Uspávání na míči - 13 měsíců

1265
6.8.16 14:47

Uspávání na míči 13 měsíců

Ahoj, je tu nějaký blázen jako já a uspává 13 měsíčního klacka přes den na míči? Večer usíná u kojení. Přes den zavinu (líp se pak poklada do postýlky) a skáču..a zpívam…do pěti minut spí. Jenže ja jsem těhotna a prcek vazi 12 kg. Začíná mě to zmahat. Resil to někdo a vyresil? Prosím „rady“ typu -to ja u svých deti nedopustila a máme režim odmala, atd.-…ty nepotřebuji. Jo a UM mi nechce vzít..to jsem zkoušela na noc. Mmch v noci se budí na prso, další zlozvyk, no ale to založím nové téma dyztak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8086
6.8.16 14:52

A co se stane kdyby jsi ho neuspávala na tom míči a lehli by jste si spolu třeba do postele a zpívala by jsi i tak? Vyřvání ani nic podobného neuznávám, ale hledala bych alternativu v podobě toho lehnutí k němu do postele. Já oba kluky uspávala taky po různu a rýznýma metodama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.8.16 14:56

No jo jenže ja bych potřebovala aby byl v postýlce. Mam strach ze z postele zuchne a já s nim i tak po probuzení ještě lezim a kojím a on dospava u prsa třeba ještě půl h… 8) tak když spí 45 min v postýlce aspoň něco udělám doma…leda že bych pořídila zábranu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.8.16 15:01

Přesně, zkus ho dát do postýlky a zkoušej, co ho uklidní, aby usnul. Dřív jsme taky uspávali na míči, ale přišlo mi to celkem náročný, tak jsem malou položila do postýlky, když brečela, tak jsem jí pochovala, pohladila, pak zase usínala u zpívání, u písniček, teď je jí 10m a stačí, když u ní někdo je, chvilku šaškuje a pak usne. Ale mění se to, tak bych vyzkoušela, co bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
6.8.16 16:46

My mame prirazenou postylku bez bocnice k velke posteli a kdyz jsem odnaucovala z naruce, tak jsem zacla uspavat, ze si leham s nim. Ze zacatku samozrejme vubec nechtel byt v klidu, stoupal si a ja ho zas pokladala, hladila, obcas uz byl nastvanej a ja vyrizena, pac to trvalo i hodinu, ikdyz byl silene ospaly. No ale casem si zvyk, ted uz hned vklidu lezi a spi do peti minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
6.8.16 17:37

A pres den u kojeni neusne? ja uspavam kojením 2 leteho, spi s nama v posteli a kolem jako zabranu používám velký kojici polštář..jinak usinani u kojeni neni zlozvyk, ale docela dobry prostředek jak uklidnit a uspat dite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
6.8.16 19:43

@Fonty Ahoj, a co uspat kojením i přes den? Já to tak se stejně starým dítkem dělám. Když vytuhne, šoupnu do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.8.16 20:34

K tomu kojení, ono by to šlo ale pak je problém se odpojit..večer mi nechá třeba na dvě tři hodky zdrhnout ale pak hledá..jsem dudlík no…jsem si zavarila..ono by to ani nevadilo kdybych uměla spat zatímco mě přísavka drží…jenže ja nejsem schopna, tedy už třináct měsíců nevyspala..no s tim taky musím něco udělat :nevim: když ho uspávám přes den je zvyklý na dudlík ovšem v noci mu dát dudlík tak je hysterak na světe..no k něčemu se dokopat budu muset
Jsem si říkala nějak vypilovat ten den že by pak šla i ta noc..bych to tak neresila ale za půl roku další mimco..tak ještě máme chvilku čas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
6.8.16 20:44

Ono jste otěhotněla celkem brzo, v tomto veku jeste syn kojeni dost potřebuje, nicmene v tehotenstvi se casto stava, ze se laktace dost sníží nebo témeř vymizí, takto male deti se casto i odstavi..neřešila bych to, ono se to nejak vyvrbi…muj 2 lety syn mi prave ted v tehotenstvi začal spát celou noc a kojim uz převážně jen na uspani, laktace mi fakt témeř vymizela, nicmene v jeho veku mu nevadí kojeni na sucho..uvidíte, jak to bude u vas.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.8.16 21:06

U nás to na snizeni laktace nevypadá :) Naopak pije ještě vic a častěji a začal i víc bastit normál jídlo. Mi sežere ;) Spis se bojím že budu kojit tandem…Syn je odmala ukrutna přísavka :) Spis pak pred porodem se mliko meni pro miminko tak by se mohl odstavit sam, ze uz pak tolik nechutna…no ale moc tomu neverim…Každopádně na spinkání se těhotenství nijak neprojevilo, s tim bojujeme odmalička stejně špatně…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
6.8.16 21:28

Je brzo, mne se laktace zastavila az nekdy dost po 20.tydnu…a tandemu se bojíte proč? ja s nim uz pocitam, byla jsem tento týden i na kurzu s LP o tandemovem kojeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
6.8.16 21:32

A co kočárek?? Nás starší usínal přes den jedině v kočárku na hodně drncací cestě nebo právě na míči. Zlomilo se to kolem roku a půl. Mladší usíná sám v postýlce a je to teda sakra rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
6.8.16 21:35

@Fonty Heh…a já mám výčitky že v hacce houpu 4 měsíční (první dcera bez problémů, upávat jsem nemusela. U druhé stejný přístup selhal, i dalších mých x dalších alternativ, a protože jsem si nechtěla ničit záda, pořídila jsem hacku že to prostě časem přejde. Ale jakmile se mi v tom začne točit a odbije jí 6. měsíc, začnu nějaký nový rituál a šup do postýlky, případně to pak jistí estevill. Věčně ji houpat taky nehodlám. Tys to trochu zaspala..udělala bych rituály a případně nechala bych vyřvat, takto velký klacek už pochopí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
6.8.16 21:39
@iizabela píše:
A pres den u kojeni neusne? ja uspavam kojením 2 leteho, spi s nama v posteli a kolem jako zabranu používám velký kojici polštář..jinak usinani u kojeni neni zlozvyk, ale docela dobry prostředek jak uklidnit a uspat dite :kytka:
:lol: tak to už je fakt přehnané :mrgreen: :kytka: trochu sebereflexe by neuškodilo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
6.8.16 21:43
@Fonty píše:
K tomu kojení, ono by to šlo ale pak je problém se odpojit..večer mi nechá třeba na dvě tři hodky zdrhnout ale pak hledá..jsem dudlík no…jsem si zavarila..ono by to ani nevadilo kdybych uměla spat zatímco mě přísavka drží…jenže ja nejsem schopna, tedy už třináct měsíců nevyspala..no s tim taky musím něco udělat :nevim: když ho uspávám přes den je zvyklý na dudlík ovšem v noci mu dát dudlík tak je hysterak na světe..no k něčemu se dokopat budu muset
Jsem si říkala nějak vypilovat ten den že by pak šla i ta noc..bych to tak neresila ale za půl roku další mimco..tak ještě máme chvilku čas 8)

twl za půl roku druhé a máš s prvním tolik zlozvyků??? :zed: Tak to hoooodně štěstí teda. Já otěhotněla, když měla malá 15 měsíců, byla přes den bez plen, od roku bez dudlíku a bez kojení, sama si zvládala sníst jogurt a spávala sama v pokoji celou noc (12 hodin), uspávání jen stylem pohádka, pusa a dobrou noc - a i tak jsem měla vítr, jak se to bude zvládat. Tebe upřímně lituju :nevim:

Příspěvek upraven 06.08.16 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401