Usínání 4 měsíčního miminka

149
25.7.16 23:13

Usinani 4m miminko

Ahoj holky, prosim o radu. Mame 4mesicni minko. Plne kojene. Krasne spinka. Usina vsak u prsu pri kojeni. Trva to vzdy max.5 minut.
Pristi tyden musim pryc a cely den i vecer bude s manzelem. Nemate typ jak mimi uspat, aby to zvladl i bez prsu?
Bohuzel malej odmita i dudel. Lahev cvicime uz tyden, ale vubec ji nechce. Jeden den konecne trosku saje a druhy den, zaciname nanovo a zase zvyka tu savicku.
Budu rada za jakykoliv typ. Ale dudel prosim ne, on ho nechce :-(

Jo a spi jedine uplne zavinutej. Bez zavinovacky sermuje rukama a neusne, jen place.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3594
25.7.16 23:21

@Zuxu Ahoj, nosit do usnutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
26.7.16 00:06

Přesně tak, nosit. Můžete zkusit bílý šum.( vysavač ) já monotóně,, zpívám,, ááááááááááááááááááááááááá - samozřejmě, tuto metodu opravdu, když je špatný z toho, že nemůže usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.7.16 00:27

Bily sum pouzivame. Je to super vec. Kdyz je malej s manzelem, tak je vse ok do doby nez ma usnout. Pak jen jeci a jeci. I kdyz ho nosi a houpe a houpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
26.7.16 01:08

@Zuxu
asi to bude znít neomaleně, ale ve čtyřech měsících je strašně brzy jít od něj. Je opravdu natolik nutné být pryč i v noci? Není možné si dítko vzít s sebou. Pro to malé miminko to musí být psychicky strašně náročné být bez maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
26.7.16 01:45
@Zuxu píše:
Bily sum pouzivame. Je to super vec. Kdyz je malej s manzelem, tak je vse ok do doby nez ma usnout. Pak jen jeci a jeci. I kdyz ho nosi a houpe a houpe.

houpe v ruce, nebo na míči? jak usíná v kočárku? teď máš docela štěstí, že není moc zima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.7.16 03:59

@mari1912 na noc se vratim. Malej usina kolem sedme, ja dorazim az v deset. Opravdu musim jit. Neni to za zabavou, ale pracovni den. :-( bohuzel za mesic musim nastoupit do prace a zde se projednavaji detaily. Jinak to nejde.

@Gosi
Uspava ho v ruce, ze ho houpe. On malej usne, ale po hodinovym revu, a to spis vycerpanim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
26.7.16 04:04
@Zuxu píše:
@mari1912 na noc se vratim. Malej usina kolem sedme, ja dorazim az v deset. Opravdu musim jit. Neni to za zabavou, ale pracovni den. :-( bohuzel za mesic musim nastoupit do prace a zde se projednavaji detaily. Jinak to nejde.@Gosi
Uspava ho v ruce, ze ho houpe. On malej usne, ale po hodinovym revu, a to spis vycerpanim…

a zkouseli jste ho uspat v kocarku a pak bud prendat bez tebe, nebo s tebou v tech 10? a kdo se o maleho bude starat za ten mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.7.16 04:10

@Gosi

On uplne neni fanda kocarku. Pouzivame spis nositko. Za mesic se o nej bude starat manzel. Zustava s nim doma. Takze tohle je prvni zatezkavaci zkouska. Myslim, ze jsem vystresovana vic jak on. Bohuzel to jinak nejde :-( snasi to statecne. Ale me rve sedce, kdyz vim, ze malej bude plakat…snazim se hledat rady, jsk tak male mimi uspat.
Hledala jsem to Estevilovu metodu, Le ta snad je az pro pulrocni miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
26.7.16 04:18
@Zuxu píše:
@GosiOn uplne neni fanda kocarku. Pouzivame spis nositko. Za mesic se o nej bude starat manzel. Zustava s nim doma. Takze tohle je prvni zatezkavaci zkouska. Myslim, ze jsem vystresovana vic jak on. Bohuzel to jinak nejde :-( snasi to statecne. Ale me rve sedce, kdyz vim, ze malej bude plakat…snazim se hledat rady, jsk tak male mimi uspat.
Hledala jsem to Estevilovu metodu, Le ta snad je az pro pulrocni miminka.

estevilova metoda neni pro zadna miminka… jo, moje decko bylo nekontaktni, tak ta potrebovala zabalit a klid, ale je hrozne kdyz rodic nechava dite vyrvat… hlavne nebud nervozni a odpust si nejaky dlouhy louceni… no a uprimne, pokkud je ten navrat planovanej, asi od mala bych spis odstrikavala a pouzivala lahvicky, abys byla nahraditelna a dite si nemuselo odvykat… no a jak si psala, nakonec malej stejne usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
26.7.16 07:10

@Zuxu Jestli má rád nosítko, tak u nás uspává taťka někdy přes den tak, že si malého naváže na sebe, pustí bílý šum a skáče na nafukovacím balónu ;) Večer prcek jinak taky usíná u prsa a nechce dudlík a to máme půl roku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.16 08:34

Ahoj, budu za krkavčí matku, ale my estvilla zkoušíme druhý den, Péťa má dnes přesně 4 měsíce… Když počítám i chvíle ticha a lknourani, tak první den 25 minut, včera 15… Budí se už jen dvakrát na jídlo, než 5-6 krát jako doteď, lépe spí, přes den je usměvavějsi… Takze za mne ano, na večerní uspávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
26.7.16 11:11

@Petra Pavlickova

diky za info. Urcite krkavci matka nejste! Cetla jsem, ze metoda funguje na 96% deti. A pokud tri dny placou a pak jsou rychle uspane, urcite to stoji za zkousku. kazdy to ma jinak :-) Me odsoudilo plno lidi za to, ze se vracim do prace. Nikoho nezajimaji duvody, ze manzel nas neni schopen financne zaopatrit. Hodne lidi nas odsoudilo. Vcetne rodicu.

A spi v zavinovacce nebo ho nechate na volno?
A jak ho pres den uspavate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.16 13:13

Právě ze doteď usnul jen zavinutý v plene, což v těchto vedrech byla hrůza… Přes den dá max 3-4× 30 minut v kočárku, tak stejně před usnutím trochu vresti… Sám zatím moc usnout neumí… Snad to brzo bude lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
26.7.16 18:35

@Petra Pavlickova
To miminko bylo zvyklé se devět měsíců noosit v bříšku. Metodu vyřvávání bych postavila mimo zákon a ty kdo ji praktikují, bych zavřela do sklepa a jen bych tam sem tam přišla je ukonejšit. Mohu tě ujistit, že za nějakou dobu by si taky zvykli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí