Pozvání na kávu - je to trapné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.15 19:32

@Run
A jak pres emimino? Ze si si nasla uzivatelku co bydli ve stejnem miste a napsalasi ji? A nebo si zahajovala diskusi? Diskusi smestem kde ziju uz se rozpoutavala dvakrat ale nikdo se mi neozal

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
28.11.15 22:22
@Anonymní píše:
@Run
A jak pres emimino? Ze si si nasla uzivatelku co bydli ve stejnem miste a napsalasi ji? A nebo si zahajovala diskusi? Diskusi smestem kde ziju uz se rozpoutavala dvakrat ale nikdo se mi neozal

Diskuzi založila. ona. Že je tu ve čtvrti nová, že ma mimino a tak. Jenže z naší čtvrti (Praha) je tu holek spousta. Chápu, že v nějakém menším městě je ta pravděpodobnost že najdeš někoho kdo ti fakt sedne celkem malá. Já jich tu našla fakt dost. S touhle jsme navíc fakt skoro ssousedky. S další se vídáme občas, ale taky nebydlí až tak daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.15 10:15

Tak alespon pisu jak to dopadlo. Ta maminka mi napsala, ze dekuje za to, ze jsem napsala ale ze se ted nenudi, ze pred vanoci je toho dost ale ze se treba nekdy domluvime a pudeme s kocarkama.
Treba ja osobne bych taky byla moc rada, kdyby mi nejaka napsala, ze se chce schazet, ale holt nemam stesti nebo lidi odpuzuju.
Nj co by clovek dal alespon za 1 v okoli. Snad se casem zadari

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová