Reklamace vyřízená dobropisem

66
27.11.15 16:43

Reklamace vyrizena dobropisem

Dobry den.mam vyrizenou reklamaci dobropisem. U toho prodejce mam ale jeste jednu vec na splatky a on chce abych mu tam ty penize nechala ze mi ti ztrhne ze splatek. Jenze ja chci penize na ruku.mam na ne pravo???splatky nejsou pres žádnou spolecnost. dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
27.11.15 16:50

@veruuuuu i na dobropise je napsaná nějaká splatnost, stejně jako na faktuře.
Máš tam nějaký datum?? Pak by ti do této lhůty měli peníze vrátit, pokud nechceš udělat vzájemný zápočet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.11.15 17:13
@Lenka512 píše:
@veruuuuu i na dobropise je napsaná nějaká splatnost, stejně jako na faktuře.
Máš tam nějaký datum?? Pak by ti do této lhůty měli peníze vrátit, pokud nechceš udělat vzájemný zápočet. :think:

Me to bylo jen receno ze se mam v pondeli stavit ze udelame dobropis…takze v ruce nic jeste nemam. takže jestli to chapu dobre tak dobropis mi muze dat jen kdyz budu souhlasit a kdyz nebudu tak mi musi vratit penizena ruku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.11.15 17:47

Dobropos znamená že ti vrátí peníze. Ale obvykle se to dělá tak že i přesto že jsi za zboží dostala peníze zpět, tak úvěr pořád jede dál.
Ale přes koho, nebo kumu a za jakých podmínek máš úvěr jsi nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.11.15 17:59
@jakanas píše:
Dobropos znamená že ti vrátí peníze. Ale obvykle se to dělá tak že i přesto že jsi za zboží dostala peníze zpět, tak úvěr pořád jede dál.
Ale přes koho, nebo kumu a za jakých podmínek máš úvěr jsi nenapsala

Není to pres zadnou spolecnost. Je to maly obchodnik.ten uver uz je splacenej…jde mi o to jestli dostanu zpet penize i s uroky nebo jen skutečnou cenu zbozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
27.11.15 18:03

@veruuuuu dostaneš jen skutečnou cenu zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.11.15 18:09

Dostaneš samozřejmě pouze cenu zboží co máš na nákupním dokladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová