Kecá Vám rodina do vztahu?

Anonymní
29.4.24 06:52

Kecá Vám rodina do vztahu ?

Zdravím, mám jednu otázku popřípadě bych chtěla znát Váš názor :mrgreen:
S přítelem budeme zachvilku dva roky, moji rodině se moc nezamlouvá protože věří co jedna bába povídala :zed: přítel je na mě milý doma mi pomáhá, jasně že máme nějaké neshody ale to k tomu patří :*
Můj táta i moje máma si mysli ze ten člověk ( můj přítel) mě zbije a někde mě nechá, což není pravda, nevstahl na mě ruku co jsme spolu. Nevím jak to řešit, o rodinu přijít nechci ale nelíbí se mi že na něj mají takový názor.
Když jdu s tátou na kafe tak si na přítele malinko postezuji a hned je neschopný a bez něj by mi bylo líp a tak… :( :( docela mě to trápí a já nevím jestli si mám dát od rodiny pauzu že se snimi nebudu chvíli vídat nebo nevím :nevim:
Zažil jste to někdo podobně?? Máte nějakou radu?? Budu vděčná za vše, děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1593
29.4.24 06:55

Nemám z toho pocit, že ti někdo „kecá do vztahu“. Prostě mají na něj svůj názor, to je jejich právo. Třeba časem ten názor změní, to ale ty nijak neovlivníš. Je to partner jejich dcery, tzn., že nějakým způsobem s ním přicházejí do styku. Je úplně normální, že si vytváříš názor na lidi kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
29.4.24 06:56

No tak takove rodine bych si na pritele nestezovala. Co od taty cekas za reakci? Stezuj si treba kamaradce.

A neshody mate jake? Jako ze jeden nesouhlasi s druhym a zcela v klidu to proberete? Nebo se hadate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 07:00
@asddsa píše: Více

Názor ať mají, to já jim vzít nemůžu ani nechci, jen mě nebaví poslouchat že by se měl změnit, začít se víc snažit ikdyz se snaží co to jde… že mám na lepšího že bez něj mi bude líp. Od matky jsem to poslouchala v jednom kuse jen proto že tamhle něco slyšela. Že mě zmlati a že dopadne špatně a takový věci. Vždy když třeba řeknu že neuměl nádobí hned je ten nejšpatnější na světě že mi vůbec nepomáhá. To mi vadí, jejich názor je jejich názor ten ať mají ale ať mi neříkají tyhle věci. Jsem z toho potom špatná a přemýšlím jestli je to pravda přitom vůbec není. Chodí do práce stará se o mě zajímá se jak jsem se měla v práci, pomáhá z domácností a dělá vše proto abychom byli oba šťastní

• Citovat
  • Upravit
2447
29.4.24 07:02
  1. není normální, aby ti doma „pomáhal“ bydlí tam stejně jako ty, má odvést stejne domácí práce jako ty.
  2. není normální se hádat! Před dítětem a po 2 letech, fakt není. Neschody k tomu FAKT Nepatří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29644
29.4.24 07:02
@Anonymní píše: Více

A mají mít důvod si něco takového o příteli myslet? Mají o tebe jen strach, aby si se nespálila. V zamilovanosti nevidíš to co třeba oni. Teď zatím nemá důvod se třeba projevovat agresivně, když děláš vše podle něj. Až třeba se více vymezíš a řekneš svůj názor, může být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
29.4.24 07:03

A jak tu společnou domácnost financujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 07:04
@Janča6 píše: Více

Spíš čekám že mě jen vyslechne, neshody co máme jsou úplně banální. Je to o tom že třeba po sobe něco neublížil ikdyz řekl že to udělá a jen se k tomu nedostal, jsou to opravdu maličkosti které vyjdou na povrch když jeden z nás má špatnou náladu. Že si blbě rypneme ale není to to že bychom na sebe řvali a nadávali si to opravdu ne

Ráda bych se někomu svěřila, nějaké kamarádce ale problém je v tom že nikomu moc nevěřím a taky žádnou pořádnou kamarádku nemám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1593
29.4.24 07:06

Tak asi má nějaký škraloup, který nezmiňuješ. Nejspíš by o něm tak nemluvili, kdyby byl bezproblémový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.24 07:07
@Annonymní_007 píše: Více

Pomáhají jsem nemyslela tak jak jsi napsal nebo napsala. Máme to rozdělené a vždy se mě ptá jestli chci pomoct nebo ne. Hodně se snaží. Dítě nemáme, jsou to jen blbé neshody nic vážného to není že bychom se třeba osocovali z nevěry nebo něco takového

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.24 07:09
@asddsa píše: Více

Nikdo není bez chyby, každý má nějakou minulost, dost možná ho odsuzují že se nebaví s rodinou se kterou měl neshody. Nechci zmiňovat co měli za neshody, vím o co se jednalo a není to nic extrémního. Je to o tom že moje rodina věří čemukoliv co jim řeknou ostatní že se tamhle naštval kvůli maličkosti a ve skutečnosti to byla důležitá věc pro něj třeba

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.24 07:15
@Annonymní_007 píše: Více

Nájem platíme na půl a pak potřebné nákupy nebo věci do domácnosti platíme jednou já a pak on a takhle se stridame

• Citovat
  • Upravit
188
29.4.24 07:22

Zažil a slepě jsem věřila jak on ne úžasný a rodiče ho pouze nesnáší. Po porodu jsem hned zjistila co to je za psychopata… A věř mi když chtějí tak se dokážou přetvařovat klidně pět let… A věř svým rodičům, oni nemají ty růžové brýle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
29.4.24 07:22

Jestliže se někde naštval a byl agresivní, tak to může být problém. I kdyby to bylo kvůli důležité věci, tak je to problém. Sleduj jeho chování a možné náznaky sklonů k agresivitě. Říká se, že to se pozná hlavně podle toho, jak se člověk chová k ostatním lidem, kteří pro něj nejsou důležití (prodavači, obsluha v restauraci apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
29.4.24 07:23

Když nechceš, ať ti kecají do vztahu - proč s nimi u kafe ten vztah řešíš? Rozhovor opravdu nefunguje tak, že ty něco začneš a druhá strana řekne hm. Obzvlášť, když víš, že ho nemusí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky