Proč nespí klidně?

397
2.8.16 18:33

Proč nespí klidně?

Ahoj maminky,
jdu se zeptat na radu, pomoc…muj 5ti mesicni brouček od malinka nebyl nejaky velky spáč, jde mi hlavne o vecer, pres den me to nejak ty 20ti minutovky netrápí, ale chtela bych vedet, jestli jste to mely nektera podobne popripadne co zabralo nebo nezabralo…
Vecer v 18:30 max 19:00 koupeme(kazdy den),pak masaž, mazlení, papání(jsme na sunaru),uložím do postylky cca 10 min usíná, bud na ruce nebo stačí polozit, podle toho jak kdy a pak to začne za 10 min je vzhuru a takhle do 20:00 je schopný budit se i 10× :-( pak tedy asi poradne zabere a spí treba do 23:00 pak se zase vzbudí a pokazde to buzení musím dát napít a dudlík a usne, jen dudlík nezabere.Pak papá treba v 1 rano a od te doby do cca 6ti je porad vzhuru :roll:…furt se kroutí, me prijde ze snad nespím ani hodinu v kuse, davam i gelík na zoubky i kfdyz nevidím zadne priznaky, ale pro jistotu, no zkrácene jsem uz vyzkousela vse, jestli neni zima, horko, na jeden bok, druhy, zada..no furt stejé :-( jsem uz unavena :zed::zed: poradíte co jeste zkusit??Podotýkam ze ani kašička na noc nezabrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
2.8.16 18:44

A nebudi se pohybama, jestli by nepomohla zavinovacka nebo spaci pytel. Jinak na usnuti a spani zkousela jsi treba bily sum??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
2.8.16 18:57

Uz nemusi byt jen na Sunaru ne? Přijde mi, jakoby ho to po celym dnu uz kroutilo. Tak co zkusit zrušit mléko na noc? Ja jsem třeba jednu chvíli dávala k večeři masozeleninovy prikrm, fakt to pomohlo. Je potřeba to prostě vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
2.8.16 19:19

Zkusím tedy zítra pytel na spinkani a dat k veceri neco jineho i kdyz ma zeleninovy prikrm na obed :think: pak tak v 5 ma bud presnidavku nebo ovoce a pak az na veceri sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
2.8.16 19:39

@JayLee Zkusím…to je snad jedine co jsem jeste nezkusila :think:…zkousela jsem ho brát i do postele jestli treba nebude klidnejsi a kdepááák, stejny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
2.8.16 19:49

@JayLee zkusím ho do nej nacpat jeste v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie