Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Váha není pro mě rozhodující, ale je fakt, že mému přítelovi to podle mě sluší víc, teď když má pár kilo navíc.
Podle mě, by chlap měl vypadat jako chlap. ![]()
Já sama jsem totiž taková malá křehká víla a proto mi imponují více ti mužnější a urostlejší typy.
![]()
@Anonymní píše: Více
Nelíbí se mi to. Chlap má být chlap a ne chrastítko.
No možná, že se ti to nebude moc líbit, ale u chlapa by mi to nepřišlo sexy… zkrátka by mě fyzicky ani sexuálně nepřitahoval. ![]()
Teda, mě dost odpuzuje, když chlap vypadá jako ha. jzlovej pavouk. Je to hrozně asexuální. Já jsem radši, když má chlap nadváhu, nepřitahujou mě ani vysportovaný svalovci.
Me rachiticke az feminni typy pritahovaly, kdyz jsem brala antikoncepci. Po vysazení se to zmenilo na ty muznejsi.
Já jsem měla hubeného kluka a po sexu jsem mívala od jeho kostí modřiny
Taky mi vadilo, že jsem si vedle něj přišla obrovská
Nicméně nemám ráda, když se lidi odepíšou jen na základě vzhledu. Pro mě je důležitější kouzlo osobnosti
Samozřejmě by partner neměl vzhledem odpuzovat, ale zas nepotřebuji žít s nějakým idolem.
U chlapu se mi nejvic libi, kdyz maji mirne atletickou postavu, hlavne peknej zadek
Cili ne prilis hubeni, ani moc nabuseni…ale v 16 jsem byla az po usi zamilovana do kluka, co mel 50 kilo i s posteli a kosti na nem jen chrastili
Muj soucasny taky zrovna neni uplne vykrmeny, ale on proste nema k jidlu moc apetit…ja bych mu svych 15 kilo navic, dala hned
Ale i tak me moc pritahuje, stejne jako ja jeho s temi madly lasky a velkym zadkem
![]()
U chlapa se tak nějak předpokládá, že má být z masa a kostí…
stejně tak jako, že žena má zase být krev a mlíko. ![]()
Myslím, že natom bude asi něco pravdy. ![]()
To bude hodně i o postavě partnerky ne? Hlavně by to asi nemělo být tak, že když si ten chlap stoupne za partnerku, tak se za ní schová ![]()
Jaký máte názor na hubený lidi? co vím tak spoustu lidem vadí jenom tlustý lidi ale nikdy jsem se nesetkal s názorem že by spoustu lidem vadili hubený lidi.
Vadilo by vám kdyby jste chodili s klukem který by měl podváhu? Kdyby cvičil nebo necvičil je to jedno
Ale jestli vás takový kluci přitahují nebo spíše odpuzují?