Jezdící taška na dítě

180
18.5.14 12:24

Jezdici taska na dite

Ahoj holky, videla jsem v USA vec, ktera ma nejdriv sokovala, ale padla mi pak do oka-misto kocaru neco jako jezdici tasku,resp.jezd.kufr na dite :-).Da se tlacit pohodlne pred sebou, tahnout za sebou, po strane…Videl nekdo? Jaky je spravny nazev? Da se to koupit? Klidne bych si nechala i vyrobit :-).Je to proste korbicka, jako u kocaru, vysunovatelne madlo, krasne se tlaci pred sebou, prip. tahne za sebou, nebo kdyz jdete, muzete tahnout vedle sebe…no parada :-)Manipulace lepsi nez s kocarem, je to lehke, pevne a pohyblive, pritom stabilni.Jsem stara skola, zvykla jen na kocary. Jeste dodam, ze ta korbicka se da vysunout do jakekoiv vyse, muzete ji mit vysoko, nizko…Kolecka jsou pohybliva, takze to vyborne jezdi, ale daji se zafixovat i do stabilnejsi polohy, aby se nerozjizdela. Foto nemam, jen jsem to videla a zkusila a parada :-)Pouzivaly to maminky misto kocarku.

Příspěvek upraven 18.05.14 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
18.5.14 12:25

Jo je to vyloženě kufr, nedávno jsem na někde viděla reklamu. Když se dá na bok, tak na tom sedí a táhne se nebo se můžou odrážet sami. Takže to určitě existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.5.14 12:26

Https://www. google. cz/#q=d%C4%9Btsk%C3%BD+kufr+odr%C3%A1%C5%BEedlo

Příspěvek upraven 18.05.14 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.5.14 12:27

Dětský kufr odrážedlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
18.5.14 12:29

@Sibyla0 ne,ten to neni, tohle je vylozene pro maminky misto kocaru. lituji, ze nemam fotku a neumim lepe popsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
18.5.14 12:43

Asi myslis toto. Mne se to zda teda priserny. Je v tom chudak dite zavreny, vpodstate neni venku, jako v kocaru, ale uvnitr nejaky krabice :roll: a je to pro starsi, prozoze tam sedi…

• Citovat
  • Upravit
15404
18.5.14 12:47

Žiši, to je hnus @Barushe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.5.14 12:48

@Barushe :mrgreen: to je drsný :mrgreen:. Ale tak na nějaké rychlopřejezdy, kde je špatná manipulace s kočárem se možná hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
18.5.14 12:53

To vypadá jak rakev… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.5.14 12:56

Do letadla asi dobry, ale jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.5.14 13:05

A vůbec se nedivím, žes to viděla zrovna v jůesej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
18.5.14 13:06

Nedalo mi to a musela jsem se kouknout co to je. To je strašné, že vůbec někdo uvažuje si to pořídit MÍSTO kočáru. Kontakt s dítětem žádný, vláčet ho jako by mě obtěžovalo, nehledě na to, že by o to nedej bože někdo zapackoval. Vůbec mi to nepřijde bezpečné.
No, já bych do toho své dítě nedala, na to je příliš miluju, ale když se to zakladatelce líbí. Asi je teprve těhotná, protože jinak nevím, proč by jí to vůbec přišlo praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
18.5.14 13:07
@1Luca píše:
@Barushe :mrgreen: to je drsný :mrgreen:. Ale tak na nějaké rychlopřejezdy, kde je špatná manipulace s kočárem se možná hodí.

Ani tak bych do toho nešla. Raději bych si pořídila BGB bee, které mám odzkoušené, i na miminko, když je v tom coconu.

Příspěvek upraven 18.05.14 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.5.14 13:08

@Lenny0 vozík za kolem taky není příliš bezpečný při dnešním provozu a mnoho lidí jej využívá :nevim:. Praktické to může být z hlediska výtahu, schodů a tak. nebo třeba na nákupy, cokoliv a jinak s tím bude používat nosičku, co víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
18.5.14 13:12

@Barushe ne,ne, tohle to neni, videla jsem otevrene vozitko, nastavitelna vyska, vylozene misto kocaru, madlo se da nastavit, do vysky jako kocarek, da se ovsem i snizit. hodne pohyblive. korbicka vymenitelna, podle rozmeru detatka, delaji vic velikosti.je to extra pohyblive, exztra lehka konstrukce, kolecka se vsk daji i zafixovat, takze je to i mene pohyblive a stabilnejsi. k tomu je priponaci striska a pod korbickou jeste velky ulozny prostor.daji se prindat i lehounke prihradky, takze se ulozny prostor zvezsi. bohuzel nemam foto a v evrope jsem to nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová