Stará a bezdětná :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.5.14 15:10

@Denisa76 vyměnila bys možnost mít dítě jen s dárcem za to nemít dítě vůbec?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 15:11

@Petule030 děkuju.Přesně jsi vystihla mé pocity - Zase hledat, zase čekat, zase být okradena o čas, který už není.

• Citovat
  • Upravit
1979
17.5.14 15:15

Tak ja za sebe musím rict, ze bych šla do dárce, než dite nemít vůbec. Ale každy to ma jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 15:22

@Cudanka já teda asi taky. A když jen dárce tak pořádný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
17.5.14 15:26
@Anonymní píše:
@Denisa76 vyměnila bys možnost mít dítě jen s dárcem za to nemít dítě vůbec?

pro mě je priorita být štastná a to mě dítě neudělá pokud nebudu mít vedle sebe toho kdo mu dal život. Takže jen tak si dělat dítě, že je to nějaké moje poslání určitě né. Podle mě je to sobectví i u vůči tomu prckovi.Ale každá jsme jiná a píšu jak to cítím já tak to ber s rezervou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
17.5.14 15:27

Tak to rozhodne by měl byt poradny chlap!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.5.14 15:35
@Anonymní píše:
@Cudanka já teda asi taky. A když jen dárce tak pořádný :mrgreen:
:) Doufám, že najdeš štěstí s opravdovým mužem, který o to dítě taky bude stát :kytka: Ale klidně se může stát i to, že se rozhodneš pro matku samoživitelku bez otce a NIKDE není napsané, že bys byla nešťastná. Maminky tady mají většinou tatínka vedle sebe a tak si to nedokáží představit. Jak jsem psala o té příbuzné - ona je opravdu šťastná a nijak nelituje toho, že je s malou sama. Našla smysl života a tak neodsuzuji žádné ženy, které chtějí mít dítě i za cenu, že s ním budou sami ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.14 15:39
@Cudanka píše:
Tak to rozhodne by měl byt poradny chlap!

to rozhodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
17.5.14 15:58

Není všem dnům konec, naštěstí se nepíše rok 1984, ale 2014. Dnes je to úplně normální mít dítě kolem 35.-38.let, pokud toho pravého potkat máš, tak ho potkáš i před barákem, když půjdeš třeba se smetím. ;) Pokud ne, ale já věřím, že jo, tak není nic jednoduššího, než se nechat oplodnit uměle pokud budeš tedy pořád toužit po děcku. Netrap se. Děti nejsou jen radost, ale taky někdy pořádná starost. Ještě budeš vzpomínat na tohle životní období, i když tomu teď nevěříš…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 16:01

@grepfruit já se právě bojím toho, že ten svůj život „promarňuju“.Vyčítám si, že jsem asi vadná, když si nedokážu najít partnera a založit rodinu.

• Citovat
  • Upravit
grepfruit
17.5.14 16:08
@Anonymní píše:
@grepfruit já se právě bojím toho, že ten svůj život „promarňuju“.Vyčítám si, že jsem asi vadná, když si nedokážu najít partnera a založit rodinu.

Ty nemáš kolem sebe kamarádky, známé, spolužačky, které si třeba pos… život s alkoholikem, děvkařem, gamblerem apod.? Já jo a tak si myslím, že než takové hňupy, tak je lepší být sama. ;) Buď ráda, že sis nepokazila život a že s takovýma blbcema nemusíš řešit věci kolem dětí. Neboj, vše má být tak jak je a ten pravý-kvalitní vztah určitě ještě mít budeš. Strachování je ti k ničemu. Buď sebevědomá, na trosku není nikdo zvědavý. ;)

• Citovat
  • Upravit
31672
17.5.14 16:10
@grepfruit píše:
Není všem dnům konec, naštěstí se nepíše rok 1984, ale 2014. Dnes je to úplně normální mít dítě kolem 35.-38.let, pokud toho pravého potkat máš, tak ho potkáš i před barákem, když půjdeš třeba se smetím. ;) Pokud ne, ale já věřím, že jo, tak není nic jednoduššího, než se nechat oplodnit uměle pokud budeš tedy pořád toužit po děcku. Netrap se. Děti nejsou jen radost, ale taky někdy pořádná starost. Ještě budeš vzpomínat na tohle životní období, i když tomu teď nevěříš…

tak ono i tehdy se to stávalo, mě měla mamka v 37letech v 87 roce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.5.14 16:10

Chlapa jen z důvodu založení rodiny? K tomu ho v dnešní době ani nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
grepfruit
17.5.14 16:13
@slavuska1 píše:
tak ono i tehdy se to stávalo, mě měla mamka v 37letech v 87 roce ;)

Tak to určitě jo, ale bylo to rozhodně méně časté jako teď.

• Citovat
  • Upravit
33916
17.5.14 16:14
@Anonymní píše:

nejsi vadná jenom čekáš na toho správnýho a to hald někdy trvá, ale pak to stojí za to ;) A kdyby né tak cesta k mimču je i jiná a časem se ti ukáže jakou si vybereš. Jakákoliv varianta bude správná, protože jí uděláš Ty, protože jen ty sama víš co je pro tebe to nejlepší. Neboj to zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová