Stará a bezdětná :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
grepfruit
17.5.14 17:03
@tasa píše:
nechci sýčkovat, ale pohodový čtyřicátník, pokud bude jinak taky OK, tak bude zadanej.

Myslela jsem to tak, že bude po rozvodu neb nedej Bože vdovec.

• Citovat
  • Upravit
10726
17.5.14 17:06

Víš, myslela jsem to tak, jestli třeba nemáš na ty kluky přehnaný nároky -že musíš z něčeho slevit -pokud chceš např. kombinaci chytrej, vzdělanej, pěknej, hodně vydělávající, sympatickej, empatickej, milující děti, pozornej… anebo jestli nepřitahuješ nevhodný typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 17:13

@tasa to máš asi pravdu, proč by byl pohodový 40cátník sám a čekal právě na mě.

5P se váže spíše k ženám:Pohledná, Poctivá, Pracovitá, Pořádná a Prachatá
tak jsem si to převedla na muže, ale nebylo to myšleno vážně! :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 17:15

@tasa nároky přehnané nemám, to vím na 100%.
spíše potkávám ty nesprávné typy a snažím se jim přizpůsobit, abych byla já ta správná pro ně. Vím, že je to blbost, ale je to asi i tím, že si to tak moc přeju.

• Citovat
  • Upravit
33916
17.5.14 17:20
@Anonymní píše:
@tasa to máš asi pravdu, proč by byl pohodový 40cátník sám a čekal právě na mě.5P se váže spíše k ženám:Pohledná, Poctivá, Pracovitá, Pořádná a Prachatá
tak jsem si to převedla na muže, ale nebylo to myšleno vážně! :)

znám i starší pohodový chlapy a tohle bych opravdu neřešila. Můj táta se rozvedl po 30 letech manželství a věk fakt opravdu nehraje roli. Zkrátka až ten správnej přijde poznáš to ;) Z požadavků moc neslevu aspon z těch nejdůležitějších, protože by to bylo o ničem. Já vždy koukala na inteligenci..charisma a musel umět milovat a přesně to mám doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.5.14 17:21
@Anonymní píše:
spíše potkávám ty nesprávné typy a snažím se jim přizpůsobit, abych byla já ta správná pro ně. Vím, že je to blbost, ale je to asi i tím, že si to tak moc přeju.

no já moc přizpůsobivá chlapům nejsem, tak s tím asi neporadím. ale asi je lepší být přizpůsobivá hodně, než nepřizpůsobivá a sama, tedy za předpokladu, že ten chlap je solidní-ne nějaký vyžírka apod.

ještě mě napadlo, že znám přísloví, že člověk hledá štěstí daleko od sebe a ono třeba leží hned vedle něj-no tak, že se to (možná) dá převést i na nějakýho muže. nemáš třeba fajn souseda? Nebo někoho, o koho zakopáváš každý den a v životě by Tě nenapadlo na něj myslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.5.14 17:23
@Denisa76 píše:
znám i starší pohodový chlapy a tohle bych opravdu neřešila. Můj táta se rozvedl po 30 letech manželství a věk fakt opravdu nehraje roli. Zkrátka až ten správnej přijde poznáš to ;) Z požadavků moc neslevu aspon z těch nejdůležitějších, protože by to bylo o ničem. Já vždy koukala na inteligenci..charisma a musel umět milovat a přesně to mám doma :mrgreen:

a jak poznáš charisma? jako sexappel? nebo je to prostě to něco, co tě na něm zaujme a verbálně to neumíš definovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.14 17:24
@Anonymní píše:
spíše potkávám ty nesprávné typy a snažím se jim přizpůsobit, abych byla já ta správná pro ně. Vím, že je to blbost, ale je to asi i tím, že si to tak moc přeju.
špatně..koukej hlavně na sebe a ukaž jim co potřebuješ i Ty. Blbost to není jenom to děláš blbě :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 17:25

@tasa všichni sousedé ve vchodě jsou 60 a výše :mrgreen: a mají doma sousedky :mrgreen:
spíš bych se měla zklidnit a co se týká osudu - netlačit na pilu.Ale vy máte pochopení, tak asi víte, jak mi ty biologické hodiny netikají, ale přímo ječí. Doufám, že se nedopracuju do stavu, že bych kradla kočárky před sámoškou. Což se nestane, protože dneska žádna mamča kočárek s dítětem před obchodem nenechává.
Ale když kouknete na filmy ze socíku, tak byl naopak zločit vzít kočárek do obchodu. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 17:29

A je pravda, že se tu rozběhla diskuze, jak maminka chce s mrnětem odejít od tatínka nebo jiná, která by měla vyžít s málo penězma, tak moje starosti vedle nich jsou prkotiny.
Mám ale vedle sebe dost lidí, na které se můžu spolehnout.
A taky plné pytle věcí na mimi, ale tohle třeba nikdo neví. Tak tady to napsat můžu, i to pomáhá. Jste holky zlatý!!! :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
17.5.14 17:31
@tasa píše:
a jak poznáš charisma? jako sexappel? nebo je to prostě to něco, co tě na něm zaujme a verbálně to neumíš definovat?

umím to definovat..při pohledu na něj si sednu na pdel :mrgreen: Umím naslouchat svojí intuici a ta mě nikdy nezklamala.Je fakt, že na tu pdel jsem si sedla jednou v životě, ale zase to stálo za to.Snad jsem se dobře vyjádřila a chápeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
17.5.14 17:33

Jeste musím napsat, jak jsem byla loni zoufalá, kdyz mi moje mladší segra řekla, ze čeká třetí dite a ja porad nic… To mi bylo 38. A najednou se podařilo a v tvým veku jsem na tom byla stejne! Nechceš seznámit s mým bývalým? Porad si stěžuje ze je sam a nema komu vařit:-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 17:39

@Cudanka vařit umím výborně řekla bych, s pečením je to horší, ale běžné moučníky zvládám.
Spíš by mě zajímalo, proč je bývalý bývalým? Nechci vyzvídat, jen jestli to byla závažná překážka anebo „malichernost“.
Mám mladšího bráchu, ten zatím děti nemá, tak mě to trochu nechává v klidu, ale strašně bych svým rodičům dopřála vnoučata, vím, že by moc chtěli.

• Citovat
  • Upravit
1979
17.5.14 17:44

Ja se přestěhovala do Liberce a on v te době jese nechtěl dite a ja jo. To mi bylo 33. Ted uz chce. Jinak on vari luxusně a dost ho to baví:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 18:05

@Cudanka tak to jo, vypadá to, že na každého jednou dojde, ale to nic ve zlém.
Mám radost, že se ti tak zadařilo a strašně se těším na chvíli až mi z ultrazvuku vyleze taky takový obrázek, který máš jako profilovou fotku. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová