Všechny tanečnice lat / stt sem! :)

741
20.5.14 15:44

Všechny tanečnice lat / stt sem! :)

Tancuje/tancoval tady někdo latinu nebo standard? :) Chci se zeptat, jestli jste kvůli těhotenství třeba přestaly s tancováním?

Já dítě nemám, ani těhotná nejsem, ale ještě nedávno na to přišla s přítelem řeč. Neumím si představit, že bych se musela tancování vzdát.

Já tancuji od svých 14 let, ale „pouze“ formace. Individuálně jsme začala trénovat teď od ledna a teď se mi možná rýsuje partner, kterého bych měla i na soutěže (kat. B - docela mazec, pro někoho, kdo nikdy netancovat ani D) :D Takže makám a strašně mě to naplňuje a chci si ještě něco dokázat… Partner by byl asi o 5 let mladší než já, takže ten by na mě nečekal, než porodím :mrgreen:

Jaké jsou vaše příběhy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1961
20.5.14 16:25

Ahoj, tančila jsem, měla jsem lat B a stt D (partnera stt nebraly… )
Kvůli těhotenství pokud nejsou problémy není důvod přestávat, vím o děvčině, co tančila do 8. měsíce. Ono to bříško pak spíš asi překáží.
Každopádně když jsem tančila a s manželem už jsme se snažili, tak mě ani nenapadlo to omezovat. Určitě by tělo dalo správný signál ;)
Jinak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
20.5.14 16:28

Ahojky,
tancuju latinu uz poměrně dlouho, jsem lektorka :) jak parovou tak solo :) v prvním tehotenstvi jsem přestala ale pri druhem ne a pri třetím taky neprestanu :) tancovola jsem dokud to slo :) moje kamarádka lektorka tancovali v podstatě až do porodu a k tanci se vrátila hned :) ja cca 4mesice po porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
20.5.14 16:45

Ahoj, tančila jsem od 14 do 18, „dotahla“ jsem to do B. Pak jsem kvůli kolenum přestala, a do teď mě to mrzí, ty problémy byly trochu zvelicene :( Kvůli těhotenství bych neprestavala, pokud by nebyly problémy :) Užívej si krásný pohyb :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
21.5.14 18:53

Ahoj, poslední třída, kterou jsem tančila, bylo A (kvůli pauze jsme tam spadli)před 3 lety, soutěžně jsme si museli dát kvůli mým kloubům pauzu, 6 let se věnuji výuce a teď jsem v 5. měsíci - musím říct, že i při výuce mám už trošku problém, občas přicházejí stavy, kdy se cítím jak opilá a zvlášť v latině je docela těžké udržet rovnováhu :D. Jinak je zatím vše ok a doufám, že vydržím až „do porodu“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
22.5.14 10:56

Spíš jsem přemýšlela, jak dlouho ta pauza tak může trvat - jak brzo po porodu se jde vrátit k soutěžnímu tancování? Spíše teda k trénování? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.5.14 11:31

Co vím, tak „profíci“ se vraceli do 4 měsíců max :nevim:

Záleží, jak na tom budeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
4.6.14 14:06

Holky, existuje na netu nějaká stránka, kde se dají objednat kamínky a ozdůbky na přišití na šaty? Mám nezdobené šaty a chci si je poupravit… popř. dá se to někde koupit v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová