Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdybyste měli tu moc změnit, zrušit, zavést něco ve vašem životě, na světě, co by to bylo?
Nic, protože bez čehokoliv, co se stalo, bych nebyla tam, kde teď jsem a já jsem aktuálně spokojená se svým životem. ![]()
@Zeoli píše:
@Letynka16 A na světě také nic?
Tak bylo by několik věcí, které by se mohly zlepšit nebo vůbec nebýt, ale tim, že mi nijak osobně nezasahujou do života, tak je neřeším. ![]()
Lidskou hamižnost. Příroda by na tom byla lépe a lidé by žili více v poklidu, protože by nikdo neměl potřebu neustále začínat války kvůli ropě apod.
Vyrustala bych ve funkcni rodine s normalnimi rodici, to by bylo fajn.
Kdybych mohla, změnila bych svoji povahu. Jsem příliš vzpurná, vznětlivá a díky tomu, že se mnou měli rodiče kdysi co dělat tak asi i trochu nevychovaná. ![]()
To nevím, netroufám si říct. Všechno je tak provázané, že těžko odhadnout, co by jedna větší změna způsobila.
Vím, co bych si přála do budoucna. S minulostí jsem se už „snad vyrovnala“. On je pak život krásnější
Zrušila bych tornáda a koronavirus, v osobním životě nic - i špatné prožitky k němu patří, i špatná rozhodnutí - teda něco přece - neseděla bych při maturitě sama ve třídě jako dyslektik a dysgrafik, kdy mi nikdo nemohl napovědět, a nechyběl by mi 1 bod na maturitu z matiky
@Elishka1 píše:
Hlavně světový mírMyslím, ze bych byla úžasná miss
Taky mě to napadlo
A do miss mám hoooooooooooooooooooodně daleko.