Jak najít mého biologického otce?

Anonymní
18.5.14 13:06

Jak najít mého biologického otce

Dobrý den, prosím o radu, případně třeba i zkušenost. Jsem adoptovaná, v RL mám uvednou pouze biologickou matku, s tou jsem již v kontaktu (po internetu).
Otec je uveden jako neznámý. Matka mi o něm něco málo, opravdu málo řekla.
Vím pouze křestní jméno a město ve kterém v té době žil. Také koníček, podle kterého jsem myslela, že ho naleznu, ale není to tak lehké, jak jsem očekávala.
Jak by se dal vypátrat? Předem díky!!!
PS. biologická matka mi o něm více neřekne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14895
18.5.14 13:10

Tak to leda najmout soukromého detektiva, ale fakt nevím..ve městě se ptát sousedů, ale jestli ho tvoje biomatka nezná, tak je to dost těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
18.5.14 13:10

Zkusila bych Facebook - třeba skupinu podle názvu města a zeptat se tam, pokud má zvláštní koníček, tak by to snad nebylo tak těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.5.14 13:11

Pošta pro tebe :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.5.14 13:26

Co to zkusit napsat sem? ty údaje, co znáš… tady jsou docela detektivky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.5.14 13:44

Třeba tady diskuze https://www.emimino.cz/…nska-179868/ hledala paní manželova kamaráda, někdo ho tu znal… tak třeba tu tvého tátu taky někdo zná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.5.14 13:51

@Kamkam třeba jsme se zakladatelkou sestry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 13:54

ZAKLADATELKA
Omlouvám se, ale budu vystupovat anonymně. Jedná se o kulturistiku v době kolem roku 1990, Děčín.
Už nevím, kde hledat…

• Citovat
  • Upravit
3115
18.5.14 14:01

@1Luca taky mě to napadlo :D u mýho táty bych se nedivila… a v Děčíně příbuzenstvo nějaký mám, akorát to nejsou kulturisti
zakladatelko, to je ale divný, že zrovna tohle nejde dohledat… ale třeba se tu někdo najde, koho někdo napadne :) jdu taky zkusit pátrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
19.5.14 08:27

Tak jestli znáš jméno a přibližný věk, můžeš zkusit hledat na spolužáci. cz, tam se dá dohledat třeba celé jméno, ale musela by jsi vědět v kterém roce chodil na kterou školu, pak by se dal třeba najít nějaký spolužák, který ho zná a nebo zkus Poštu pro tebe. Můžeš zkusit oslovit klub, kde dělal tu kulturistiku, ale nevím, jestli ti tam někdo pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
25.8.14 08:14

Jak to dopadlo, nebo probíhá? Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.14 16:04

Ahoj zakladatelko, ráda bych se tě zeptala, jak jsi na internetu matku našla. Jsem také adoptovaná. Vyděla jsem svůj původní rodný list, kde je uvedena také pouze matka a její rodiče. Ovšem osobního kontaktu se trochu obávám a navíc je to přes celou republiku. Kde mám na netu hledat? Poradíš mi?

• Citovat
  • Upravit
29.11.14 10:33

otec

Hledam sveho otce o kterem mi mam moc nevypravi moc toho o nem nevim…vim ze se jmenuje René Turecký ani nevim jestlj vi ze jsem jeho dcera a jestli vubec existuju tak doufam ze mi pomuzete!!!
:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.16 09:58

pomocte mi jsem zoufala

Ahojky holky po 20ti letech jsem se dozvedela ze mam adoptivniho tatu a uz 14 dni usilovne hledam sveho biologickeho otce. Mam myslim si ze dost indicii ale stale se mi nedari dohledat. poradite jak bych mela hledat uz jsem zoufala. facebook nic a dalsi fora atd nic. dekuji
Jmeno: Michal Vrba
Datum narozeni: 5.Července 1972
byl malir pokoju a pred rokem delal v Praze v malesicich v tiskarne svoboda.
Bydlel Žlebská 1619 sidliště Rohožník Ujezd nad lesy ale jiz tam uz nebydli.
Jeho tatinek se jmenuje Pavel Vrba a maminka Jaroslava Linhartova a pochazeji z Praha prosek.
Vim ze ted ma rodinu a dve deti. A ze s mou matkou se rozvedli ve zlem.
Hledam ho z duvodu abych se dozvedela pravdu proc kdyz o me bojoval tak co se stalo ze se me vzdal. Nechci mu nabourat rodinu jen chci pravdu kdyz ziju 20 let ve lzi. dekuji za pomoc

• Citovat
  • Upravit
743
21.4.16 10:00

Já bych to zkusila přes postu pro tebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová