Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den.mam vyrizenou reklamaci dobropisem. U toho prodejce mam ale jeste jednu vec na splatky a on chce abych mu tam ty penize nechala ze mi ti ztrhne ze splatek. Jenze ja chci penize na ruku.mam na ne pravo???splatky nejsou pres žádnou spolecnost. dekuji za odpoved
@veruuuuu i na dobropise je napsaná nějaká splatnost, stejně jako na faktuře.
Máš tam nějaký datum?? Pak by ti do této lhůty měli peníze vrátit, pokud nechceš udělat vzájemný zápočet. ![]()
@Lenka512 píše:
@veruuuuu i na dobropise je napsaná nějaká splatnost, stejně jako na faktuře.
Máš tam nějaký datum?? Pak by ti do této lhůty měli peníze vrátit, pokud nechceš udělat vzájemný zápočet.
Me to bylo jen receno ze se mam v pondeli stavit ze udelame dobropis…takze v ruce nic jeste nemam. takže jestli to chapu dobre tak dobropis mi muze dat jen kdyz budu souhlasit a kdyz nebudu tak mi musi vratit penizena ruku???
Dobropos znamená že ti vrátí peníze. Ale obvykle se to dělá tak že i přesto že jsi za zboží dostala peníze zpět, tak úvěr pořád jede dál.
Ale přes koho, nebo kumu a za jakých podmínek máš úvěr jsi nenapsala
@jakanas píše:
Dobropos znamená že ti vrátí peníze. Ale obvykle se to dělá tak že i přesto že jsi za zboží dostala peníze zpět, tak úvěr pořád jede dál.
Ale přes koho, nebo kumu a za jakých podmínek máš úvěr jsi nenapsala
Není to pres zadnou spolecnost. Je to maly obchodnik.ten uver uz je splacenej…jde mi o to jestli dostanu zpet penize i s uroky nebo jen skutečnou cenu zbozi.
Dostaneš samozřejmě pouze cenu zboží co máš na nákupním dokladu.