Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A proc si se nezeptala přímo Texla? Jak to máme my vědět co budete potřebovat za další vyšetření? My byli taky v Heliosu ale když jsem od něho slyšela co bude potřeba za zbytecne vyšetření pred ivf, přešli jsme jinam.
Protože řekl ze se domluvíme příště, a pak sem nad tím doma premyslela. Ono vás hned vsechno nenapadne na co se Zeptat. @Leontys
@Anonymní píše:
@Leontys a jaké třeba vyšetření?
Například jakejsi postkoitalni test, cena kolem 5.000,manželovi zase rozsireny spermiogram kde byla cena další 3.000. V reprofitu jsme se s tím nesetkali ani s těmi názvy. Kamarádky co byli taky jinde po klinikach na me hleděli co to říkám ze to nepotřebovali… v reprofitu si nás pozvali, ja mela papíry z heliosu, dodelali mi ještě vyšetření krve a další cyklus stimulace a ivf. Uz zak je to ranec penez natož si připlatit za kraviny. Ale to byl nas pripad, nevím jak je to u jiných co byli v Heliosu
@Leontys aha dekuju, řešíme to poprvé takže poradně nevíme co je co, člověk jim na všechno skočí protože tomu nerozumí a udělá vše pro to aby to vyšlo ![]()
@Anonymní píše:
@Leontys aha dekuju, řešíme to poprvé takže poradně nevíme co je co, člověk jim na všechno skočí protože tomu nerozumí a udělá vše pro to aby to vyšlo
Taky jsem tomu nerozuměla až jsem se zeptala kamarádek co byli na ivf. Helios se dělí na dva tábory, někdo říká že super, někdo na prd ale to je tak vsude, ale určitě si dávejte bacha na zbytečná vyšetření ja osobně mám ten názor ze z lidi proste zdimou penize… ![]()
Podle me muzete zacit hned (teda az to schvali pojistovna, je na to 30 dni), me delali jeste pred tim hysteroskopii, ale kdybych nechtela, tak delat nebudou..nevim, jak je to v Brne, jak pise @Leontys, ale podle muzes i ta vysetreni odmitnout, budou ti asi rikattttt, ze se timmm msnizuje sance a tak, no pak je to na tobe…u nas to bylo v gennetu tak, jde se na ivf a hned dalsi cyklus jsme zacli..pojistovna to schvalila rychle..
@Melodie91 ano přesně tak nám říkali ze bez toho se snižuje šance, ale nikde jinde sem se s těmito testy nesetkala ze by byli opravdu nutne… a co si budeme 8.000 sem 8 tam to uz jde znát proste no..
@Leontys
A zrovna díky postkoitalnimu testu jsem zjistila, proč jsme to marně 3,5 roku zkoušeli ![]()
Ale udělali mi ho na pojišťovnu, nic jsem za něj neplatila. (Apolinář)
Ahoj holky, byly jsme v heliosu v Brně na první konzultaci, nedaří se nám asi 2 roky. Udělali nám tu klasiku odběry genetiku a spg. Sperimogram vyšel katastrofálně a primář texl říkal té jediná možnost je ivf. Tak nějak sme stim počítali. Za 14 dni jdeme pro výsledky krve a domluvit se co dal. Myslíte ze už další cyklus po výsledcích bych si mohla začít pichat injekce? Nebo se ještě na něco čeká? Pracuji v nemocnici a potřebovala bych si asi nahlásit dovolenou dopředu. Dekuju moc za odpovědi anonym