Stará a bezdětná :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
17.5.14 13:55

Já zas někdy závidím bezdětným jakou mají pohodičku a z fleku bych si to s nimi vyměnila :mrgreen:

Ale chápu tě, takové stavy zoufalství si pamatuju z mládí, kdy jsem taky byla jak kůl v plotě. A vlak ti ještě neujel :hug:

vím aspon o dvou, co byly starší než já (táhne mi na 32), a bez partnera a už obě mají obojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 13:58

@slavuska1 vím, že to myslíš dobře. Gyn problémy nemám, folikuly dozrávají jak mají, vše je OK.Jen bych tomu miminku chtěla vybrat dobrého tatínka. Kdyby se třeba něco stalo a já bych nebyla, tak by mu zůstal ten taťka, tak mi na tom záleží.
Ve svém okolí vidím, jak je moc důležitá podpora rodiny. Nevím, jestli to třeba s nějakou tou zodpovědností nepřeháním, ale chtěla bych udělat to nejlepší co můžu, jenže co je to?

Jinak koníčků mám dost, hodně na sobě pracuju, abych měla co nabídnout. Přijde mi ale, že je to málo.
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 13:59

No, na mě to padlo, když mi bylo 32, sice jsem měla velmi dobrou práci, ale bez chlapa a bezdětná. Říkala jsem si, že už je asi pozdě, že už to odmítám hrotit a co se má stát, to se stane. Šla jsem na seznamku, ale ne partnerskou, prostě pokec pro lidi z okolí, co by chtěli třeba sportovat a tak. Můj budoucí muž si mě tam vyhlídl a půl roku „otravoval“ s kafem, až jsem se sešli.

No, dnes je mi 37, máme báječnou holčičku, takže - hlavu vzhůru. Jak píšou holky, jedna sestřenka dítě v 38, druhá ve 40, takže asi tak.

Drž se! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
31672
17.5.14 14:01
@Anonymní píše:
@slavuska1 vím, že to myslíš dobře. Gyn problémy nemám, folikuly dozrávají jak mají, vše je OK.Jen bych tomu miminku chtěla vybrat dobrého tatínka. Kdyby se třeba něco stalo a já bych nebyla, tak by mu zůstal ten taťka, tak mi na tom záleží.
Ve svém okolí vidím, jak je moc důležitá podpora rodiny. Nevím, jestli to třeba s nějakou tou zodpovědností nepřeháním, ale chtěla bych udělat to nejlepší co můžu, jenže co je to?Jinak koníčků mám dost, hodně na sobě pracuju, abych měla co nabídnout. Přijde mi ale, že je to málo.
zakl.

jo, já to chápu..pokud jsi na tom takhle dobře, tak to je v pohodě..určitě toho správnýho tatínka brzo najdeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
17.5.14 14:05

Když si vezmu kamarády nebo kolegy, tak se jich najde spousta kolem 35ti let svobodných a bezdětných a fajn, takže jsou a určitě na Tebe jeden takový čeká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.5.14 14:07
@Anonymní píše:
Ve svém okolí vidím, jak je moc důležitá podpora rodiny. Nevím, jestli to třeba s nějakou tou zodpovědností nepřeháním, ale chtěla bych udělat to nejlepší co můžu, jenže co je to?Jinak koníčků mám dost, hodně na sobě pracuju, abych měla co nabídnout. Přijde mi ale, že je to málo.
zakl.

Hele, ale jestli na sobě nepracuješ až moc a potenciální tatínkové se tě nebojí :lol: Ber to jen pro odlehčení situace a nevěš hlavu. V dnešní době je normální mít děti pozdě, takže nebudeš nijak vybočovat z řady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 14:10

@karfice nové přátele si hledám, řekla bych, že mám kolem sebe nových lidí poměrně dost, ale prostě partnera tam nikde nevidím. Většina je zadaná nebo ženatá, mají rodiny a já si popravdě ani neumím představit, že bych někomu ničila vztah. Pár těch mužů je ve svých vztazích nespokojených, ale to je jejich problém a určitě je nevnímám jako budoucí možné partnery.

Já vím, že i ženy jsou schopny nefér jednání, ale tady většinou čtu, že ten kdo odcházel od rodiny byl muž. Já vím, že to bylo jeho rozhodnutí, ale moc si nedovedu představit, že by někdo kvůli mě opustil svoji ženu a hlavně děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 14:10

@Lucili tak to je super zpráva :).

• Citovat
  • Upravit
5548
17.5.14 14:11

Taky si myslím, že ti vlak neujel.Moje kamarádka má maminku a ta porodila ve 43 letech :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.5.14 14:12

Vlak ti určitě neujel :hug: Zapracovala bych na svých pocitech, abys byla naladěná spíš optimisticky. A třeba si zkusit udělat nějakou tu vesmírnou objednávku, knihu přání a toho pravého si nechat „poslat“.
A seznamky by nezavrhovala, to že vztahy skončily, předpokládám nemá co dočinění se seznamkou :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Amys
@Amys píše:
Hele, ale jestli na sobě nepracuješ až moc a potenciální tatínkové se tě nebojí :lol: Ber to jen pro odlehčení situace a nevěš hlavu. V dnešní době je normální mít děti pozdě, takže nebudeš nijak vybočovat z řady :)

tohle si zkusím vzít k srdci, díky! :hug:

• Citovat
  • Upravit
48576
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
asi bych potřebovala trochu povzbudit. Nějak to dneska na mě padlo. Možná za to může i počasí. Připadám si stará, nepotřebná, zoufalá a k ničemu. Možná za to může i fakt, že jsem bez partnera, jsem bezdětná, bylo mi 35 a nedovedu se smířit s tím, že mi ujel vlak. Když potkám na ulici těhulku, tak jí závistivě koukám na bříško. Moje poslední tři vztahy byly ze seznamky, trvaly každý tak 2 roky a ani jeden nedopadl, takže na seznamku určitě nechci. Když to řeknu blbě, tak „závidím“ i opuštěným maminkám ne to, že to mají těžké, ale že mají to svoje dítě, které jim dává smysl života, pro kterého tu musí být a že to jejich dítě je má rádo, protože je jejich maminka.
Propadám pocitu beznaděje, že jsem si zavinila život k ničemu. Nevím, jestli se dá někde najít pohodový čestný muž a hlavně normální. Připadá mi, že dneska všichni všechny podezřívají a snaží se toho druhého jen využít.
Chybí mi sebevědomí, chybí mi hrdost, nevážím si sebe sama. Dneska mám splín, tak se nezlobte, třeba mě některá z vás potěší, že ještě není nic ztraceno. Stydím se za sebe.
v 35ti ujel vlak?? 8o neblázni, ještě tě čeká spoustu krásného, ale…

musíš najít sebevědomí. ostatní te vidí tak jak chceš ty, takže jestli se cítíš blbě, tak ěžko poznáš dobrého muže.
Máš šanci vše změnit, vzít to do vlastních rukou a udělej to. držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
17.5.14 14:15

Neblbni, v 35 letech jsi mladá holka. Některým zdejším matkám by jsi mohla chodit pro pivo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 14:15

@jenny.fields možná nemá, ale mám pocit, že na i když je těch mužů na seznamce hodně, tak vybrat dobře je nadlidský úkol, protože těch normálních je tam opravdu minimálně, i když doufám, že se mýlím.

v mém okolí jsou kamarádky a je jich fakt dost, co se hodně spálily s týpkama ze seznamky, ale máš pravdu, je nespravedlivé házet všechny do jednoho pytle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.14 14:17

@Kamča.dalmatinka před ostatníma svou nejistotu a nespokojenost dost kamufluju. Všichni se svěřují spíš mně se svými problémy, já o těch svých nemluvím, abych se „neshodila“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová