Když dítě v noci brečí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
19.9.16 08:38

Když dítě v noci brečí

Dobrý den maminky, chtěla bych se na něco zeptat. Mám holčičku 2 roky a před týdnem jsem jí přestala kojit. Prvních pár dní samozřejmě brečela, ale chvilku a pak usnula, myslím spaní v noci. Teď když se v noci probudí, tak brečí třeba hodinu, už nevím čím to může být. Nemáte některá podobnou zkušenost? děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6525
19.9.16 08:46

Já mám tříletáka a od miminka strašně špatně spal a dodnes se budí i 5-8× za noc, někdy má hysterické záchvaty, někdy jen brečí… :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.9.16 09:15

@Kkklarka To je teda mazec, to máte horší jak my.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kim
9941
19.9.16 09:20

Dobrý den! Oni někdy takhle staré děti mají živé sny a něco se jim zdá, kolikrát brečí se zavřenýma očima…prožívají to skutečně…bohužel se s tím moc dělat nedá…nám to trvalo tak do třech let..pak se to srovná…mladší syn mi od narození spal strašně málo vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.9.16 09:25

@Kim Dobrý den, tak to je docela síla. Kdyby byla vzhůru třeba hodinu, tak mě to tak nevadí, ale to brečení je mazec.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
19.9.16 09:39

Syn opakovaně brečí ze spaní každou noc, někdy pomůže pohlazení, většinou končí u mě v posteli a pak už alespoň spí relativně klidně. U nás za to můžou zuby a hodně živé sny. I když máme maximálně nudný den, stejně v noci brečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí