Brzké buzení miminka

7
23.7.16 13:51

Brzké buzení miminka

Dobrý den maminky, chtěla bych slyšet Váš názor, radu. Mam 7 měsíční holčičku, večer hezky usíná kolem osmé hodiny. Bohužel se probouzí kolem čtvrté ráno. A to už tak trvá delší dobu. Vypadá vyspale, směje se a chce si hrát. Někdy spínka do šesti, ale to jen výjmečně, náhoda. V noci již nekojím. Ve 4 nakojím, pak si hraje a pak usíná něco kolem šesté pul sedmé a to maximálně do pul osmé. Když ji nenakojím ve čtyři jak se probudí, nevadí ona si hraje, nepláče. Takže kvůli hladu se ve 4 nebudí, vydrží do šesti. Maminky jak ji „přinutit“ aby se nebudila ve čtyři ale až v šest? Zkoušela sem dávat později spát, ale nepomáhá a hlavně ani do deváté večer nevydrží. Spinka pak dopoledne kolem pul 11 hodinku, po obědě hodinku max dvě, a pak kolem páte na půl hodinky. Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
23.7.16 13:55

@Markuln to je u mimin normalni, mne se budi dcera uz pul roku mezi 4 a pul sestou. Uz neusne. Je jedno jestli ji dam spat v 19 nebo v 22, vzdy se vzbudi takhle brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
23.7.16 13:58

Každé dítě je jiné, takže těžko říct, pokud v ty 4h neusne při kojení, tak je asi v tu chvíli asi fakt vyspalá a nejde s tím nic dělat, časem se to upraví (až bude třeba jen jeden spánek přes den). U našeho mladšího syna fungovalo při „předčasném“ buzení to, že jsem si ho z postýlky vzala k sobě do postele, on se rád tulil, takže se ke mě přimáčkl tvářičkou a ještě usnul. Nakonec takto dospával každé ráno a někdy se domáhal přechodu k nám už během časné noci, což byla taky otrava (člověk se tak nevyspí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
23.7.16 14:04

Děláš si srandu??? 8o 8o 8o příjde ti že spí od 8h. málo? no nevím, co bys dělala, kdyby se ti dítě budilo co dvě hodiny. Prosím tě buď ráda, že ti tak krásně spinká :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.7.16 14:21

@Markuln nakojila bych, vrátila zpět do postýlky, řekla že se ještě spí a nechala ji. Pokud by plakala, tak pohladit, ale nehrát sis ní

• Citovat
  • Upravit
7
23.7.16 14:25

Ja si to prave uvedomuji, že hezky spinka, jen jsem chtela slyset radu nazor jak ji pomoct spinkat trošičku dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.7.16 14:26

Malej to má taky tak, ale dávám si ho k sobě do postele a máme klid.On většinou do 5 hod. usne. Kdyby byl v postýlce, tak neusne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
23.7.16 14:40
@siamka7 píše:
Děláš si srandu??? 8o 8o 8o příjde ti že spí od 8h. málo? no nevím, co bys dělala, kdyby se ti dítě budilo co dvě hodiny. Prosím tě buď ráda, že ti tak krásně spinká :andel:
:lol: presne, v tomto obdobi se mi maly budil po 1,5 hod na prso než se odstavil..rajska hudba pro me uši, že druhé muze byt takhle ‚normální‘ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.7.16 14:42

@hanulech ja vím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bibie
23.7.16 15:40

Nedavej ji spat dopoledne. A mate v pokojicku zatazeno? Nam pomohli venkovni rolety, dcera misto v 6 hod vstava konecne v 9 hod a vsichni si muzeme pospat. Trvalo nam 7 let nez jsem presvedcila manzela:-)

• Citovat
  • Upravit
78
23.7.16 15:57

Pokud nema hlad a neplace, delala bych, ze nevim ze je vzhuru a nesla k ni. Je to drsny :jazyk: a presne, zatahnout rolety. Treba se to brzo spravi, az bude rano dyl tma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.7.16 15:59
@Monira píše:
Pokud nema hlad a neplace, delala bych, ze nevim ze je vzhuru a nesla k ni. Je to drsny :jazyk: a presne, zatahnout rolety. Treba se to brzo spravi, az bude rano dyl tma :zed:

