Stará a bezdětná :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.5.14 16:14

@grepfruit je pravda, že většina kamarádek je ve svém vztahu nespokojená, ale přesto setrvávají a nějaký mají. Samozřejmě, že někde uvnitř doufám, že když tak dlouho čekám, tak pak přijde to nejlepší (anebo taky ne).Navenek dle okolí působím pohodově, chytře, jsem prý i hezká (když potřebuju tak umím být i atraktivní),takže k velkým steskům není důvod, ale ta vnitřní nejistota a potřeba se srovnávat s ostatními mě ničí.

Jinak všem holkám děkuju, za povzbuzení. Dneska to fakt asi není vyjímka, mít pozdě děti. Je pravda, že i moje prababička měla poslední dceru ve 43 a umřela až v 95 tak měla i čas si svoje všechny děti užít :).

• Citovat
  • Upravit
33916
17.5.14 16:15
@Anonymní píše:
@grepfruit je pravda, že většina kamarádek je ve svém vztahu nespokojená, ale přesto setrvávají a nějaký mají. Samozřejmě, že někde uvnitř doufám, že když tak dlouho čekám, tak pak přijde to nejlepší (anebo taky ne).Navenek dle okolí působím pohodově, chytře, jsem prý i hezká (když potřebuju tak umím být i atraktivní),takže k velkým steskům není důvod, ale ta vnitřní nejistota a potřeba se srovnávat s ostatními mě ničí.Jinak všem holkám děkuju, za povzbuzení. Dneska to fakt asi není vyjímka, mít pozdě děti. Je pravda, že i moje prababička měla poslední dceru ve 43 a umřela až v 95 tak měla i čas si svoje všechny děti užít :).

přesně tak..nikdy není pozdě a vše má svůj čas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 16:16

@Denisa76 dík moc, jsi fakt kámoš :).
Musím to zvládnout, už jsem zvládla lecos, tak tohle mě nesmí položit.:)

• Citovat
  • Upravit
10726
17.5.14 16:17
@Anonymní píše:
@grepfruit je pravda, že většina kamarádek je ve svém vztahu nespokojená, ale přesto setrvávají a nějaký mají. Samozřejmě, že někde uvnitř doufám, že když tak dlouho čekám, tak pak přijde to nejlepší (anebo taky ne).Navenek dle okolí působím pohodově, chytře, jsem prý i hezká (když potřebuju tak umím být i atraktivní),takže k velkým steskům není důvod, ale ta vnitřní nejistota a potřeba se srovnávat s ostatními mě ničí.Jinak všem holkám děkuju, za povzbuzení. Dneska to fakt asi není vyjímka, mít pozdě děti. Je pravda, že i moje prababička měla poslední dceru ve 43 a umřela až v 95 tak měla i čas si svoje všechny děti užít :).

no, prince na bílým koni nečekej, ten neexistuje. a co raději nějakýho ňoumu, hlavně že bude a bude dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.14 16:20
@Anonymní píše:
@Denisa76 dík moc, jsi fakt kámoš :).
Musím to zvládnout, už jsem zvládla lecos, tak tohle mě nesmí položit.:)

musíš si do podvědomí ládovat pozitiva, aby se ti to vracelo. Takže si opakuj " jsem skvělá ženská, zvládnu to " a věř, že zvládneš. jenom všechno co děláš tak tomu musíš víc věřit a pak tomu štěstí bude chybět jenom krůček. Kdyby něco písni sz a já tě nakopnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 16:22

@tasa mám zařídit dítěti tatínka ňoumu? 8o
když půjde vyloženě jen o splození neměla bych se poohlédnout po někom s 5P?
výchova zmůže sice hodně, ale i geny mají velký podíl.
jinak vím, že ve svých letech nemám na prince na bílém koni nárok, i kdyby se to jimi venku hemžilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 16:23

@Denisa76 děkuju za nabídku, to budu mít zadek zmalovanej jak velikonoční kraslici! :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
17.5.14 16:26
@Anonymní píše:
jinak vím, že ve svých letech nemám na prince na bílém koni nárok, i kdyby se to jimi venku hemžilo.

princ na bílém koni nemusí být ono stačí, když je to skvělej chlap o kterýho se můžeš opřít. Noumu nemáš zapotřebí toho přenechej jiným :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.14 16:27
@Anonymní píše:
@Denisa76 děkuju za nabídku, to budu mít zadek zmalovanej jak velikonoční kraslici! :hug:

tak zlá nejsem jenom jsem si už něco prožila a vím, že nikdy neříkej nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
17.5.14 16:33

Nezříkej se prince i ten klidne muže přijít!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
17.5.14 16:40
@Cudanka píše:
Nezříkej se prince i ten klidne muže přijít!!!

Přesně tak, princ na bílém koni může být klidně pohodový např. 40cátník, který je sám a taky hledá…

• Citovat
  • Upravit
grepfruit
17.5.14 16:41
@Anonymní píše:

:kytka:
Tak nestresuj se

• Citovat
  • Upravit
33916
17.5.14 16:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.5.14 17:00
@Anonymní píše:

tak on není ňouma jako ňouma. On třeba tak vypadá a pak se z něj vyloupne někdo fajn. Ne každej umí zapůsobit. Možná jsem se vyjádřila špatně, ale každá chce schopnýho chlapa - jenže on je někdy schopnej taky tzv. všeho schopnej.
Dotaz: co je 5P?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.5.14 17:01
@grepfruit píše:
Přesně tak, princ na bílém koni může být klidně pohodový např. 40cátník, který je sám a taky hledá…

nechci sýčkovat, ale pohodový čtyřicátník, pokud bude jinak taky OK, tak bude zadanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová