Stará a bezdětná :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.5.14 12:12
@Ananta píše:
Babi zlopočasná, já jsem dokonce děti nikdy nechtěla a něměla k nim žádný vztah, ale ten věk mě nakonec nakopl, věci se pak dějí skoro samy.

Mna by to trapilo, vedomie ze som svojmu dietatu uprela otca. A je dost mozne ze by ma to trapilo natolko, ze by som si to dieta nakoniec odoprela. Vycitky svedomia su strasna vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 12:26

Nerada bych, aby to vyznělo špatně, ale třeba Jiřina Jirásková tvrdila, jak nikdy nebyla vhodná doba, aby do ní přivedla dítě a pak když byla stará, tak litovala, že nemá rodinu.(jejím kolegyním ta doba špatná nepřišla a děti měly)A ona měla i partnera i zázemí.
Nechci tím ale říct, že bych si dítě pořizovala proto, abych na stará kolena nebyla sama, to rozhodně ne!

• Citovat
  • Upravit
2486
18.5.14 12:47
@Denisa76 píše:
@Ananta věci se pak dějí skoro samy. to jsi napsala hezky. Člověk pak čumí jak pérko z gauče jak najednou to co si myslel, že jako nikdy je najednou tady, vid??

:) jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jok
68
18.5.14 16:38

@Jura007
ano, to je taky možnost ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 16:46

Potřebuju na nákup (to nepíšu proto, aby mi někdo z vás došel), ale chystám se do nákupního centra, tak snad nedostanu do nosu, když budu koukat po chlapech. :mrgreen:
Musím mít oči otevřené, abych někoho neprošvihla.
Jo a kdy vlastně chodí nakupovat muži, kteří jsou sami? Pozdě v noci? O víkendu?

• Citovat
  • Upravit
33916
18.5.14 16:49
@Anonymní píše:
Potřebuju na nákup (to nepíšu proto, aby mi někdo z vás došel), ale chystám se do nákupního centra, tak snad nedostanu do nosu, když budu koukat po chlapech. :mrgreen:
Musím mít oči otevřené, abych někoho neprošvihla.
Jo a kdy vlastně chodí nakupovat muži, kteří jsou sami? Pozdě v noci? O víkendu?
:mrgreen: co vím tak do večerek pro salám a rohlik. Jinak ten můj když byl sám chodil do hospody na smažák. Takže si zajdi zatrsat nebo na jedno :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 16:52

@Denisa76 já v tom fakt neumím chodit!!!
zoufalý případ :mrgreen:,
stejně to ale prubnu, i když tam budou v doprovodu svých milých, potřebuju velký nákup a dám vědět, jak to dopadlo :)

• Citovat
  • Upravit
33916
18.5.14 17:01
@Anonymní píše:
@Denisa76 já v tom fakt neumím chodit!!!
zoufalý případ :mrgreen:,
stejně to ale prubnu, i když tam budou v doprovodu svých milých, potřebuju velký nákup a dám vědět, jak to dopadlo :)
:mrgreen: no tak bacha na manželky at se nevrátíš jak srdcový eso :jazyk:
Každopádně to prubni i ženáči můžou skrývat pana osudovýho :mrgreen:
Já jsem chtěla jít na pívo, ale budeme sedět doma, protože drahý je unavený a budeme hrát žolíky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 20:14

@Denisa76 tak mám už nakoupeno (ne ve smyslu, že bych byla opilá :) )
všechno bylo spárované :(, nicméně mě v průběhu nakupování oslovily 2 milé ženy tak mého věku(každá zvlášť), nevím, jestli to není znamení, že si mám začít hledat ženu :mrgreen:
asi se prostě víc líbím ženám

• Citovat
  • Upravit
33916
18.5.14 20:35
@Anonymní píše:
@Denisa76 tak mám už nakoupeno (ne ve smyslu, že bych byla opilá :) )
všechno bylo spárované :(, nicméně mě v průběhu nakupování oslovily 2 milé ženy tak mého věku(každá zvlášť), nevím, jestli to není znamení, že si mám začít hledat ženu :mrgreen:
asi se prostě víc líbím ženám

no proč né i se ženou se můžeš ledas čemu naučit čemu naučit :jazyk:
Jinak tohle začne fungovat až to přestaneš vnímat. Tady je to moment překvapení kdy najednou stojí před tebou a ty si řekneš wow :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.14 21:00

Anonymko zkus třeba spojit příjemný s užitečným a zajdi si do fitka. Já tam chodím skoro každý den tedy kvůli cvičení a nabídky na kafe někdy nestačím odmítat. Vidíš jak to funguje?? Věřím tomu, že pokud bych tam začala chodit s tím, že hledám manžela tak myslím, že by bylo PO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 21:01

@Denisa76 A taky jsem si řekla, že si přeju potkat dvě těhotné a taky že jsem je potkala a pak že chci aby cestou domu hráli písničku od Zagorky a co myslíš?
No byla tam :)
tak by to „přání si něčeho“ mohlo fungovat :)

• Citovat
  • Upravit
205
18.5.14 22:37

@tasa
Nezapomínám, finanční zajištění zmiňuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.14 07:42
@Anonymní píše:
@Denisa76 A taky jsem si řekla, že si přeju potkat dvě těhotné a taky že jsem je potkala a pak že chci aby cestou domu hráli písničku od Zagorky a co myslíš?
No byla tam :)
tak by to „přání si něčeho“ mohlo fungovat :)

funguje všechno čemu věříš a za čím si jdeš. Pokud něco děláš a nevěříš tomu tak máš pravdu je to ničem ;) Proto jsem ti psala hodně si to v duchu opakuj hlavně večer kdy hladina alfa je nejaktivnější s podvědomím a pěkně si to do něj ukládej. Čím víc si budeš do podvědomí ukládat negativních sraček tím víc se do to bude propadat a bude to horší..věřmi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
19.5.14 12:38

@Denisa76 moc ti děkuji, za to, co tady píše. Sice mám trošku jiný problém, ale moc mi to pomáhá. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová