Jezdící taška na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
18.5.14 13:13

@jancakral Přijde mi, že popisuješ lehký a skladný sporťák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
18.5.14 13:13

@1Luca právě mám to beečko odzkoušené i z hlediska výtahů a hodně jsem to skládala i do auta a i v letadle byl. Dokonce s tím jezdím po eskalátoru. Chápu, že ten vozík a i toto bych pochopila jako náhradní řešení, ale pořídit si to MÍSTO kočáru je nepraktické. Voz asi tak půl roku všude kufr. A pravděpodobnost, že tam do toho někomu ukápne horké kafe je vyšší než, že se nabouráš s vozíkem.
Moje dítě to není a tak mi to může být jedno, ale já bych si to nepořídila, protože po 2 dětech a praxi mi to přijde jako vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.5.14 13:15
@Lenny0 píše:
Nedalo mi to a musela jsem se kouknout co to je. To je strašné, že vůbec někdo uvažuje si to pořídit MÍSTO kočáru. Kontakt s dítětem žádný, vláčet ho jako by mě obtěžovalo, nehledě na to, že by o to nedej bože někdo zapackoval. Vůbec mi to nepřijde bezpečné.
No, já bych do toho své dítě nedala, na to je příliš miluju, ale když se to zakladatelce líbí. Asi je teprve těhotná, protože jinak nevím, proč by jí to vůbec přišlo praktické.

Zakladatelka ale píše, že tahle rakvička to není, že myslí něco jiného. Proč ji tedy odsuzuvat. Zakladatelko, myslím, že jsem něco takového viděla v nějaké cizí reklamě, přišlo mi to trochu jako malý pohyblivý nákupní vozík, ale líbilo se mi to jako prima nápad :-)Samozřejmě v praxi jsem to neviděla. Třeba se chytne tady nějaký výrobce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.5.14 13:15

Nemyslíš nějakého Croozera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.5.14 13:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.5.14 13:17

@Lenny0 a ono to nakonec není ani ono :nevim:, tak si počkám, až co to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.5.14 13:17

Pokud o, tak je to jen jakýsi rudlík na autosedačku, když si jí bereš do letadla. Tak by ses s tím mohla pohybovat po letišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.5.14 13:18

@jessikka :mrgreen: to je dobrý. A tady v republice jsme zase dost pozadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
18.5.14 13:21

@1Luca Jako jo, jet na nákup a jen tohle hodit do auta…
Jenže sama si to neumím představit, vyndat dítě ze sedačky, vyndat sedačku z auta, nacvaknout na podvozek, pak odchytit dítě na druhé straně parkoviště :mrgreen:
A při po nákupech to samé v opačném pořadí. :dance:

No, asi zůstanu u sporťáku, aspoň si pod něj ten nákup můžu odložit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
18.5.14 13:22
@yourlady píše:
Zakladatelka ale píše, že tahle rakvička to není, že myslí něco jiného. Proč ji tedy odsuzuvat. Zakladatelko, myslím, že jsem něco takového viděla v nějaké cizí reklamě, přišlo mi to trochu jako malý pohyblivý nákupní vozík, ale líbilo se mi to jako prima nápad :-)Samozřejmě v praxi jsem to neviděla. Třeba se chytne tady nějaký výrobce :-)

Ale já ji neodsuzuju, ale docela jsem se vyděsila, že někdo má v úmyslu cpát dítě do kufru den co den. No jsem každopádně zvědavá, co to teda vlastně je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
18.5.14 13:24

Naaahodou, na cestovani bych to brala hned :mrgreen:,ale mi jsme sobci, litame daleko ale bez deti :mrgreen:.Ale potkat to jen tak ve meste, tak to je priserny, vidim to fakt jen na to cestovani po letistich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.5.14 13:26

@jessikka pokud dobře čtu, tak tohle je jeden kus, který se i jako sedačka dá použít, pokud sundáš kolečka. Tudíž dítě ze své originál sedačky přendáš do tohodle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.5.14 13:27

Je mi jasný, že tohle taky není ono, ale taky docela dobrý :mrgreen:
 http://cdn.prakticideas.com/…stroller.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.5.14 13:27
@Lenny0 píše:
@1Luca právě mám to beečko odzkoušené i z hlediska výtahů a hodně jsem to skládala i do auta a i v letadle byl. Dokonce s tím jezdím po eskalátoru. Chápu, že ten vozík a i toto bych pochopila jako náhradní řešení, ale pořídit si to MÍSTO kočáru je nepraktické. Voz asi tak půl roku všude kufr. A pravděpodobnost, že tam do toho někomu ukápne horké kafe je vyšší než, že se nabouráš s vozíkem.
Moje dítě to není a tak mi to může být jedno, ale já bych si to nepořídila, protože po 2 dětech a praxi mi to přijde jako vyhozené peníze.

já myslím, že zakladatelka to mnyslela jako doplněk, bez kočárku se asi žádná neobejdeme. Myslím, že vím, co myslela, ale googlila jsem, nenašla, nevím název. Jestli je to ono, viděla jsem to v Californii, takový jakoby nákupní košík na kolečkách, hodně flexibilní, bude to lehčí než sporťáček, má to takovou jednu velkou nohu s kolečkami, korba pro děcko nahoře, zřejmě se dá snížit a zvýšit, a ženská s tím pohybovala lehce, zřejmě se to dá tedy opravdu strkat lehce před sebou, za sebou, vedle sebe…Jako jsou ty moderní lehké plastová nákupní malé vozíčky. Ještě zagooglím, třeba najdu.Jen jsem to zahlédla, v ČR jsem nikdy neviděla. Přišlo mi to trochgu jako ty nastavitelné plastové vozíky, nákupní, v Marks and Spencer, kde si nastavíte madlo a výšku koše. Akorát místo koše byla korbička na dítě, ta se zřejmě prodává v různých velikostech a dá se zastřešit. Celkově mi to přišlo hodně lehké, malé, ale dost pevné. Fakt jsem to ale jen viděla, nejela jsem s tím, ale ty kolečka asi umoňňují dobrou jízdu. Kdybych to ozkoušela a bylo to dobré, tak bych se tomu ale nebránila, jako doplněk :-)Bydlím v Praze v centru, klidně bych s tím tady na malé pochůzky jezdila, místa je tu málo, i na cesty bych to brala :-).Dítě mám v sedačce v autě, pak bych ho rychle přesadila do tohohle jezdícího nákupního koše a fr, jede se :-)

Příspěvek upraven 18.05.14 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.5.14 13:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová