Stará a bezdětná :(

Anonymní
17.5.14 13:41

Stará a bezdětná :(

Ahoj holky,
asi bych potřebovala trochu povzbudit. Nějak to dneska na mě padlo. Možná za to může i počasí. Připadám si stará, nepotřebná, zoufalá a k ničemu. Možná za to může i fakt, že jsem bez partnera, jsem bezdětná, bylo mi 35 a nedovedu se smířit s tím, že mi ujel vlak. Když potkám na ulici těhulku, tak jí závistivě koukám na bříško. Moje poslední tři vztahy byly ze seznamky, trvaly každý tak 2 roky a ani jeden nedopadl, takže na seznamku určitě nechci. Když to řeknu blbě, tak „závidím“ i opuštěným maminkám ne to, že to mají těžké, ale že mají to svoje dítě, které jim dává smysl života, pro kterého tu musí být a že to jejich dítě je má rádo, protože je jejich maminka.
Propadám pocitu beznaděje, že jsem si zavinila život k ničemu. Nevím, jestli se dá někde najít pohodový čestný muž a hlavně normální. Připadá mi, že dneska všichni všechny podezřívají a snaží se toho druhého jen využít.
Chybí mi sebevědomí, chybí mi hrdost, nevážím si sebe sama. Dneska mám splín, tak se nezlobte, třeba mě některá z vás potěší, že ještě není nic ztraceno. Stydím se za sebe.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
17.5.14 13:45

Moje kamarádka má první dítě po čtyřicítce, takže vlak Ti rozhodně neujel :hug: jen Ti to tak teď přijde, neboj, není všem dnům konec

• Citovat
  • Upravit
1948
17.5.14 13:46

Hlavu vzhůru :) Do čtyřiceti ještě pět let času…to se dá stihnout věcí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
17.5.14 13:46

Ale prd kelišová! Mě je 30, chlapy jsem měla taky přes seznamku, všechny vztahy sice zkrachovaly ale hlavu nevěš! 35 je ještě v pohodě. Dítě můžeš mít i ve 40! Užívej života, cestuj jako já, najdi si nové přátelé…

• Citovat
  • Upravit
171
17.5.14 13:47

35 ještě není žádná tragédie. ;) Znám tolik holek, co měly první mimčo kolem čtyřicítky a jak si ho užívají /a omládly tak, že by jim člověk tolik ani nehádal/. Na seznamce bych asi taky moc nehledala, max si s někým déle psát, než by člověk toho dotyčného poznal trošku víc. Tak, jak uvažuješ Ty, může ale uvažovat i nějaký fajn chlap, který se taky obává, že tu druhou polovinu nepotká… Nikdy nevíš.

Koupila bych si psa, dodávají energii a aspoň Tě vytáhne ven, do přírody, do parku, na výstavu, cvičák, agility… a tam všude se ON dá potkat taky. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
17.5.14 13:47

Ztraceno neni nic. Ten pravy muze prijit treba zitra - a casto beha kolem ale clovek ho nevidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 13:48

Tyhle stavy jsem mela 3 roky zpatky.. bylo mi 33. Ted uz mam skveleho chlapa ze seznamky a krasneho syna. Hele ja vim, ze je to tezke, taky jsem si tim prosla a mam nekolik kamaradek, kterych je 32-37 a taky nemaji chlapa ani dite. Ale nekde nejaky chlap pro tebe je vis? Nevzdavej to, zkus znovu tu seznamku a bojuj!

• Citovat
  • Upravit
133
17.5.14 13:49

Verim, ze neni vse ztraceno. Kolegyne v praci nedavno povila ditko, uz ji ctyricitka minula a ani ona sama s tim uz snad nepocitala. Moc drzim palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.14 13:50

Všechno má svůj smysl a svůj čas a jenom tomu musíš věřit. Já budu rodit na prahu 40 a řekla bych, že je to vždy o tom, že člověk se nesmí vzdát a bojovat, i když může prohrát, protože ten kdo nebojuje už dávno prohrál. Tak hodně štěstí a pamatuj si, že život jde změnit v každém věku jenom se musí chtít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
17.5.14 13:50

Anonymní
Není všem dnum a snům konec.to to počasí hnusný me je taky psychicky blbe a to Dítě doma mam a druhé čekám.
A muzi ti říct ze mam taky dny kdy bych radši nebyla stejne tak zabila manžela a někdy udusila i syna :mrgreen:
Takže neboj všechno jednou bude a ještě budeš vzpomínat jaky jsi mivala klid když jsi byla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
17.5.14 13:51

Přesně jak říká @karfice, začni se bavit, užívat, neupínej se na mimi ani na chlapa, ale jen se bav…znám spousty příběhů, že když dotyčná přestala hledat toho pravého, tak v tu chvíli o něj div nezakopla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Chápu tě..držím palečky ať najdeš chlapa, a miminka se dočkáš..v 35 ještě pro většinu žen není pozdě. ALe upřímně a narovinu, asi bych si nechala u gyndaře udělat hormonální profil, aby zjistil jak na tom jsem, pro většinu žen po 35 není pozdě, ale pro některý jo..a kdyby ten profil dopadl hůř, tak bych se asi pokusila otěhotnět třeba tak, že bych na diskotéce našla partnera na jednu noc..pokud jsi ve fázi že závidíš i samoživitelkám…pokud bude profil ok, tak hledej dál..držím moc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979

Kliiiiid, chlapa jsem nasla v 36 a tehotna jsem poprvé ted a je mi 39! Takže je čas. Pravda zkoušeli jsme to pravda 3 roky, ale podařilo se! Neves hlavu, přijde to kdy ma a vlak rozhodne neujel, jen jede v jiným časovým termínu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.5.14 13:52

Ahoj, neboj nějaký pohodový chlapík určitě někde na tebe čeká ;) :hug:

Tvé dnešní pocity mívám dosti často také, jen s tím rozdílem, že partnera mám, ale dítko se nám bohužel nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 13:52

Moc vám všem děkuju za podporu!!!Čte se to moc hezky, fakt díky!!!
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová