Podváha u muže, vadilo by vám?

Anonymní
28.4.24 22:50

Podváha u muže, vadilo by vám ?

Jaký máte názor na hubený lidi? co vím tak spoustu lidem vadí jenom tlustý lidi ale nikdy jsem se nesetkal s názorem že by spoustu lidem vadili hubený lidi.
Vadilo by vám kdyby jste chodili s klukem který by měl podváhu? Kdyby cvičil nebo necvičil je to jedno
Ale jestli vás takový kluci přitahují nebo spíše odpuzují?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1250
28.4.24 23:01

V šestnácti možná vadilo. Pak už jsem měla jiná kritéria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
28.4.24 23:09

Váha není pro mě rozhodující, ale je fakt, že mému přítelovi to podle mě sluší víc, teď když má pár kilo navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
28.4.24 23:13

U chlapa raději vice kil než mene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16147
28.4.24 23:16

Podle mě, by chlap měl vypadat jako chlap. :lol:
Já sama jsem totiž taková malá křehká víla a proto mi imponují více ti mužnější a urostlejší typy. :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.4.24 23:17

Jo, vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 23:19

A proč vlastně by vám to vadilo? Zapomněl jsem napsat

• Citovat
  • Upravit
34473
28.4.24 23:24
@Anonymní píše: Více

Nelíbí se mi to. Chlap má být chlap a ne chrastítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16147
28.4.24 23:24

No možná, že se ti to nebude moc líbit, ale u chlapa by mi to nepřišlo sexy… zkrátka by mě fyzicky ani sexuálně nepřitahoval. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.4.24 23:29

Teda, mě dost odpuzuje, když chlap vypadá jako ha. jzlovej pavouk. Je to hrozně asexuální. Já jsem radši, když má chlap nadváhu, nepřitahujou mě ani vysportovaný svalovci.

• Citovat
  • Upravit
1814
28.4.24 23:33

Me rachiticke az feminni typy pritahovaly, kdyz jsem brala antikoncepci. Po vysazení se to zmenilo na ty muznejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.24 23:56

Já jsem měla hubeného kluka a po sexu jsem mívala od jeho kostí modřiny :oops: :lol: Taky mi vadilo, že jsem si vedle něj přišla obrovská :nevim: Nicméně nemám ráda, když se lidi odepíšou jen na základě vzhledu. Pro mě je důležitější kouzlo osobnosti :nevim: Samozřejmě by partner neměl vzhledem odpuzovat, ale zas nepotřebuji žít s nějakým idolem.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
29.4.24 00:03

U chlapu se mi nejvic libi, kdyz maji mirne atletickou postavu, hlavne peknej zadek :jazyk: Cili ne prilis hubeni, ani moc nabuseni…ale v 16 jsem byla az po usi zamilovana do kluka, co mel 50 kilo i s posteli a kosti na nem jen chrastili :lol: Muj soucasny taky zrovna neni uplne vykrmeny, ale on proste nema k jidlu moc apetit…ja bych mu svych 15 kilo navic, dala hned :mrgreen: Ale i tak me moc pritahuje, stejne jako ja jeho s temi madly lasky a velkym zadkem :nevim: :jazyk: :D

• Citovat
  • Upravit
16147
29.4.24 00:07

U chlapa se tak nějak předpokládá, že má být z masa a kostí…
stejně tak jako, že žena má zase být krev a mlíko. :P
Myslím, že natom bude asi něco pravdy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8109
29.4.24 00:50

To bude hodně i o postavě partnerky ne? Hlavně by to asi nemělo být tak, že když si ten chlap stoupne za partnerku, tak se za ní schová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí