Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
jdu se zeptat na radu, pomoc…muj 5ti mesicni brouček od malinka nebyl nejaky velky spáč, jde mi hlavne o vecer, pres den me to nejak ty 20ti minutovky netrápí, ale chtela bych vedet, jestli jste to mely nektera podobne popripadne co zabralo nebo nezabralo…
Vecer v 18:30 max 19:00 koupeme(kazdy den),pak masaž, mazlení, papání(jsme na sunaru),uložím do postylky cca 10 min usíná, bud na ruce nebo stačí polozit, podle toho jak kdy a pak to začne za 10 min je vzhuru a takhle do 20:00 je schopný budit se i 10×
pak tedy asi poradne zabere a spí treba do 23:00 pak se zase vzbudí a pokazde to buzení musím dát napít a dudlík a usne, jen dudlík nezabere.Pak papá treba v 1 rano a od te doby do cca 6ti je porad vzhuru
…furt se kroutí, me prijde ze snad nespím ani hodinu v kuse, davam i gelík na zoubky i kfdyz nevidím zadne priznaky, ale pro jistotu, no zkrácene jsem uz vyzkousela vse, jestli neni zima, horko, na jeden bok, druhy, zada..no furt stejé
jsem uz unavena
…
poradíte co jeste zkusit??Podotýkam ze ani kašička na noc nezabrala
A nebudi se pohybama, jestli by nepomohla zavinovacka nebo spaci pytel. Jinak na usnuti a spani zkousela jsi treba bily sum??
Uz nemusi byt jen na Sunaru ne? Přijde mi, jakoby ho to po celym dnu uz kroutilo. Tak co zkusit zrušit mléko na noc? Ja jsem třeba jednu chvíli dávala k večeři masozeleninovy prikrm, fakt to pomohlo. Je potřeba to prostě vyzkoušet.
Zkusím tedy zítra pytel na spinkani a dat k veceri neco jineho i kdyz ma zeleninovy prikrm na obed
pak tak v 5 ma bud presnidavku nebo ovoce a pak az na veceri sunar
@JayLee Zkusím…to je snad jedine co jsem jeste nezkusila
…zkousela jsem ho brát i do postele jestli treba nebude klidnejsi a kdepááák, stejny ![]()