Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, maminky, chtěla bych se zeptat, kdy zdobíte stromeček? ![]()
24. dopoledne nebo 23. večer.
Když jsem slavila Vánoce na více místech, tak doma už někdy kolem 12. prosince, na chalupě 25. nebo 26., když jsme tam přijeli.
Jinak poslední roky toho 23. večer. Stejně jako mám připravený salát, kapra na obalení a polévku. 24. přes den si pak jen užíváme atmosféru a věnujeme se návštěvám.
23. večer (sama bez dětí), a letos poprvé 24. dopoledne s dětma. Snad to dopadne.
![]()
Zdobíme na Štědrý den ráno. Děti si to užívají a pomáhají. Jinak za mého dětství jsme u nás zdobili 23. večer, u manžela naopak 24. ráno, takže jsme museli udělat nějakou dohodu a vyhrál to Štědrý den.
@WaIl Mě dcera pomáhala už loni a dopadlo to tak, že stromeček šel k zemi ani ne po pěti minutách, co jsme ho dozdobily
Jsem zvědavá na letošek ![]()
Když jsem byla dítě, tak jsme stromek zdobili 24. dopoledne, dětem jsem ho zdobila 23. večer a poslední 2 roky ho zdobím s dětmi už 23. nebo 22. odpoledne, užívají si to, že připraví Ježíškovi stromeček ![]()
Tak to teda vypadá, že jsem tu jediná, která pravidelně zdobí už měsíc předem ![]()
U nás se teda v rodině vždycky zdobí tak týden až dva před Vánoci
Krásně to člověka naladí na atmosféru ![]()
@Křížek1
To samé u nás loni, starší chtěla pomáhat, mladší se motala kolem a shodily ho taky, naštěstí to odnesla jen jedna nebo dvě ozdoby
Letos to nevidím jinak ![]()
Jinak taky zdobíme toho 24.12. dopoledne.
Příspěvek upraven 29.11.15 v 13:32
@rowynka píše:
Tak to teda vypadá, že jsem tu jediná, která pravidelně zdobí už měsíc předem
To jsi exot!
To jsem ještě neslyšela! Takže už máš nazdobeno?
@rowynka píše:Šílenče
Tak to teda vypadá, že jsem tu jediná, která pravidelně zdobí už měsíc předem