Proč nesušit v sušičce oblečení pro mimi

452
28.11.15 15:50

proč nesušit v sušičce oblečení pro mimi

Ahoj maminky, někde jsem slyšela, že se nemá pro děti sušit prádlo v sušičce. Nevíte proč a sušíte ho některá v sušičce? Moc díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
977
28.11.15 15:53

Dětský věci suším výhradně v sušičce, krásně se z nich vyfouká všechen prach a oblečení je pak měkké i bez aviváže, kterou nechci používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
28.11.15 15:54

Sušila jsem. A prala v normálním prášku. Že by se nemělo sušit, jsem neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
28.11.15 15:54

To by mě moc zajímalo, ja pro první susila a pro druhé se taky chystám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.11.15 15:56

V životě jsem takovou blbost neslyšla. Prádlo na všechny suším a sušit budu i nadále. Nenapadá mě jediný důvod, proč by se to nemělo dělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
28.11.15 15:58

@pufik20 Já už slyšela ptákovin… a jinak ano, sušičku jsem pořídila proto, abych v sušila prádlo a rozhodně nerozděluju co je dětí a co naše… a sušila jsem tam i plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.11.15 16:08

A v tehotenstvi nesmis videt zrzka, jinak budes mit zrzavy dite, to uz jsi taky slysela? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
28.11.15 16:10

Sušila jsem normálně, snad jen se víc sráží a rychleji z něj vyroste:-)

• Citovat
  • Upravit
1319
28.11.15 16:31

Susim všechno a všem, občas i to co se podle stitku nemá… občas se něco srazi, ale za prádlo bez prachu a nezehleni mi to rozhodne stoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
28.11.15 16:37

Vzhledem k tomu, že si spousta rodin pořídí sušičku právě kvůli dětem, je to asi fáma šířená někým, kdo chce poškodit výrobce a prodejce sušiček :think: Nenapadá mě jediný důvod, proč by dětské oblečení nemělo sušit v sušičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
28.11.15 16:40

Ještě mě napadlo, jestli jsi to neslyšela v souvislosti s materiálem? Třeba bambus a merinovlna by se v sušičce sušit neměly. Ale je jedno, jestli je to dětské nebo dospělé oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.15 16:46

Susim :) a kámosky taky… Nevidím důvod proč ne. Věci z HM mají ze se nemají sušit - ale hodila jsem je tam taky a úplně v pohodě :) Sušila jsem tam i bambusové osusky a taky se jim nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
28.11.15 16:59
@pufik20 píše:
Ahoj maminky, někde jsem slyšela, že se nemá pro děti sušit prádlo v sušičce. Nevíte proč a sušíte ho některá v sušičce? Moc díky :*

Blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
28.11.15 20:19

Taky suším, a zatím nemám problém, přijde mi to jako fáma a dosti velká, kupila jsem si sušičku hlavně kvůli dětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.11.15 20:35
@blobfish píše:
Vzhledem k tomu, že si spousta rodin pořídí sušičku právě kvůli dětem, je to asi fáma šířená někým, kdo chce poškodit výrobce a prodejce sušiček :think: Nenapadá mě jediný důvod, proč by dětské oblečení nemělo sušit v sušičce.

vyrobcem susaku a pradelnich snur :mrgreen:

Jinak susicka mi prijde naopak vhodna, vyfoukava z pradla zbytky prasku, vlakna atd, takze mensi sance, ze bude mit dite reakci na neco, co ulpi na obleceni. A pradlo je horke ako kdyby ho nekdo intenzivne vyzehlil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová