce a to zeleninovými příkrmy.. Pokud je na umělém mlíčku, můžeš začít už po ukončeném 4.měsíci.. a samozřejmě zase jen zeleniou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
2.2.16 18:01
@Modesta píše:

tohle si procti a uloz, hlavne ta excel tabulka, kdy co…mam ji na lednici a hotovo:-))

je ja na poprve nedela ten odkaz : http://www.kojeni.net/…prikrmu.html

Příspěvek upraven 02.02.16 v 18:12

• Citovat
  • Upravit
8959
2.2.16 18:05
@Modesta píše:

mrkni na www.kojeni.net
Tam je vše krásně popsáno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
2.2.16 18:13
@Lejaa píše:
mrkni na www.kojeni.net
Tam je vše krásně popsáno :)

jj presne tak :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2.2.16 18:29

Můžete mi ještě poradit. Malého ojím každé dvě hodiny. a kvuli tomu že bydlíme na vesnici tak nemužu jet nikem nakoupit atd protože s cestou je to na dyl jak dvě hodiny a v tomhle období ho nechci brat do obchodu. Když koupím sunar který mu bude dávat jen manžel když bych byla pryč neuškodí to?¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
2.2.16 18:41

To je lepsi odsat mleko, kdyz budes vedet, ze budes pryc…a tata ho da z lahve…ale zda prcek bude chti pit z lahve to pak musis taky vyzkouset. Jinak pokud kojis, je zbytecne pouzivat UM. To mleko, muze nasbirat postupne za cely den, do myslim 24. hodin co je v lednici ho spotrebovat nebo dat do mrazaku.

• Citovat
  • Upravit
2.2.16 18:51

Jj Děkuju moc za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
2.2.16 18:56

@MamkaNikča Ona je otázka, zda bude vubec chtit pít z flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí