Noční spánek u 5ti měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
24.8.16 15:22

Noční spánek u 5ti měsíčního

Zdravím všechny maminky,

Posledních 10-12 dnů se nám výrazně zhoršilo spaní. Můj syn (bude mu za týden 5 měsíců) spal do té doby vždy cca od půl deváté do šesté až půl sedmé s jedním buzením na kojení kolem druhé až třetí ráno.

V poslední době se začal budit mnohem častěji a také se mu posunul začátek spánku na cca 19:45. Poprvé vstává kolem 21:30, pak kolem 23:00, v 1:30, 3:30 a v 5:30. Obvykle se napije, ale nepřijde mi, že by tahal nějak dlouho nebo moc hladově, spíš se tím uklidní.

Začalo se to dít cca týden po tom, co jsme ho přestali zavinovat. Myslela jsem si, že by to mohlo být ono, tak jsem na dvě noci znovu zavinula, ale výsledek byl stejný.

Je plně kojený, poslední tři dny jsme na rady naší doktorky přidali před spaním kvůli silným průjmům pár lžiček rýžové kaše na zahuštění stoličky. Také se buzení nezlepšilo, takže nejspíš to nebude ani hlady.

Ještě mě napadly zoubky, už dva měsíce hodně slintá, ale nevím, jestli by to ta bolest mohla takhle budit?

Stalo se vám to také? Nějaké rady/tipy, jak z toho ven? Moc díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
665
24.8.16 15:49

Ahoj. Asi tě nepotěším, ale stalo se nám to samé, jen ve třech měsících. Zkusila jsem všechno a jediné co zabralo, nechat ho brečet. To jsem udělala už ze zoufalství:( za tři dny už se vzbudil jen 2×. Jenže na začátku léta na dovolené nám ho poláci vzbudili troubením pod oknem na vuvuzelu a začalo to znova. Budí se cca co 2 hodiny. A už nemám na to ho znovu nechat brečet. Dala jsem pryč jednu postranici na postylce a přirazila k naší posteli. A když se vzbudí tak se jen prikulim a je to. Dr. Mi radila dat čaj, vodu a pod místo prsa, to spustí hysterický záchvat:) anebo počkat do 10m a odstěhovat do vlastního pokoje, ale to vím že neudělám: (

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.8.16 16:22

@hanuliatko úplně bšžná situace, kolem toho pátého měsíce nastává velmi často. U obou mých dětí jsem to zažila. U prvního pomohlo nechat ho spát samostatně v jeho pokoji, u druhého naopak nechat ho v pokoji s bráchou jen usínat a když se v noci vzbudí, tak přesunout do naší postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí