Brzké buzení miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
23.7.16 22:19
@Emilie píše:
Mám ten samý pocit. Když si vzpomenu, že mi druhorozenný syn usnul v sedm a já si říkala, fajn, tak fofrem poklidit, fofrem si dát koupel, fofrem donutit spát toho staršího, a mám, když budu mít štěstí, dvě tři hodinky spánku. Zimní olympiádu v Číně jsem sledovala on-line - v noci prostě nespal. Usnul v pět, a v půl šestý se budil junior, který - už přes den prakticy nespal! Takže ve vší úctě, když někdo říká, jak se nevyspí od osmi do čtyř, tak si říkám, ještě neví, co taky může přijít! Ale jinak taky - bledá závist. Uf, už že je to za mnou.Jinak celou noc jsem se vyspala až tak když tomu druhému byly čtyři. Když začal v noci chodit na záchod sám a už se na chodbě nebál. A vyspávat začali prakticky až před rokem, to jim bylo 7 a 5. Do té doby nejdéle v půl sedmé budíček. Respektive jako batolata nejdéle v půl šesté.

Dekuji za nazor. Jsem si vedoma, ze mam doma zlaticko, Ale jen se ptam, jak to uplne vylepsit. Nase prvni tri mesice nebyly zrovna ruzove. Jsem uz docela vycerpana z brzkeho vstavani, ale vim ze to je jen obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.7.16 22:19
@Emilie píše:
Mám ten samý pocit. Když si vzpomenu, že mi druhorozenný syn usnul v sedm a já si říkala, fajn, tak fofrem poklidit, fofrem si dát koupel, fofrem donutit spát toho staršího, a mám, když budu mít štěstí, dvě tři hodinky spánku. Zimní olympiádu v Číně jsem sledovala on-line - v noci prostě nespal. Usnul v pět, a v půl šestý se budil junior, který - už přes den prakticy nespal! Takže ve vší úctě, když někdo říká, jak se nevyspí od osmi do čtyř, tak si říkám, ještě neví, co taky může přijít! Ale jinak taky - bledá závist. Uf, už že je to za mnou.Jinak celou noc jsem se vyspala až tak když tomu druhému byly čtyři. Když začal v noci chodit na záchod sám a už se na chodbě nebál. A vyspávat začali prakticky až před rokem, to jim bylo 7 a 5. Do té doby nejdéle v půl sedmé budíček. Respektive jako batolata nejdéle v půl šesté.

Dekuji za nazor. Jsem si vedoma, ze mam doma zlaticko, Ale jen se ptam, jak to uplne vylepsit. Nase prvni tri mesice nebyly zrovna ruzove. Jsem uz docela vycerpana z brzkeho vstavani, ale vim ze to je jen obdobi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
23.7.16 22:29
@Markuln píše:
Ja si to prave uvedomuji, že hezky spinka, jen jsem chtela slyset radu nazor jak ji pomoct spinkat trošičku dele.

ahoj :) tak co zkusit, když je po probuzení v pohodě ji prostě nechat ať si leží a nevšímat si jí? kdyby potom už začala třeba plakat, vzala bych ji do postele, nakojila a bez světla a mluvení bych s ní ještě zkusila usnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.16 18:18
@Markuln píše:
Ja si to prave uvedomuji, že hezky spinka, jen jsem chtela slyset radu nazor jak ji pomoct spinkat trošičku dele.

ona je prostě vyspaná, to je úplně normální…možná by usnula u tebe v posteli, jinak ne…znám to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.16 18:20
@lucenka píše:
@Markuln nakojila bych, vrátila zpět do postýlky, řekla že se ještě spí a nechala ji. Pokud by plakala, tak pohladit, ale nehrát sis ní

chudák dítě, promiň, ale pořád je to ještě malé miminko a nejlíp se cítí u mámy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.7.16 18:22
@siamka7 píše:
chudák dítě, promiň, ale pořád je to ještě malé miminko a nejlíp se cítí u mámy :roll:

Tak zalladatelky dítě je zvyklé na postýlku, aspoň jsem to tak pochopila. Tak nevidím nic špatného na uložení v postýce.
Kluk v tomhle věku spal taky v postýlce, o měsíc později už u mě v posteli

• Citovat
  • Upravit
10959
24.7.16 18:28
@Markuln píše:

vyčerpaná? tak to by jsi asi s mým dítětem nepřežila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: do roku a půl se budila co dvě hodky i 15× za noc a vstávala v 5h :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ted se budí 3-5× v noci, má 2 roky a 2 měsíce, má udělaný pokojíček ted nový tak začnu odsunovat na spaní tam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
24.7.16 18:30
@lucenka píše:
Tak zalladatelky dítě je zvyklé na postýlku, aspoň jsem to tak pochopila. Tak nevidím nic špatného na uložení v postýce.
Kluk v tomhle věku spal taky v postýlce, o měsíc později už u mě v posteli

jasně, myslela jsem, že kdyby ji vzala k sobě, usnula by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.7.16 18:34
@siamka7 píše:
jasně, myslela jsem, že kdyby ji vzala k sobě, usnula by…

To ale nemusí fungovat u všech dětí. Některé se ve velké posteli „aktivují“ a jsou neuspatelné

• Citovat
  • Upravit
10959
24.7.16 18:50
@lucenka píše:
To ale nemusí fungovat u všech dětí. Některé se ve velké posteli „aktivují“ a jsou neuspatelné

tak moje malá nesmí mít vůbec hračky! jako jiné děti…hrála by si… :mrgreen: faktem je, že ji pořád ještě kojím :roll: je strašný závislák, chci to utnout ale jsem slaboch, nejde mi to…ale u prsu usne hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí