Pozvání na kávu - je to trapné?

Anonymní
28.11.15 14:59

Je to trapne?

Problem je v tom, ze v tomhle meste ziju prakticky od narozemi ale vzdy sem byla oudsider a nemela sem moc znamych. Ted sem na materske a primo ve meste nemam nikoho, kdo by za mnou chodil. Nedavno sem potkala znameho, ke kteremu se pristehovala pritelkyne s miminem a tak me napadlo, ze bych mu mohla napsat jestli se ta jeho treba nenudi kdyz je ve meste nova, ze by se nekdy mohla stavit na kavu nebo tak.
Podle manzela jsem pry trapna.
Diky za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Chocoloco2
28.11.15 15:00

Neni to trapne, treba bude rada, ze ma s kym jit ven.

• Citovat
  • Upravit
114
28.11.15 15:00

Mne to trapne neprijde, druha maminka to navic urcite oceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.11.15 15:02

Urcite to není trapné, uděláš 1. krok a třeba z vás nakonec budou výborné kamarádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.11.15 15:03

Urcite to neni trapne, ja bych byla rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
28.11.15 15:03

Není to trapné, já se takhle seznamují běžně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.11.15 15:04

Me by hlavne nastval manzel, kdyby mi (obzvlast na neco takoveho) rekl, ze jsem trapna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
28.11.15 15:07

Trapné to není, jestli je tam nová a nikoho nezná určitě bude ráda ;)

Co mě zaráží víc je tvůj manžel, že si ti dovolí říct že TY jsi trapná místo toho aby tě podpořil, ale to je na jinou diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
28.11.15 15:10

Ani náhodou to není trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.11.15 15:10

Já byla ještě trapnější, já si našla kamarádku přes emimino :P Ještě trapnější byla naštěstí teda ona, protože založila tady diskuzi a hledala matky z okolí. No a děti jsou týden od sebe a my už to táhneme čtvrtým rokem. Jasně, že se na to pak nabalila spousta dalších matek z hřišť a pískovišť, ale s touhle jsme si tak nějak nejblíž. Takže ačkoliv píšu, že je to trapné, tak není, všechno lepší, než bloumat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
28.11.15 15:13

Trapný mi to nepříjde, spíš naopak ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
28.11.15 15:14
@Run píše:
Já byla ještě trapnější, já si našla kamarádku přes emimino :P Ještě trapnější byla naštěstí teda ona, protože založila tady diskuzi a hledala matky z okolí. No a děti jsou týden od sebe a my už to táhneme čtvrtým rokem. Jasně, že se na to pak nabalila spousta dalších matek z hřišť a pískovišť, ale s touhle jsme si tak nějak nejblíž. Takže ačkoliv píšu, že je to trapné, tak není, všechno lepší, než bloumat sama.

Taky tu mám jednu skvělou kámošku přes mimino, se kterou se vídáme, ikdyž to od sebe máme celkem daleko :)

• Citovat
  • Upravit
27636
28.11.15 15:15

Trapný to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
28.11.15 15:16

Rozhodne to neni trapne! ;-) napis mu a pozvi ji na kavu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
28.11.15 15:16
@Ali-Ali píše:
Me by hlavne nastval manzel, kdyby mi (obzvlast na neco takoveho) rekl, ze jsem trapna…

No to me by teda taky nastval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová