Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hodně uvažuji o tomto závodě www.spartan-race.cz a chci se zeptat, zda tu třeba není někdo, kdo ho již absolvoval nebo by aspoň chtěl ![]()
Chtěla bych na ten 27.9. v Bořeticích, na stránkách ho ještě nemají vypsaní, ale stoprocentně bude. Říkám jsi, že jsou to čtyři měsíce, takže bych to snad mohla, alespoň trochu natrénovat ![]()
Chystáme se na něj s mužem příští rok. Já do nejjednoduší kategorie, on do nejtěžší ![]()
@PetiteFillette
No ty Bořetice jsou právě prostřední (13 km a 21 překážek). Muž jde do Liberce na Sprint a pak do Bořetic na Super ![]()
Asi mi nikdo neuvěří, že je mi 14, abych mohla na Juniory co?
13km nemám šanci! Asi si ještě rozmyslím i těch 5km ![]()
Absolvoval to švagr… když mu bylo 18.svědomitě se připravoval skoro rok, fakt makal až sem koukala a dal to-ale sám říkal že to bylo to nejvíc co v životě mohl, že to nečekal a že je to opravdu hardcore. Bylo to dost drsný ale nadšej a na sebe hrdej že to zvládnl.
@PetiteFillette
Tak to netuším, zda vypadáš tak „mladistvě“
Tak já si pořád říkám, že to maximálně vzdám, nic horšího mě nečeká ![]()
Dobra priprava je boot camp a kazdy den hodina behu.Ten camp se da koupit na slevomatu.Ten nas trval mesic a ja to bohuzel v pulce zabalila.Jsem uz v letech a bylo drsny. Vetsina ostatnich bylo nas okolo dvaceti to dalo.Ted se chystaji na Spartan v Liberci. Instruktor rikal, ze kdo prezije camp, zvitezi na Spartanu.Jedu tam fandit
Rada beham, ale tohle proste fyzicky nedam.Mam za krkem padesatku a bojim se o sve kosticky. V zari se chystam na We run Prag, tak trenuju.
@Turante minulý rok, v létě nebo lehce před létem, přesně si nepamatuju. a bylo to tady v čr.
@Lady4
Tak to je hustý, děkuji za názor. Co vše se na tom boot campu dělalo prosím?
@Turante píše:
@PetiteFilletteTak to netuším, zda vypadáš tak „mladistvě“
Tak já si pořád říkám, že to maximálně vzdám, nic horšího mě nečeká
Tak to by mě stálo rozvod, kdybych něco takového vzdala
![]()
@Turante My zacinali behem do schodu, pak po jedne noze, beh pres prekazky, plazeni, zabaky, kliky, shyby, hod medicimbalem, splh po zdi atd.Bylo to v prirode, ale nektere campy jsou i v telocvicne.Je to armadni vycvik. Chodila jsem trikrat tydne od sesti rano do pul osmy, pak jsem jela zrasena do prace.Za tri tydny jsem v obvodech boky, pas a ostatni dala -4cm. Skoncila jsem na tom, ze jsem si svoji blbosti natahla lytkovy sval
Jinak tam byli bezvadny lidi. Instruktor byl vojak, tak obcas rval a udeloval rozkazy.
@PetiteFillette Tak to u nás nehrozí, on spíš počítá s tím, že to vzdám, vůbec mi nevěří
![]()
@Lady4 Páni, tak to vypadá dobře
Náročný, ale zajímavý. A to se dá objednat i na míň jak měsíc?
Ahoj, jsem přihlášenej na sobotní Spartan Race v Bořeticích (27.9.2014).
Bohužel se mi podařilo nalomit si patu, takže moje účast je nemožná. Přenechám svojí registraci za velmi dobrou cenu ![]()
Neváhejte, závod je beznadějně vyprodaný.