Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vim, že je nás hodně a proto se ptám. Vy co chodíte do práce a máte děti ve věku 3 a více. Jak to máte z hlídáním, když nechtějí hlídat rodiče. A vlastně nikdo!
![]()
Skolka?? Aspon tak to vidim do budoucna ja az budou malemu tři roky…
@LenkaZi Děti mám 2 roky a 4 roky, do práce chodím(e), rodiče by chtěli hlídat ale vzdálenostně prostě nemůžou a holky chodí do školek (jedna do soukromé a druhá do státní), já mám upravenou pracovní dobu na 6-7h abych stíhala vyzvedávat atd.
Já právě zatim práci nemam. dostala jsem padáka. Taky hledám práci ve které budu moct mít raní odpolední.
Ale jde o to že když budou pak ve škole. Tak sotva školka a i když na střídačku 2 týdny já a dva manžel. Ale to pořád taky nepujde.
@Annie87 píše:
Slečna na hlídání.
no slečna na hlídání ty chtěj víc než vydělám
@LenkaZi Az bude ve skole, tak urcite druzina…
u nas napriklad do 17 hod.
Školka, škola, družina.
Ale asi myslis v rámci třeba prázdnin nebo když chceš vypadnout sama??
@LenkaZi píše:
Já právě zatim práci nemam. dostala jsem padáka. Taky hledám práci ve které budu moct mít raní odpolední.
Ale jde o to že když budou pak ve škole. Tak sotva školka a i když na střídačku 2 týdny já a dva manžel. Ale to pořád taky nepujde.
Prispevek je trochu zmateny. Jajy je presne problem se skolou? Jde o vyzvedavani ci co?
Příspěvek upraven 21.05.14 v 20:57
Až bude ve škole tak doufám že to pokryje družina, je sice kartší dobu než školka, ale alespoň něco. A budeme se muset střídat ve vodění dětí ráno a vyzvedávání, te´d si můžeme to dovolit to dělat společně (kdybych pracovala 8h denně tak si to dovolit nemůže), když budou ve škole tak jeden bude doma ráno (manžel) a já budu vyzvedávat.
@LenkaZi píše:
no slečna na hlídání ty chtěj víc než vydělám
My máme naštěstí levnou, 50 Kč na hodinu, to dneska člověk málokdy sežene.