Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to leda najmout soukromého detektiva, ale fakt nevím..ve městě se ptát sousedů, ale jestli ho tvoje biomatka nezná, tak je to dost těžké.
Zkusila bych Facebook - třeba skupinu podle názvu města a zeptat se tam, pokud má zvláštní koníček, tak by to snad nebylo tak těžké.
Co to zkusit napsat sem? ty údaje, co znáš… tady jsou docela detektivky ![]()
Třeba tady diskuze https://www.emimino.cz/…nska-179868/ hledala paní manželova kamaráda, někdo ho tu znal… tak třeba tu tvého tátu taky někdo zná ![]()
ZAKLADATELKA
Omlouvám se, ale budu vystupovat anonymně. Jedná se o kulturistiku v době kolem roku 1990, Děčín.
Už nevím, kde hledat…
@1Luca taky mě to napadlo
u mýho táty bych se nedivila… a v Děčíně příbuzenstvo nějaký mám, akorát to nejsou kulturisti
zakladatelko, to je ale divný, že zrovna tohle nejde dohledat… ale třeba se tu někdo najde, koho někdo napadne
jdu taky zkusit pátrat
Tak jestli znáš jméno a přibližný věk, můžeš zkusit hledat na spolužáci. cz, tam se dá dohledat třeba celé jméno, ale musela by jsi vědět v kterém roce chodil na kterou školu, pak by se dal třeba najít nějaký spolužák, který ho zná a nebo zkus Poštu pro tebe. Můžeš zkusit oslovit klub, kde dělal tu kulturistiku, ale nevím, jestli ti tam někdo pomůže.
Ahoj zakladatelko, ráda bych se tě zeptala, jak jsi na internetu matku našla. Jsem také adoptovaná. Vyděla jsem svůj původní rodný list, kde je uvedena také pouze matka a její rodiče. Ovšem osobního kontaktu se trochu obávám a navíc je to přes celou republiku. Kde mám na netu hledat? Poradíš mi?
Hledam sveho otce o kterem mi mam moc nevypravi moc toho o nem nevim…vim ze se jmenuje René Turecký ani nevim jestlj vi ze jsem jeho dcera a jestli vubec existuju tak doufam ze mi pomuzete!!!
![]()
Ahojky holky po 20ti letech jsem se dozvedela ze mam adoptivniho tatu a uz 14 dni usilovne hledam sveho biologickeho otce. Mam myslim si ze dost indicii ale stale se mi nedari dohledat. poradite jak bych mela hledat uz jsem zoufala. facebook nic a dalsi fora atd nic. dekuji
Jmeno: Michal Vrba
Datum narozeni: 5.Července 1972
byl malir pokoju a pred rokem delal v Praze v malesicich v tiskarne svoboda.
Bydlel Žlebská 1619 sidliště Rohožník Ujezd nad lesy ale jiz tam uz nebydli.
Jeho tatinek se jmenuje Pavel Vrba a maminka Jaroslava Linhartova a pochazeji z Praha prosek.
Vim ze ted ma rodinu a dve deti. A ze s mou matkou se rozvedli ve zlem.
Hledam ho z duvodu abych se dozvedela pravdu proc kdyz o me bojoval tak co se stalo ze se me vzdal. Nechci mu nabourat rodinu jen chci pravdu kdyz ziju 20 let ve lzi. dekuji za pomoc
Dobrý den, prosím o radu, případně třeba i zkušenost. Jsem adoptovaná, v RL mám uvednou pouze biologickou matku, s tou jsem již v kontaktu (po internetu).
Otec je uveden jako neznámý. Matka mi o něm něco málo, opravdu málo řekla.
Vím pouze křestní jméno a město ve kterém v té době žil. Také koníček, podle kterého jsem myslela, že ho naleznu, ale není to tak lehké, jak jsem očekávala.
Jak by se dal vypátrat? Předem díky!!!
PS. biologická matka mi o něm více neřekne