Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste nektera sama s stakto
starymi detmi? jak to zvladate? Vychovu, skolu, praci?
Diky
@dida ahojky já jsem sama s 2 letou. ale to je jiná, než ty… jak to zvládáě ty?
@martina.se tak to tě obdivuji. Já jsem sama, co se týče malé, tak to zvládám. spíš mi prostě chybí někdo ke mě…
Jsem sama se synem od jeho půl roku, nyní téměř 4roky, občas je to na palici, zápřah, ale dá to, a hlavně jsem si zvykla být jen se synem a dělat si věci po svým, a nikdo nás neomezuje, a neštve ![]()
@Hančíí píše:
@dida ahojky já jsem sama s 2 letou. ale to je jiná, než ty… jak to zvládáě ty?
jsem sama s pětiletým a 16letým..jsme sami od malýho dvou let..no žijem jak se dá..našli jsme si svůj rytmus.. ovšem dvou až tříleťák v období vzdoru a pubošek byli jednu chvíli na panáka.. jsem si říkala každej večer jak jsem byla unavená, že bych se snad dala na pití ![]()
dnes už je fajn.. jde to - musí.
@jdukolem a to opravdu se nenašel nějaký vhodný tatínek??? Jsi silná, musíš být… Já jsem slaboch, nedávám to. Zrovna těď zase bulím…
Jsem sama od 3 měsíců dcery, k tomu jsem měla dva puberťáky, tehdy 15 a 19. Kromě financí to zvládám dobře, máme doma pohodu a klid.
@Hančíí píše:
@jdukolem a to opravdu se nenašel nějaký vhodný tatínek??? Jsi silná, musíš být… Já jsem slaboch, nedávám to. Zrovna těď zase bulím…
tatínka mají ![]()
max hledáme parťáka a kámoše do nepohody..a protože nebereme vše - nejsme smrt tak jsme sami ale nezříkáme se… tři roky byly tak akorát… jsem soběstačná a poradím si nepotřebuju muže jako zachránce ale cítím se zralá na partnera a mám dost sebevědomí - což jsem po rozchodu neměla a bylo by snadné naletět..
jen bul…já bulela snad 1000× - je to dobrý na pleť ![]()
důležitý je se pak vysmrkat a jít dál.. někdy jsou ty propady horší a někdy seš v pohodě.. někdy stačí písnička v rádiu a je člověku do bréče…ale důležitý je se nepoddávat a uvědomit si co máš najít na každým dnu třeba blbinu k pousmátí a hlavně se umět pochválit znát svou cenu, nepropadat zoufalství že se nikdo nenajde.. najde ale.. znát svou cenu.. klidně se ptej…co vím ráda povím jaký to bylo a je..
Hlavně proč jsi slaboch? Proč si to myslíš?
Byla jsem s malým sama od jeho 1,5 do 2,5 roku - chlap nám nechyběl, ale měla jsem podporu celý svojí rodiny, to bylo nejdůležitější! Jak jsi na tom v tomhle směru??
@jdukolem jsem slaboch, protože kudy chodím, tudy bulím. on si užívá s jinou a je happy… a na mě zůstala všechna ostatní zodpovědnost…
@Hančíí píše:
@jdukolem jsem slaboch, protože kudy chodím, tudy bulím. on si užívá s jinou a je happy… a na mě zůstala všechna ostatní zodpovědnost…
supr..umíš to pojmenovat..to je dobře..seš na dobré cestě..tak tohle- ten pocit křivdy a neuspokojení- jsem měla taky a poměrně intenzívní… tady je strašně důležitý tu nenávist vypustit do světa, zařvat si, nazvat ho těmi nejhnusnější mi slovy.. nedržet tu křivdu v sobě - pak to bolí víc..
pomáhá pohyb běhat nebo cvíčo - máš nějaký hlídání? aspon jednou týdně?
@jdukolem mám hlídání 2× týdně, chodím do práce… ale prostě všechno je moc čerstvý, tak jsem z toho na dně. Věřím, že čas pomůže. Mozek si to dokáže vysvětlit, ale to zatracený srdce…
Moc ti děkuji…
@Hančíí píše:
@jdukolem mám hlídání 2× týdně, chodím do práce… ale prostě všechno je moc čerstvý, tak jsem z toho na dně. Věřím, že čas pomůže. Mozek si to dokáže vysvětlit, ale to zatracený srdce…
Moc ti děkuji…
no víš jak rozumově si to můžeš opakovat jako mantru že bude líp ale k tomu srdíčku to doteče později to se nedá uspěchat..jak dlouho seš sama?