Dekuji, zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.7.16 19:26
@siamka7 píše:
Děláš si srandu??? 8o 8o 8o příjde ti že spí od 8h. málo? no nevím, co bys dělala, kdyby se ti dítě budilo co dvě hodiny. Prosím tě buď ráda, že ti tak krásně spinká :andel:

Mám ten samý pocit. Když si vzpomenu, že mi druhorozenný syn usnul v sedm a já si říkala, fajn, tak fofrem poklidit, fofrem si dát koupel, fofrem donutit spát toho staršího, a mám, když budu mít štěstí, dvě tři hodinky spánku. Zimní olympiádu v Číně jsem sledovala on-line - v noci prostě nespal. Usnul v pět, a v půl šestý se budil junior, který - už přes den prakticy nespal! Takže ve vší úctě, když někdo říká, jak se nevyspí od osmi do čtyř, tak si říkám, ještě neví, co taky může přijít! Ale jinak taky - bledá závist. Uf, už že je to za mnou.

Jinak celou noc jsem se vyspala až tak když tomu druhému byly čtyři. Když začal v noci chodit na záchod sám a už se na chodbě nebál. A vyspávat začali prakticky až před rokem, to jim bylo 7 a 5. Do té doby nejdéle v půl sedmé budíček. Respektive jako batolata nejdéle v půl šesté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.7.16 22:19
@Emilie píše:
Mám ten samý pocit. Když si vzpomenu, že mi druhorozenný syn usnul v sedm a já si říkala, fajn, tak fofrem poklidit, fofrem si dát koupel, fofrem donutit spát toho staršího, a mám, když budu mít štěstí, dvě tři hodinky spánku. Zimní olympiádu v Číně jsem sledovala on-line - v noci prostě nespal. Usnul v pět, a v půl šestý se budil junior, který - už přes den prakticy nespal! Takže ve vší úctě, když někdo říká, jak se nevyspí od osmi do čtyř, tak si říkám, ještě neví, co taky může přijít! Ale jinak taky - bledá závist. Uf, už že je to za mnou.Jinak celou noc jsem se vyspala až tak když tomu druhému byly čtyři. Když začal v noci chodit na záchod sám a už se na chodbě nebál. A vyspávat začali prakticky až před rokem, to jim bylo 7 a 5. Do té doby nejdéle v půl sedmé budíček. Respektive jako batolata nejdéle v půl šesté.

Dekuji za nazor. Jsem si vedoma, ze mam doma zlaticko, Ale jen se ptam, jak to uplne vylepsit. Nase prvni tri mesice nebyly zrovna ruzove. Jsem uz docela vycerpana z brzkeho vstavani, ale vim ze to je jen obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.7.16 22:19
@Emilie píše:
Mám ten samý pocit. Když si vzpomenu, že mi druhorozenný syn usnul v sedm a já si říkala, fajn, tak fofrem poklidit, fofrem si dát koupel, fofrem donutit spát toho staršího, a mám, když budu mít štěstí, dvě tři hodinky spánku. Zimní olympiádu v Číně jsem sledovala on-line - v noci prostě nespal. Usnul v pět, a v půl šestý se budil junior, který - už přes den prakticy nespal! Takže ve vší úctě, když někdo říká, jak se nevyspí od osmi do čtyř, tak si říkám, ještě neví, co taky může přijít! Ale jinak taky - bledá závist. Uf, už že je to za mnou.Jinak celou noc jsem se vyspala až tak když tomu druhému byly čtyři. Když začal v noci chodit na záchod sám a už se na chodbě nebál. A vyspávat začali prakticky až před rokem, to jim bylo 7 a 5. Do té doby nejdéle v půl sedmé budíček. Respektive jako batolata nejdéle v půl šesté.

Dekuji za nazor. Jsem si vedoma, ze mam doma zlaticko, Ale jen se ptam, jak to uplne vylepsit. Nase prvni tri mesice nebyly zrovna ruzove. Jsem uz docela vycerpana z brzkeho vstavani, ale vim ze to je jen obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí