Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den maminky, chtěla bych se na něco zeptat. Mám holčičku 2 roky a před týdnem jsem jí přestala kojit. Prvních pár dní samozřejmě brečela, ale chvilku a pak usnula, myslím spaní v noci. Teď když se v noci probudí, tak brečí třeba hodinu, už nevím čím to může být. Nemáte některá podobnou zkušenost? děkuji ![]()
Já mám tříletáka a od miminka strašně špatně spal a dodnes se budí i 5-8× za noc, někdy má hysterické záchvaty, někdy jen brečí…
![]()
Dobrý den! Oni někdy takhle staré děti mají živé sny a něco se jim zdá, kolikrát brečí se zavřenýma očima…prožívají to skutečně…bohužel se s tím moc dělat nedá…nám to trvalo tak do třech let..pak se to srovná…mladší syn mi od narození spal strašně málo vždycky…
@Kim Dobrý den, tak to je docela síla. Kdyby byla vzhůru třeba hodinu, tak mě to tak nevadí, ale to brečení je mazec.:-(
Syn opakovaně brečí ze spaní každou noc, někdy pomůže pohlazení, většinou končí u mě v posteli a pak už alespoň spí relativně klidně. U nás za to můžou zuby a hodně živé sny. I když máme maximálně nudný den, stejně v noci brečí.