Kdyby byl větší...

3681
14.2.22 12:40

Kdyby byl větší...

Ahoj všem. S dnešní otázkou bych se ráda obrátila i na mužské zastoupení na e-miminu. Dnes ráno jsem cestou do práce slyšela v rádiu reportáž o kurzech střelby pro ženy, které se pořádají na Ukrajině. Byl tam rozhovor s jednou účastnicí, 82 letou důchodkyní, bývalou učitelkou francouzštiny, angličtiny a ukrajinštiny, která se učila rozebírat, čistit a skládat zbraň, střílet na pohyblivý terč atd. Ti lidé se opravdu bojí, to bylo z reportáže patrné. Bylo mi velmi úzko, sevřelo se mi hrdlo a napadla mě otázka, zda by současná hrozba válečného konfliktu někdy nastala, kdyby byl ruský prezident o dvě hlavy vyšší. Myslíte, že nedostatečná výška u muže dokáže takto (de)formovat osobnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
14.2.22 12:52
@Fee-bee píše:
Ahoj všem. S dnešní otázkou bych se ráda obrátila i na mužské zastoupení na e-miminu. Dnes ráno jsem cestou do práce slyšela v rádiu reportáž o kurzech střelby pro ženy, které se pořádají na Ukrajině. Byl tam rozhovor s jednou účastnicí, 82 letou důchodkyní, bývalou učitelkou francouzštiny, angličtiny a ukrajinštiny, která se učila rozebírat, čistit a skládat zbraň, střílet na pohyblivý terč atd. Ti lidé se opravdu bojí, to bylo z reportáže patrné. Bylo mi velmi úzko, sevřelo se mi hrdlo a napadla mě otázka, zda by současná hrozba válečného konfliktu někdy nastala, kdyby byl ruský prezident o dvě hlavy vyšší. Myslíte, že nedostatečná výška u muže dokáže takto (de)formovat osobnost?
:mrgreen: :mrgreen:
Hele, rusáci jsou svin. ě rozpínavý, ať už mají v čele kohokoli, to je známý fakt. Jinak z té situace je mi taky zle, o to víc, že se u nás o tom moc nemluví :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.2.22 12:58

Coo…?
Amici se uz delsi dobu snazi o valku s Ruskem, jakou v tom hraje roli vyska prezidenta? Doted se mu to tam darilo vybalancovat a drzim mu palce, at to udrzi i nadale, protoze jinak to seredne odneseme vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.2.22 12:59
@unuděná píše: :mrgreen: :mrgreen:
Hele, rusáci jsou svin. ě rozpínavý, ať už mají v čele kohokoli, to je známý fakt. Jinak z té situace je mi taky zle, o to víc, že se u nás o tom moc nemluví :?

Jo, mrkni na pocet vojenskych zakladen po svete a pocty vojaku v nich a uvidis, kdo je rozpinavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
14.2.22 13:03

8o musela jsem si to přečíst 2× a vygooglit si, že Putin měří 170 cm a stejně mi ta otázka přijde divná. A v dnešní době už vážně netuším, kdo ve skutečnosti je padouch a kdo hrdina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
14.2.22 13:04
@Fee-bee píše:

To má stejnou souvislost, jako to, že kdyby jsi měla o tři čísla větší kozy, rázem by ti stouplo IQ na 95. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.2.22 13:08
@Lucie_Sx píše:
Jo, mrkni na pocet vojenskych zakladen po svete a pocty vojaku v nich a uvidis, kdo je rozpinavej.

Jistě. Však nám taky v 68 přišli pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15153
14.2.22 13:08
@Fee-bee píše:

Ty jsi deformovaná dost. Takovouhle blbost vyplodit. Spíš bych teda řekla, že čím nižší muž, tím je úspěšnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.2.22 13:19
@samá práce píše:
To má stejnou souvislost, jako to, že kdyby jsi měla o tři čísla větší kozy, rázem by ti stouplo IQ na 95. ;)

To bych si ale o 30 pohoršila. 8o Tak to holt zůstanou mé kozenky, jaké jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.2.22 13:20
@karkarka píše:
Ty jsi deformovaná dost. Takovouhle blbost vyplodit. Spíš bych teda řekla, že čím nižší muž, tím je úspěšnější.

Ty jsi si dneska už něco uzobla nebo usrkla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41149
14.2.22 13:21
@Fee-bee píše:
To bych si ale o 30 pohoršila. 8o Tak to holt zůstanou mé kozenky, jaké jsou.

to už snad ani nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
14.2.22 13:21
@Fee-bee píše:
To bych si ale o 30 pohoršila. 8o Tak to holt zůstanou mé kozenky, jaké jsou.

Já se bavím o IQ né o obvodu pasu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
14.2.22 13:30

Podle mě tahle teorie má něco do sebe. Ze všech diktátorů, co mi přišli na první dobrou na mysl, byli nejvyšší Hitler a Stalin se 173 cm. Mussolini 169 cm, Franco 163 cm, Lenin 165 cm… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
14.2.22 13:36
@Freeandwild píše:
Podle mě tahle teorie má něco do sebe. Ze všech diktátorů, co mi přišli na první dobrou na mysl, byli nejvyšší Hitler a Stalin se 173 cm. Mussolini 169 cm, Franco 163 cm, Lenin 165 cm… :mrgreen:

@Freeandwild Díky za názor, ale bacha, ať z tebe @Keyllah a @samá práce taky neudělají dementní blbku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
14.2.22 13:36

@samá práce Nikdy si neslyšel/a o napoleonskem komplexu :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová