Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podnikani, to je v tomhle na prd :/ Zklidnit nervy, budes nejspis nemocna i od toho - nervy, spatny spanek, oslabena imunita. Jak se vyklidnit, to ti neporadim. Ze se o mrnouse stara babicka, s tim si hlavu nedelej, pro nej jsou to nejspis prazdniny
Uzdrav hlavne sebe, nacerpej trochu silu a uvidis, ze to pak pujde ![]()
Nezačal syn náhodou chodit někam do školky nebo do kolektivu? Jestli jo, tak tahá domů veškeré bacily a nemoci a nakazí celou rodinu, i když on je třeba v tu dobu zdravý. To jsem si zažívala před rokem. Asi 5 krát angína (syn ji měl jen jednou), doktorka už nevěděla, co mi dát za ATB a už už mě hnala na imunologii. Přítel to chytnul jen dvakrát, jeho doktorka se ale zeptala na děti, jestli není někdo poprvé ve školce a řekla, že je to od toho, že to prostě pomine samo. A taky že jo, minulý podzim a zimu už to tak krutý nebylo. Takže vydrž, bude to jen přechodné období. ![]()
Klasika, to znam a zase bude lip
jen je toho hodne najednou…
manzel by ti teda mohl vic pomahat! ale to se asi lehce rika…
venku jsem se vcera pekne spalila, jeste ze jste doma
aspon nebudete rudy ![]()
@Gina108 Syn už právě chodí do školky rok, ze začátku byl nemocný pořád a já v pohodě a teď se to už zlepšilo, ale já začala. Asi je to i z nervů, to je fakt…
Ahoj zakladatelko, hlavně myslet pozitivně, bude líp
Říká se, že se v životě objevují takové chvíle, aby se člověk zamyslel..možná se do budoucna víc věnovat sobě a svým potřebám?
Ahoj, potřebuju se trochu vykecat - mám teď nějaký blbý období, vím, že jsou i horší problémy, ale mě trápí zrovna tyhle. Nebyla jsem nemocná snad 10 let a teď za 2 měsíce už jsem potřetí nemocná, vždy s horečkama, že nejsem schopná vstát, jednou jsem měla i atb. O syna (3r) se musí starat babička, protože to prostě nezvládnu. Do toho podnikám a když jsem nemocná, tak to prostě dělat nemůžu a nemám žádný příjem. Manžel je od rána do včera v práci, moc doma nepomůže a něco poplatí, ale na mém příjmu jsme taky závislí, náhradní zdroje už jsou skoro vyčerpané. Před pár dny onemocněl zase syn a to tak, že jsme musely být v nemocnici a teď bere 14 dní atb, takže jsem s ním doma (a zase nic neudělám). Když jsme se vrátily z nemocnice, byl tu tak neskutečný binec, že jsem to ještě neviděla, manžel tu prostě jen žil a neuklízel. Otevřela jsem ledničku a vyvalila se na mě plíseň a z mrazáku jednen velkej bazén - lednička rozbitá - takže veškeré zásoby masa, zeleniny, ovoce atd zničené, to už jsem se rozbrečela, protože toho je už nějak moc. Manžel si za těch několik dní nevšiml, že lednička nefunguje - to nechápu. Nemám teď čich ani chuť (jsem opět nemocná, stejně jako manžel), takže ani nepoznáme zkažený mlíko, musela jsem všechno vyhodit. Vím, že kromě toho zdraví jsou to všechno prkotiny, ale nějak se to na mě valí a moc nelepší. Drtí mě, že nemůžeme ven a jsme tu zavřený jak ve vězení už takovou dobu, zrovna když je teď tak hezky, ach jo, doufám, že to brzo přejde. Díky za přečtení