Stará a bezdětná :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.5.14 11:19

@Bábi Zlopočasná je to tvůj názor, díky i za něj.
Kdybych to vzala v globálu, tak by mezi ty sobecké ženy patřily i holky, které si pořídily dítě s partnerem, s kterým byl problémový vztah už před těhotenstvím. Mám ve svém okolí 2, které si myslely, že se jejich vztah po narození dítěte zlepší a ono se to nestalo.
A tak bychom tu mohly selektovat, až bychom přišly na to, že těch zodpovědných a nesobeckých, které mají právo si pořídit dítě, fakt moc není.
Přeháním, jasně že jo, ale příroda nám ty mateřské pudy asi nenadělila jen tak.
A co se týká úplné rodiny - ideální model, ale hodně navenek spokojených párů moc spokojených není a to ty děti asi taky vycítí.
No nevím, je to fakt složité.

• Citovat
  • Upravit
18.5.14 11:25
@Anonymní píše:
@tasa mám zařídit dítěti tatínka ňoumu? 8o
když půjde vyloženě jen o splození neměla bych se poohlédnout po někom s 5P?
výchova zmůže sice hodně, ale i geny mají velký podíl.
jinak vím, že ve svých letech nemám na prince na bílém koni nárok, i kdyby se to jimi venku hemžilo.

Moja mama mala princa na bielom koni (spoznala 37) ja mam princa na bielom koni (29), moja sestra ma princa na bielom koni (31)

Jo, a k tej vychove. Mam doma nezvladatelnu trojrocnu hysterku. Podla detskej doktorky je to geneticky podmienene spravanie. Okrem ineho je priserna posera (ako moja babicka) a hned ju vsetko rozplace (ako manzelovu mamku). Mladsia je razna, kope, skriabe, hryzie a vresti… ako moja mamka v jej veku. To aby si si tych 5P darcu preklepla do troch pokoleni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
18.5.14 11:32
@karfice píše:
Ale prd kelišová! Mě je 30, chlapy jsem měla taky přes seznamku, všechny vztahy sice zkrachovaly ale hlavu nevěš! 35 je ještě v pohodě. Dítě můžeš mít i ve 40! Užívej života, cestuj jako já, najdi si nové přátelé…
:palec: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
18.5.14 11:32

Já tě taky chápu…v této situaci sice nejsem, ale dokážu si představit, jak zoufalá bych byla. Sice ještě máš pár let čas, ale zase ne tolik, abys to nechávala třeba pět let na osudu, ono taky trvá, než partnera lépe poznáš a než se oba rozhodnete pro zplození dítěte. Takže já bych se snažila jít štěstí naproti. Chodila často do společnosti, kde by byla možnost se seznámit, i když tenhle způsob není dnes už vůbec jednoduchý. A určitě bych teda ty seznamky nezatracovala. Myslím, že jsi prostě měla jen smůlu. Z chlapa se může vyklubat vůl, ať už je ze seznamky, nebo z diskotéky. Mojí kolegyni z práce už právě asi vlak opravdu ujel. Je jí 40, partnera už nemá léta. Dlouholetý vztah jí ztroskotal před pár lety a ona asi na chlapy zanevřela. Je mi jí líto, myslím, že jednou ji to bude trápit, pokud už z toho není smutná teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
18.5.14 11:33

Babi zlopočasná, máš pravdu, ale nevíš, jak by ses zachovala, kdyby už nebyl čas hledat, pak člověk lecos přehodnotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 11:35

@Ananta ono když v té situaci člověk není, tak se na to kouká jakoby s nadhledem, ale vžít se do té situace asi umí málokdo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.14 11:37

@Darebačka a právě toho se bojím, že budu sama a budu litovat a čím budu starší, tím budu zahořklejší a budu nadávat na nepřízeň osudu.
Jinak se pohybuju docela mezi lidmi, ale jak píšu, muži, kteří za to stojí, jsou zadaní. :(

• Citovat
  • Upravit
33916
18.5.14 11:38
@Anonymní píše:
@Ananta ono když v té situaci člověk není, tak se na to kouká jakoby s nadhledem, ale vžít se do té situace asi umí málokdo

kdo si tím neprošel tak to ani pochopit nemůže. Pochopí to asi to sám prožije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.14 11:40
@Anonymní píše:
@Darebačka a právě toho se bojím, že budu sama a budu litovat a čím budu starší, tím budu zahořklejší a budu nadávat na nepřízeň osudu.
Jinak se pohybuju docela mezi lidmi, ale jak píšu, muži, kteří za to stojí, jsou zadaní. :(
čím víc o sobě budeš pochybovat tak si to co neccheš sama přivoláš. Takže přepni na to, že jsi úžasná ženská a najít si chlapa prostě dokážeš :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.14 11:43
@Anonymní píše:
@Bábi Zlopočasná je to tvůj názor, díky i za něj.
Kdybych to vzala v globálu, tak by mezi ty sobecké ženy patřily i holky, které si pořídily dítě s partnerem, s kterým byl problémový vztah už před těhotenstvím. Mám ve svém okolí 2, které si myslely, že se jejich vztah po narození dítěte zlepší a ono se to nestalo.
A tak bychom tu mohly selektovat, až bychom přišly na to, že těch zodpovědných a nesobeckých, které mají právo si pořídit dítě, fakt moc není.
Přeháním, jasně že jo, ale příroda nám ty mateřské pudy asi nenadělila jen tak.
A co se týká úplné rodiny - ideální model, ale hodně navenek spokojených párů moc spokojených není a to ty děti asi taky vycítí.
No nevím, je to fakt složité.

To ze je spusta uplnych rodin, kde to ale nefunguje je vyhovorka. Ako ked som doniesla z pisomky trojku a obhajovala sa tym, ze aj susedova Slavka dostala trojku.

A tie kamaratky, ktore si vybrali nespravneho otca svojich deti… no, urcite si tie deti nerobili s vedomim ze ostanu same. Aj ked to mozno okoliu bolo jasne davno predtym nez otehotneli. Nie kazdemu je zhury dano. Proste nevideli (nechceli vidiet) ze to dobre nedopadne. Ked vsak si robis dieta s niekym komu ani meno poriadne nevies… ja v tom proste vidim zly umysel voci tomu dietatu, a to je to co mi vadi viac, ako blbka co veri ze dieta urobi z Casanovu svateho Jozefa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.14 11:49
@Ananta píše:
Babi zlopočasná, máš pravdu, ale nevíš, jak by ses zachovala, kdyby už nebyl čas hledat, pak člověk lecos přehodnotí.

Priznam sa, ja som sa chystala vychovavat len netere a synovcov len do svojej tridsiadtky, bola som zmierena s tym ze ani chlapa, ani deti mat nebudem. Ani som sa uz nepokusala hladat, byt o nieco viac veriaca, asi skoncim v klastore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
18.5.14 11:52

Nejsou všichni zadaní! A mít dite sama se muže stát i s princem na bílém koni, kdyby se mu nedej bůh neco stalo. Je to extrém, ale každá mam muže zůstat s dítětem sama a ani nebude vedet jak.
Větší potvorou se byt nenaučis, ale elektřinu veci kvůli sobě, a y jsi byla ty spokojena, ne okolí a ostatní. Tvůj život, tvoje štěstí. Okolí a ostatní jsou to poslední!!! Raději samoživitelka než alkoholici nebo cokoliv jinyho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
18.5.14 11:52

Babi zlopočasná, já jsem dokonce děti nikdy nechtěla a něměla k nim žádný vztah, ale ten věk mě nakonec nakopl, věci se pak dějí skoro samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.14 11:54
@Anonymní píše:
Jinak se pohybuju docela mezi lidmi, ale jak píšu, muži, kteří za to stojí, jsou zadaní. :(

Moj manzel sa rozisiel s priatelkou necely rok predtym, nez ma spoznal. Pracoval v tej istej firme co ja, len v inej budove.
Moj otec sa rozisiel s priatelkou, prestahoval cez celu republiku, a mamin byvaly ho predstavil mojej mame na krstinach, kde bola ona za kmotru.
Sestrin manzel sa rozisiel s priatelkou nejaky rok predtym, nez zacal zhanat iny podnajom a v realitke stretol moju sestru ked sa prestahovala do „jeho“ mesta a zhanala podnajom.

Ak by nejaky zadany kvoli mne zabudol na to, ze je zadany, z pana uzasneho a charizmatickeho by klesol na uroven prasaka. Viem, stalo sa mi to. Bola som strasne sklamana a nestastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.14 11:55

@Ananta věci se pak dějí skoro samy. to jsi napsala hezky. Člověk pak čumí jak pérko z gauče jak najednou to co si myslel, že jako nikdy je najednou tady, vid??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová