Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ananta píše:
Babi zlopočasná, já jsem dokonce děti nikdy nechtěla a něměla k nim žádný vztah, ale ten věk mě nakonec nakopl, věci se pak dějí skoro samy.
Mna by to trapilo, vedomie ze som svojmu dietatu uprela otca. A je dost mozne ze by ma to trapilo natolko, ze by som si to dieta nakoniec odoprela. Vycitky svedomia su strasna vec.
Nerada bych, aby to vyznělo špatně, ale třeba Jiřina Jirásková tvrdila, jak nikdy nebyla vhodná doba, aby do ní přivedla dítě a pak když byla stará, tak litovala, že nemá rodinu.(jejím kolegyním ta doba špatná nepřišla a děti měly)A ona měla i partnera i zázemí.
Nechci tím ale říct, že bych si dítě pořizovala proto, abych na stará kolena nebyla sama, to rozhodně ne!
@Denisa76 píše:
@Ananta věci se pak dějí skoro samy. to jsi napsala hezky. Člověk pak čumí jak pérko z gauče jak najednou to co si myslel, že jako nikdy je najednou tady, vid??
jojo
Potřebuju na nákup (to nepíšu proto, aby mi někdo z vás došel), ale chystám se do nákupního centra, tak snad nedostanu do nosu, když budu koukat po chlapech. ![]()
Musím mít oči otevřené, abych někoho neprošvihla.
Jo a kdy vlastně chodí nakupovat muži, kteří jsou sami? Pozdě v noci? O víkendu?
@Anonymní píše:
Potřebuju na nákup (to nepíšu proto, aby mi někdo z vás došel), ale chystám se do nákupního centra, tak snad nedostanu do nosu, když budu koukat po chlapech.
Musím mít oči otevřené, abych někoho neprošvihla.
Jo a kdy vlastně chodí nakupovat muži, kteří jsou sami? Pozdě v noci? O víkendu?
@Denisa76 já v tom fakt neumím chodit!!!
zoufalý případ
,
stejně to ale prubnu, i když tam budou v doprovodu svých milých, potřebuju velký nákup a dám vědět, jak to dopadlo ![]()
@Anonymní píše:
@Denisa76 já v tom fakt neumím chodit!!!
zoufalý případ,
stejně to ale prubnu, i když tam budou v doprovodu svých milých, potřebuju velký nákup a dám vědět, jak to dopadlo
@Denisa76 tak mám už nakoupeno (ne ve smyslu, že bych byla opilá
)
všechno bylo spárované
, nicméně mě v průběhu nakupování oslovily 2 milé ženy tak mého věku(každá zvlášť), nevím, jestli to není znamení, že si mám začít hledat ženu ![]()
asi se prostě víc líbím ženám
@Anonymní píše:
@Denisa76 tak mám už nakoupeno (ne ve smyslu, že bych byla opilá)
všechno bylo spárované, nicméně mě v průběhu nakupování oslovily 2 milé ženy tak mého věku(každá zvlášť), nevím, jestli to není znamení, že si mám začít hledat ženu
asi se prostě víc líbím ženám
no proč né i se ženou se můžeš ledas čemu naučit čemu naučit ![]()
Jinak tohle začne fungovat až to přestaneš vnímat. Tady je to moment překvapení kdy najednou stojí před tebou a ty si řekneš wow
![]()
Anonymko zkus třeba spojit příjemný s užitečným a zajdi si do fitka. Já tam chodím skoro každý den tedy kvůli cvičení a nabídky na kafe někdy nestačím odmítat. Vidíš jak to funguje?? Věřím tomu, že pokud bych tam začala chodit s tím, že hledám manžela tak myslím, že by bylo PO ![]()
@Denisa76 A taky jsem si řekla, že si přeju potkat dvě těhotné a taky že jsem je potkala a pak že chci aby cestou domu hráli písničku od Zagorky a co myslíš?
No byla tam ![]()
tak by to „přání si něčeho“ mohlo fungovat ![]()
@Anonymní píše:
@Denisa76 A taky jsem si řekla, že si přeju potkat dvě těhotné a taky že jsem je potkala a pak že chci aby cestou domu hráli písničku od Zagorky a co myslíš?
No byla tam
tak by to „přání si něčeho“ mohlo fungovat
funguje všechno čemu věříš a za čím si jdeš. Pokud něco děláš a nevěříš tomu tak máš pravdu je to ničem
Proto jsem ti psala hodně si to v duchu opakuj hlavně večer kdy hladina alfa je nejaktivnější s podvědomím a pěkně si to do něj ukládej. Čím víc si budeš do podvědomí ukládat negativních sraček tím víc se do to bude propadat a bude to horší..věřmi ![]()
@Denisa76 moc ti děkuji, za to, co tady píše. Sice mám trošku jiný problém, ale moc mi to pomáhá. Děkuji