Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
prosím, bydlíme v obecním bytě 2+1 a chtěli bychom výměnu za 3+1. Koukáme, hledáme, lepíme inzeráty na lampy, zkrátka všechno, ale nějak nemůžeme uspět. Neznáte prosím nějaký dobrý server ohledně realitek, nebo inzerci. Jsme brňáci a Brno bychom opět uvítali, takže nějaké inzertní noviny nebo tak? Děkuji.
Evča.
Ahoj,
ja teda vim jen casopis Real-city Brno a jižní Morava
www.realcity.cz - vycetla jsem
www.brnenskyzvonek.cz
www.picador.cz
www.grandreality.cz
www.renc.cz
to mam vse z casopisu, takze neoverene stranky.
Snad vam to pomuze.
Kac
Možná je to hloupost… Ale co se zeptat přímo na ÚMČ? Třeba vědí o někom, kdo by chtěl zase do menšího a zústali byste ve čtvrti, kde jste zvyklí…
My jsme na tom stejně - obecní 2+1, takže budu sledovat jak uspějete, zřejmě nás to čeká časem taky…
Dadla
tak my mame OV 2+1 a radi bychom taky do vetsiho,ale nejsou penize…obecni byt jsme nedostali,i kdyz jsme zadali, bylo nas 14 lidi v rodinnem baraku (su z pocetnejsi rodiny),ale narok jsme nemeli, v poradniku jsme byli leta…ale pribuzni lidi ze stavebni komise byt dostali hnedle prvni rok v poradniku ?!?
cim to ?
mame byt pres realitku - ale 5% jim dat za okopcenou smlouvu mi prislo dost..ale co nadelam, sackovat se u nasich se nam opravdu nechtelo,ale statni byty mi pripadaj ze jsou jen pro „vyvolene“ a smelareni me dost prudi.
Meli by byt statni byty jen pro socialni pripady, ale auta pred statnimi byty odpovidaj jine plat.skupine…no nic. sorry,chtela jsem si ulevit.D
jinak inz. Realcity, NOS…