Vrtání v neděli

507
18.5.14 16:28

vrtání v neděli

Ahoj holky rekonsuují nad náma byt. Je to takový rachot že přes týden chodím s prckem na celý den ven pač to vůbec nazvládá. Teď nám ale vrtají i dnes nevíte jestli takhle o víkendu vrtat můžou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
18.5.14 16:32

Můžou. O víkendu je stějný „noční“ klid jako ve všední dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.5.14 16:32

Záleží, co máte ve stanovách vlastníků bytů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
18.5.14 16:33

Bohužel, můžou :-( Soucítím, rok vedle nás rekonstruovali, prvních několik měsíců furt vrtačky, sbíječky, mlácení, pak tosláblo, ale po obědě zásadně vrtali :cert: Pokud nestíhalinějaký svůj harmonogram, tak vrtali i ovíkendu, už jsem z toho měla tiky. Naštěstí každá rekonstrukce jednou skončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
18.5.14 16:33

Záleží, jak to máte v domovním řádu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
18.5.14 16:34

U nás se prý nesmí vrtat v sobotu. Ale nikdo to nedodržuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
18.5.14 16:38

Vcera me pustili ani ne 48hodin po operaci slepaku a hned jak jsem si lehla, zacali vrtat a neudelam nic. Takze asi tak. A tady v tom baraku potrebujes ty silny vrtacky - priklepovky, to je pak ramus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.5.14 16:39

U nás rekonstruovali byt 3 týdny v kuse i víkendy… maj malý dítě, tak to chtěli mít z krku. No nic příjemnýho, ale dalo se to vydržet. Vyvěsili na nástěnku omluvu a co pak s tím dělat? Já pro to pochopení mám, že když se někdo koupí by po starý paní tak to asi nebude eňo ňuňo a hold se u toho dělá bordel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
18.5.14 16:44

@Vuninka Tak přesně tohle mám teď doma i já. Začali ve středu a prý cca měsíc to trvat bude :? Malého to samozřejmě budí. Ještě že teď už bude venku hezky, tak se budu snažit být s ním venku a možná pojedu na týden k mamce, ať máme klid. Je to na palici, ale zase je chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.5.14 16:44

Nevím, já byla vychovávaná v tom, že v neděli se nevrtá, takže vrtáme buď večer, když přijde manžel z práce (ale to se snažím, aby byl ideálně v 8 klid, což je na houby, protože se beztak prd stihne…) a nebo v sobotu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
18.5.14 16:45

@Vuninka Jinak my máme ve stanovách domovního řádu, že se musí dodržovat noční klid a o víkendu celá neděle a sobota do 10h dopoledne. Stejně tam dneska chvilku bouchali, ale to byl naštěstí malej zrovna vzhůru, tak to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.5.14 17:03

Nevím jak to je, ale rozhodně je to od nich bezohledný. naprosto tě chápu, už skoro 2m nám tu staví nový výtah, a do šachty vybourávali dveře z druhý strany..no přelom duben/květen byl opravdu chuťovka. v neděli nevrtali, ale 1. a 8.5 tu bylo opravdu hlučno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
18.5.14 17:17

@Vuninka Asi jo, nevím. Nám teď 14 dní vkuse vrtali, mlátili a dělali bordel na střeše. Bydlíme v bytovce, která má čtyři patra a my jsme úplně nahoře. Chlapi na sebe hulákali, dělali rachot i na chodbě.. jak kdyby tam běhalo stádo koní :lol: musela jsem mít zavřený okna aby nám dovnitř nelítaly kusy všeho možnýho a taky jsem s malým musela být denně několik hodin venku, protože chudák nemohl vůbec spát :roll: Ještě si před barák postavili lešení, střešní tašky a plechy tak, že jsem nemohla ani vyjet s kočárem takže jsem to brala zadním vchodem a do kopce přes trávu :x :)

• Citovat
  • Upravit
12651
18.5.14 17:25
@Malaga @olinka11
@Malaga píše:
Záleží, co máte ve stanovách vlastníků bytů
@olinka11 píše:
Záleží, jak to máte v domovním řádu
@jája428 píše:
u nás ne. máme to v tom řádě napsaný a ten je dole na nástěnce. osobně mi vrtání v neděli nevadí, pokud jde o člověka, co celý týden maká a nemá jindy čas, tam to chápu. co ale nepochopim, proč dělají o víkendu a po desáté bordel ti, co jsou celý dny doma :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: v řádu můžete mít napsaný, co chcete, jak to ale chcete vynucovat? zabavíte jim byt? budete vrtat taky?

pokud je to v OV, tak neuděláte lautr nic, řád neřád, pokud družstevní, tam si tak jistá nejsem, ale podle mě, než se něco stihne, stejně rekonstrukce skončí.

za mě radši i v neděli, jen ať je to co nejdřív hotové. u nás rekonstruovali, dolů na nástěnku dali vědět dopředu i s omluvou za případné nepříjemnosti a bylo. udělat to prostě musí, kdybyste rekonstruovali vy, taky budete dělat hluk. chce to toleranci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
18.5.14 17:27
@palapa píše:
Vcera me pustili ani ne 48hodin po operaci slepaku a hned jak jsem si lehla, zacali vrtat a neudelam nic. Takze asi tak. A tady v tom baraku potrebujes ty silny vrtacky - priklepovky, to je pak ramus :)

taky maj zbijecku…je to panel dělali i kongem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová